Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    17. Srpanj 2015. 13:07

Angelw meni se vec oko 12 tt vidio trbuscic. Sada ga vise ne mogu sakriti . Kazu da prvorotkinjama se kasnije vidi trbuscic. A sto vise trudnoca imas to se prije primjeti. Ma preslatko mi je to. Ja se s ponosom gegam

Pepita2109
    17. Srpanj 2015. 13:10

visnjass tako je i meni kao da mi netko sjedi na prsima, nemam šta udahnuti, i zato mi se malo i vrti u glavi, ali ok je..
    62kg na 171 nije uopće puno dapače taman je  ja sam 167 i prije T 67kg eee to je problem jer sam trebala imati najviše 60kg,ali šta je tu je glavno da smo i mi i bebice zdrave poslijee T nastavljam sa vježbanjem 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

angelw
    17. Srpanj 2015. 13:44

hvala vam cure  ja sam sad tek 8. tjedan pa mi je malo cudno da se vec vidi, doduse navikla sam da uopce nemam trbuh pa mozda zato. cim nesto pojedem bas mi smeta, zulja me :D

prije prve trudnoce imala sam 70 kila, rodila skoro sa 100, svi su me toliko istraumatizirali debljinom (inace se jako lako debljam) da sam na kraju skinula sve i jos i vise nego sam dobila. samo ne znam zasto sam se dala iznervirati, ok debela sam pa sta! onda sam poslije pak bila premrsava (po drugima naravno). ovu trudnocu na prvom pregledu sam odmah rekla gin da mi ne drzi prodike ako opet krenem ka bacva obliku, najgore mi je na kraju na pregledima bilo vaganje, bilo me sram iti reci koliko pise jer sam znala da ce vikati.

inace imam klinca od 5 g, prvi porod mi je bio malo traumatican, mali je sam po sebi jako cendrav (i dan danas) tako da mi je trebalo dobrih 5 g da se odlucim na to sve ispocetka. ali reko sad ili nikad, meni je 35, malome 5, mislim da bi mozda bila prevelika razlika da sam jos cekala a i vjerujem da moje tijelo (hocu reci kraljeznica) ne bi tako dobro podnijela novi teret za jos nekoliko godina

visnjass
    17. Srpanj 2015. 13:56

Još uvijek sam najstarija ovdje (za sad), 36 godina, prva beba..
    Pepita imala sam ja 63-64 kad sam ostala trudna i onda pala na 62 
    Bila sam užasno živčana  (još uvijek sam.. ali samo prema mužu i mami 😟) 
    Ništa nisam jela a pušila jednu za drugom kaj inače nikad nisam (nisam znala da sam trudna 😟)
    Kad mi je m kasnila napravila test i prestala i pit kavu i pušit iako mi prvo vrijeme i nije smetalo i tražilo me a sad ne mogu vidjeti ni na televiziji i zato pizdim i na mamu i muža jer im je vječito kak ja velim; čik v gupcu
    I eto, za mjesec i pol dobila 8 kila. Užas

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    17. Srpanj 2015. 14:39

Ho, ho, ho.
    Najlakse mi je kad se kile ne spominju 
    Sve je to dobro dokle god se nema problema radi kila. Ja sam do sada dobila 1kg, a očekujem u ponedjeljak barem +5kg hahahahaha

• mama@
    17. Srpanj 2015. 14:43

Visnjass ja sam takoder bila kavopija i pusionicar veliki 
    Zadnjih godinu i pol sam pusila elektronske cigarete i tu sam dobila nekih 5-7kg. No necu o kilama 
    Htjela sam reci da cim sam saznala da sam trudna prestala sam i s kavom i cigaretama. Uopce mi nisu pasale. Ne pasu mi ni sada niti me privlaci. Cak i muz ide van na terasu pusiti jer me taj dim gusi. Nadam se da ce tako ostati i dugo nakon rodenja bebe

dillb
    17. Srpanj 2015. 14:45

ja sam visoka 167cm, natukla 72kg, sad sam na 78kg. skinut ću kad budem imala volje i kad se porodim.
    mi žene se i inače opterećujemo s kilama. najbitnije je da smo zadovoljne same sa sobom, a okolina neka priča što hoće. uvijek će biti onih koji će imati nešto "pametno" za reći. ako si debela, ne valja. ako si normalna, onda si premršava. ako puštiš, ne valja. ... 
    ja ne pušim, ali mi strašno smeta kad čitam o trudnoći pa stalno savjeti "ako pušite i pijete...." 
    tolike su pušile u trudnoći i djeca su sasvim ok. 
    čekajte, kad rodite - naslušat ćete se svačega. pa ti dojiš, jel ti mlijeko dovoljno jako. daj djetetu vode ili čaja između podoja da ti je duže sito. pa ti hraniš dijete sa ad, ajme bolje bi bilo da ga dojiš. pa ti koristiš platnene pelene, imaš li uopće vremena za išta drugo.......... 
    točno ću ljudima početi pričati različite priče da vidim kako će reagirati. 

Pepita2109
    17. Srpanj 2015. 14:46

ja neću opet o kilama dok god mi ne utječu na zdravlje 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

angelw
    17. Srpanj 2015. 14:50

joj ja sam kroner, u prvoj trudnoci sam pusila i pila kavu bez problema (zaista svim srcem obozavam oboje) dok sad zbog mucnina ne ide bas. fali mi kava a ne mogu uzivati u njoj. ni u cemu u stvari, od svega mi je mucno. pusim ali malo jer mi je i od toga mucno. doduse nije mi jucer bilo mucno od mcdonalds sladoleda :sramise:

• mama@
    17. Srpanj 2015. 14:54

Angelw ja sam proslu trudnocu pusila. Prvu nisam ali drugu jesam. Smanjeno ali eto.. Jednostavno organizem nije bio spreman. Ovu trudnocu sam isti tren ostavila cigarete mami. I nije mi palo na pamet. Eto..svaka trudnoca drugacija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.