Angelw dobro nam dosla u nase malo drustvance. Nadam se da ti mucnine nisu prejake i neka brzo prestanu.. mene su moje nazalost do kraja 16tt patile ali prezivi se.. moglo je i gore.
Shimmer drago mi je da je na pregledu sve bilo okej. Mene jedino ta snimka koja se dobije nekako vuce na taj 4d ali sam nekako neodlucna jos.. a i nije nesto ekstra jeftino. Jedino tako preko neke ponude mozda.
Evo i mene...jucer bili na pregledu...sve je ok, potvrdeno nam je da je curica....imali smo i anomaly scan i sve je ok....javi inace idem privatno i radi mi sa 3d/4d....i ja pokrete osjecam najvise kad sam na ledima al u zadnje vrijeme i kad sjedim...danas poslije posla odmah idemo na more pa se nadam da cu lakse prezivjeti ove vrucine
angelw mislim da jesi najmlađa po trajanju trudnoće ali to nema veze
visnjass ja na taj 4D neću sigurno ako nije potrebno, a za glavobolju samo odmaraj
shimmer super što je sve u redu
lady bravooo za potvrđenu curicu i naravno da je sve u redu i uživaaajteeee
ja se kuham, malo mi zato i slabo iako sam u kući zatvorena
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
angelw dobro nam došla.. i želim da ti mučnine što prije prođu
lady super za pregled, vjerujem da ćeš uživat na moru. Ja sam jučer bila i predivno je baš osvježavajuće.
Blago vama kad vam doktori imaju 3D/4D, a ne samo onaj socijalni na koji niš ne kužim.. a na 4d bi išla jer sam čitala da se ljepše sve vidi ne samo izgled bebe, i zato sam baš znatiželjna i odluka je pala da idemo
angelw, dobro došla. preživjet ćeš i mučnine, nadam se da će prestati na vrijeme.
ja sam jučer mališi natočila vode u lavor pa se brćkao na terasi. uživao je. eto vam ideje za rashladiti se.
mucninama koliko toliko uspijem stati na kraj kandiranim djumbirom (nasla na netu da pomaze), kad osjetim da stize pojedem malo i bude ok
kad vam se poceo vidjeti stomak? ja sam relativno mrsava (183/66, sad vec 67 doduse) i vec mi se vidi tj izgledam ko da sam pretjerala s jelom. proslu trudnocu sam dobila stvarno previse kila tako da sada pazim ali nekako mi se cini da mi je u prosloj trudnoci stomak bio manji u ovo doba
u drugoj trudnoći često bude veći trbuh jer su mišići rastegnutiji. pogotovo ako je manji razmak između trudnoća.
i meni je druga trudnoća, pa još i špekec od prije, pa velika beba... izgledam veća nego bi trebala biti za ovaj tjedan trudnoće.
Meni je prva trudnoca, imala sam malo od prije sala, al trbuh mi je ogroman za ove tjedne, svi misle da sam više trudna ili da su blizanci, a beba je po svim mjerama bar do sada, a dobila sam 2kg do sad..
Joj ne daj Bože ništa ne sumnjam, tek u utorak idem na pregled i naravno kao i svaka trudnica nadam se najboljem.
Kaj se tiče glavobolje pa samo i odmaram, na moru sam ali mi je prevruće za kupanje pa sad evo već drugi dan sjedim u apartmanu.. hvala Bogu pa ne patim od mučnina ne znam kako bi tek to preživjela, i ova vrućina je previše, ma nije toliko problem vrućina koliko imam osjećaj da nemam kisika i da ne mogu disati 😧
Ja sam isto salasta od prije 171/62 i za kratko vrijeme došla na 70 😟
I to zato kaj trpam u sebe i kad jesam gladna i kad nisam i sve kaj je jestivo
Neki dan muž mi ljubi trbuh i poljubi skroz gore visoko a ja njemu velim; pa nije beba tu, nisam ju pojela a veli on meni; pa ne znam baš 😂
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji