Dulcinela ja sam prvo nosila urin na mikrobiologiju i tada su mi pronasli e.coli nesto malo. Dobila antibiotik i njega slistila. Poslije odem na redovni pregled kod gin i tamo mi sestra pregleda urin preko trakica i kaze da nije ni cist niti mutan. Tako da mi je gin na kobto toga dao ninur koji sam sad popila. Cekam do sutra/prekosutra da se tablete malo prociste iz organizma i nosim ponovno urin na mikrobiologiju.
Nadam se da sam sad "clear"
Mama, ma bit ce to sad sigurno dobro, drzim fige da si "clear".
Buffy, takodjer mi je drago da si se rijesila e.coli, bas je lijepo cuti kad je kontrolni nalaz dobar da se mozes opustiti.
A to je tako, na trudnice se sve lijepi, moramo se paziti i slusati doktore, redovito sve kontrolirati jer se u trudnoci pogotovo nista ne prepusta slucaju.
dulcinela i meni su bili povišeni leukociti i u krvi i u mokraći, dao mi je antibiotik od 500mg to mi nekako preslabo da bi ubilo bilo kakvu bakteriju tamo dolje i samo se nadam da nije ništa strašno baš me strah tih beštija
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
E cure jel moguce da bebu vec sada osjecam da me lupka nesto iznad pupka? Neznam jel moguce da je toliko visoko vec , a 21+3 sam danas.
Mrkvica ne znam da li je moguće,ali kako je sve individualno možda je i to npr ja svoju bebu i dalje osjetim isto onako slabašno dok nekima baš lupka,a neke ne osjete do 23-24tt sve je to meni se čini normalno iako ja molim svoju bebu da me udara jače da znam da je tu jer me u zadnje vrijeme hvata panika, pogotovo jučer..
Curke je li vas ikada boljela vagina kada bi imale M? Onako osjećaj kad ste na wcu tj kad sjedite na wcu kao da će vam sve ispasti van, e tako je meni bilo jučer nakon odnosa pravo sam se prepala, a pregled tek za 13dana :( btw nalazi od urina će mi biti već u petak gotovi
🙏👸👸🙏❤️
allegrazg takve brige i mene muče vjeruj mi a mama me tješi da ne brinem da je ne osjećam baš svaki njen pokret zasad, pa valjda je tako ipak je ona rodila osmero djece pa valjda nešto i zna
🙏👸👸🙏❤️
Ja mogu imati i 100 čuda ne bi znala, moj ginekolog na godišnjem, ja na godišnjem. . ali hvala Bogu nemam nikakvih tegoba osim povremene žgaravice, iscjedak lagani (pretpostavljam da je to normalno) a kaj se tiče odnosa po tom pitanju još uvijek sam nevina 😉
Jednostavno me strah, i nemam pretjeranu želju za seksom ali ga uredno sanjam ☺
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mrkvica, ja sam 19. tjedan i još uvijek bebicu osjećam samo ispod pupka, i to uglavnom dosta nisko. Ne znam što se događa u 21.
Allegrazg, ja sam ti par puta imala jake bolove u donjem dijelu trbuha, toliko da nisam mogla hodati. Trajalo je po sat-dva i onda bi prestalo. Prilično sam sigurna da je bila probava u pitanju tako da se nisam zabrinjavala i sad je sve ok.
Visnjass, ja se ne bojim imati odnose, ali nisam imala nikakvu želju prva 4 mjeseca. Doslovno bi to odradila jer mi je bilo žao dragog... Sad se polako vraćamo u normalu
Sortiraj odgovore
Najstariji