Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    17. Srpanj 2015. 11:48

Angelw dobro nam dosla u nase malo drustvance. Nadam se da ti mucnine nisu prejake i neka brzo prestanu.. mene su moje nazalost do kraja 16tt patile ali prezivi se.. moglo je i gore.

Shimmer drago mi je da je na pregledu sve bilo okej. Mene jedino ta snimka koja se dobije nekako vuce na taj 4d ali sam nekako neodlucna jos.. a i nije nesto ekstra jeftino. Jedino tako preko neke ponude mozda.

lady6
    17. Srpanj 2015. 11:57

Evo i mene...jucer bili na pregledu...sve je ok, potvrdeno nam je da je curica....imali smo i anomaly scan i sve je ok....javi inace idem privatno i radi mi sa 3d/4d....i ja pokrete osjecam najvise kad sam na ledima al u zadnje vrijeme i kad sjedim...danas poslije posla odmah idemo na more pa se nadam da cu lakse prezivjeti ove vrucine

Pepita2109
    17. Srpanj 2015. 12:04

angelw mislim da jesi najmlađa po trajanju trudnoće ali to nema veze 
    visnjass ja na taj 4D neću sigurno ako nije potrebno, a za glavobolju samo odmaraj
    shimmer super što je sve u redu 
    lady bravooo za potvrđenu curicu  i naravno da je sve u redu i uživaaajteeee

ja se kuham, malo mi zato i slabo iako sam u kući zatvorena

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    17. Srpanj 2015. 12:07

angelw dobro nam došla.. i želim da ti mučnine što prije prođu 
    lady super za pregled, vjerujem da ćeš uživat na moru. Ja sam jučer bila i predivno je baš osvježavajuće.
    Blago vama kad vam doktori imaju 3D/4D, a ne samo onaj socijalni na koji niš ne kužim.. a na 4d bi išla jer sam čitala da se ljepše sve vidi ne samo izgled bebe, i zato sam baš znatiželjna i odluka je pala da idemo 

dillb
    17. Srpanj 2015. 12:13

angelw, dobro došla. preživjet ćeš i mučnine, nadam se da će prestati na vrijeme. 

ja sam jučer mališi natočila vode u lavor pa se brćkao na terasi. uživao je. eto vam ideje za rashladiti se. 

angelw
    17. Srpanj 2015. 12:17

mucninama koliko toliko uspijem stati na kraj kandiranim djumbirom (nasla na netu da pomaze), kad osjetim da stize pojedem malo i bude ok

kad vam se poceo vidjeti stomak? ja sam relativno mrsava (183/66, sad vec 67 doduse) i vec mi se vidi tj izgledam ko da sam pretjerala s jelom. proslu trudnocu sam dobila stvarno previse kila tako da sada pazim ali nekako mi se cini da mi je u prosloj trudnoci stomak bio manji u ovo doba

dillb
    17. Srpanj 2015. 12:19

u drugoj trudnoći često bude veći trbuh jer su mišići rastegnutiji. pogotovo ako je manji razmak između trudnoća. 

i meni je druga trudnoća, pa još i špekec od prije, pa velika beba... izgledam veća nego bi trebala biti za ovaj tjedan trudnoće. 

• buffy
    17. Srpanj 2015. 12:37

Meni je prva trudnoca, imala sam malo od prije sala, al trbuh mi je ogroman za ove tjedne, svi misle da sam više trudna ili da su blizanci, a beba je po svim mjerama bar do sada, a dobila sam 2kg do sad.. 

visnjass
    17. Srpanj 2015. 12:55

Joj ne daj Bože ništa ne sumnjam, tek u utorak idem na pregled i naravno kao i svaka trudnica nadam se najboljem. 
    Kaj se tiče glavobolje pa samo i odmaram, na moru sam ali mi je prevruće za kupanje pa sad evo već drugi dan sjedim u apartmanu.. hvala Bogu pa ne patim od mučnina ne znam kako bi tek to preživjela, i ova vrućina je previše, ma nije toliko problem vrućina koliko imam osjećaj da nemam kisika i da ne mogu disati 😧
    Ja sam isto salasta od prije 171/62 i za kratko vrijeme došla na 70 😟
    I to zato kaj trpam u sebe i kad jesam gladna i kad nisam i sve kaj je jestivo
    Neki dan muž mi ljubi trbuh i poljubi skroz gore visoko a ja njemu velim; pa nije beba tu, nisam ju pojela a veli on meni; pa ne znam baš 😂

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.