Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    15. Srpanj 2015. 17:48

Vidjeti cu bas na pregledu u ponedjeljak koliko je maternica vec visoko pa cu znati, makar sumnjam da ista drugo moze tako lupkati hehe. 

Allegra meni se to znalo dosta cesto desiti, pogotovo zadnjih tjedan dva kada mi je trbuh naglo narastao.. ali kao sto cure kazu ligamenti, misici a bome ni probava losa ne pomaze. Jedino ako bol bude jaka i ne nestaje nikako mislim da se treba zabrinuti.

Pepita znam na sto mislis.. doduse meni se nije dogadalo poslje odnosa nego me ovako nekada znalo uhvatiti, jako neugodno ali mislim da je to sve dio toga sto se sirimo kojekuda 

Mrkvica2
    15. Srpanj 2015. 17:51

I to za bebine pokrete.. slazem se s pepitom da je to normalno. Nekada su aktivniji a nekada mirniji. Ja svoju dosta jako osjetim ali opet ima dana kada je mirnija nego inace.

Tyna24
    15. Srpanj 2015. 18:51

evo mene s OGTT-a (naravno, povišen šečer pa moram dalje doktoru na konzultacije) prije nek su mi uopče vadili krv pala u nesvijest pa su me dizali, nisam došla k sebi jedno vrijeme... heh...i obavila to hvala bogu.
    poslje bila kod ginekologice- nosim DEČKA, rekla je da nemože pogriješiti, da se jako vidi.
    malo me zabrinulo kaj mi je rekla da mi je ušče nisko, ne kužim to.. kad sam pitala kaj to znači mi je rekla nek izbjegavamo odnose.

dulcinela
    15. Srpanj 2015. 19:03

Pepita, ne brini ako si dobila antibiotik od 500mg, vjerojatno nije bio velik stupanj infekcije pa je doktor procijenio da je to dovoljno. Nadam se da ce ti sada biti sve cisto. Kod mene je malo zesca zvjerka u pitanju, ova ureaplasma, pa sam dobila antibiotik od 1mg. 2 tablete od 500mg tri utorka za redom. Onda cu nakon nekog vremena raditi kontrolni bris da vidimo jel otisla. 
    Allegra, vjerojatno je onda bilo sirenje ligamenata. Mene isto povremeno bolucka lijevo ili desno, sigurna sam da je sirenje. Bit ce toga jos do kraja, nemoj se zabrinjavati.
    VisnjaS, takodjer nemam odnose od pocetka trudnoce, bojala sam se zbog ovog iscjedka i ispalo je da sam dobro procijenila jer se moramo lijeciti. Sad bi smjeli, ali samo s kondomom. Nije ni meni jos do toga, mozda se stvari promijene kako vrijeme bude odmicalo.

Pepita2109
    15. Srpanj 2015. 20:51

Cure moje ja dok sam pročitala sve pola toga zaboravila hahahah  tako da ako išta preskočim nemojte zamjeriti

šta se tiče tih bolova, ja nemam pojma da li je to od širenja ili šta samo eto događa se nakon odnosa, pa me čak bilo strah da se ne otvaram i šta ja već znam ah mi ženske.. 

uglavnom mi se do sada nismo trebali suzdržavati od odnosa a nisam se ni bojala, Bogu hvala jer meni želje ne manjka dapače luđa sam nego ikada i same sebe se bojim hahah :P
    i sad kad razmišljam šta ako mi zabrani hahaha

Tyna24 čestitaaaaam na dečkiću izgleda da je jedino moja bebačica sramežljiva haahah nadam se da ću saznati za 13 dana iako mi nije bitno želja je tu :)
    ne kužim se u to ušće :/

dulcinela nadaaam se da je tako, a isto tako držim fige da je i tebe ta beštija napokon ostavila na miru

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    15. Srpanj 2015. 22:50

Vecer trudnice moje.  Napokon mrak. Ja izlazim iz kuce kao vampir. Tek sad disem.
    Citala sam postove redom al zaboravih mnogo toga 
    Tyna cestitam ti na deckicu. Prelijepo. Nadam se da mozda iduci ponedjeljak i ja saznam.

Da se nadovezem. Nama dr nije "zabranio" odnose niti se ekstra cuvamo. Kao sto veli Pepita, mislim da je jos bolje nego prije 
    A to kad kazu da se izbjegavaju odnosi mislim da zele reci da se posebno pripazi na dubinu "ulaska" posto je usce nisko.

Mrkvica2
    15. Srpanj 2015. 23:04

Tyna24 za pocetak cestitam ti na deckicu  Za usce se ne kuzim, ali nadam se da ce sve biti okej..

Pepita u potpunosti te kuzim ovo za odnose.. ja nisam imala problema dosada, pa nisam ni pitala doktora za odnose niti nam je sto savjetovao, a nadam se da ni nece.. doduse mozda bi dragi malo odahnuo 

Tyna24
    16. Srpanj 2015. 08:25

hvala curke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.