što se tiče doule.... ne znam da li sam napisala već, ali ona neće spriječiti prisustvo vašeg dragoga prilikom poroda. doula može biti s vama tijekom trudova kod kuće, pomoći vam u prepoznavanju pojedinog porođajnog doba, pa samim time i primjenu tehnika i vježbi koje ste naučile. moja doula mi je rekla da obično susreće očeve skeptike, ali kad očevi na primjeru vide kako mogu pomoći svojim partnericama i olakšati im tijek poroda - odmah su spremniji na puno toga. na žalost, rijetki su oni koji istražuju i pokušavaju uvježbati tehnike disanja, položaja i sličnog pri porodu.
mi smo se dogovorile da ćemo imati još dva susreta kod mene doma prije termina, tad će upoznati muža i proći ćemo zajedno vježbe i tehnike, dogovoriti strategiju. doći će k meni kad započne porod i pomoći mi prepoznati pravo vrijeme za krenuti u rodilište. sve zavisi od toga hoće li tko imati čuvati starije dijete, bit će samnom i u rodilištu. ako muž bude slobodan od čuvanja, doći će pred izgon djeteta ili nakon, pa ćemo se svi lijepo maziti idućih sat vremena. još jednom će doći k meni kad dođem doma, tad ćemo malo razmijeniti dojmove, srediti račune i to je to.
Tyna24, cestitam na deckicu i sto si osjetila prve pokrete. To je bas lijepo.
Dillb, super sto je bilo sve u redu na pregledu. Neka decko raste, pravi veliki bebac.
Mama, sretno na pregledu urina, nadam se da ce ovaj put sve biti ok. Kuzim te za vrucine, ja isto izlazim tek na vecer u setnju, po danu ni makac iz kuce.
Pepita, ma sigurno ces na sljedecem pregledu i ti saznati spol. Kao sto kazes, svejedno je, samo neka beba lijepo raste.
drago mi je da vas je nasmijala moja "velika" priča.
lijepo je vidjeti bebicu u tom nekom "voštanom" izdanju. lijepo se vidi izgled lica, mimika, pokreti. meni je bilo fora čuti kad su doktorice (ona jučer i moja danas) rekle "kak je sladak...". a ostane i lijepa uspomena na dio života dok smo iščekivale svoje malo zlato.
shimmer, posrećilo ti se... taman si upikla dobru ponudu. iskoristi ju i odi na taj uzv.
Mrkvice, uživat ćeš na svojoj svadbi. taj strah je samo trema. opusti se, neka drugi obavljaju sve što treba taj dan a ti i tvoja bebica uživajte na najjače - jer vrijeme proleti taj dan.
dulcinela, neka on raste i napreduje... ali mogao bi dogurati i prek 4000g. toga me malo frka, ali o tome ću brigu voditi za koji mjesec....
Sto se tice ultrazvuka moj doktor ima 3d i jako sam zadovoljna slicicama i onime sto vidim svaki put pa mislim da ipak necu ici na 4d.. mislim da nema potrebe.
Dillb cestitke na velikom pisulincu hehe i hvala na inf za radionicu od tebe uvijek nesto korisno saznamo hehe
Dillb a nadam se da hocu.. mogu ce je da me samo trema pocinje hvatati
Otvorila sam ponudu i googlala ginekologa.. ne baš sjajna prošlost, tako mi je zadnje vrijeme sa svakim koji se nekako nađe u mojoj priči, googlam i imam kaj vidjet
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mrkvica, ja ti držim fige da ti sve prođe savršeno!! ako ti je uredna trudnoća niti ne moraš brinuti
dillb hvala na informacijama dobro je znati
Mrkvica moja je za 1mjesec i 6 dana za sada me nervoza ne pere, ali znam da bude.. btw ne brini svi će te maziti i paziti i slušat ćeš naravno svoje tijelo i sebe, normalna je ta trema
dulcinela vidjeti ćemo voljela bih da nam se pokaže,ali šta bude biti će kako si mi ti? čuješ li se sa almS? nekako sam se nadala da će nam se pridružiti ovdje..
visnjass iskreno ne znam šta da ti kažem ja vjerujem da ne postoji ginekolog s kojim bar jedna osoba nije imala neugodno iskustvo
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji