Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dulcinela
    17. Srpanj 2015. 16:45

angelw, dobrodosla! E sad nisam najmladja po trajanju trudnoce.  Premda sam i ja jos kratko u 1.tromjesecju. Drago mi je da si nam se pridruzila. Ocekivala sam jos neke trudnice s kojima smo odbrojavali na temi planiranje trudnoce, ali ih nema...Imala sam i ja mucnine do nedavno, ali nisam povracala.  Ublazavala sam ih hranom, kad bi pojela bilo bi mi manje muka. Zato sam i ja vec u nepuna 3 mj dobila 3 kile. Necu se zamarati, kao sto kazu cure, dok je sve ok, nek se slazu, a skidat cu ih poslije. 
    Lady, cestitam na curici, eto, imamo i cura i decki ovdje. Bit ce zanimljivo do kraja.
    Shimmer, super da je pregled dobro prosao.
    Pepita, ne cujem se s almS, navratim na stari pdf, ali nema je bas, a mislila sam i ja da ce nam se ovdje pridruziti...mozda jos hoce! AlmS, cekamo te!!!
    Mrkvica i Pepita, uskoro cekamo vase svadbice. Bit ce to sve super.

Tyna24
    17. Srpanj 2015. 17:14

ja sam u prvom tromjesečju izgubila 3kg zbog mučnina, inače imala 60, sad imam 57. i na tome stojim i ne mičem se... mene je sram kad stanem na vagu i vidim da se nisam udebljala niti grama. ja bi rađe da se vidi bar 1 kg više...hmmmmm

allegrazg
    17. Srpanj 2015. 18:50

angelw dobrodošla 
    Tyna24 ja nisam imala mučnine, ali isto ne dobivam kile tak lako iako tiba raste 
    vidjeti ću kaj bu doktor rekao kad se izvažem, ali dosada sam po svoj vagi dobila 2 kg od početka trudnoće, možda ih mi natučemo zadnja dva mjeseca

Mia007
    17. Srpanj 2015. 18:50

Pozdrav svima, trebalo mi je par sati da iščitam sve što ste pisale, zanimljivo je i super da smo sve tu  negdje po tajmingu i problemima. Meni je termin 10.01.2016., na početku sam mirovala zbog hematoma, ali sada je napokon sve ok, i čekam idući pregled na kojem bi trebala saznati spol. :)

Mia007
    17. Srpanj 2015. 19:08

Snašla sam se 

Pepita2109
    17. Srpanj 2015. 20:06

Šta se tiče pušenja ne pušim,smetaju mi cigarete i gade mi se i svašta nešto,ali mislim da ne valja naglo prestati sa time u trudnoći, moja mama pušila u svim trudnoćama (manje naravno) i svi su normalni jedino nije pušila u prvoj (kad je mene čekala) i ja jedina nisam pušač hm hm ima li to veze nemam pojma,ali isto tako gdje god dođem pušači i nemaju obzira prema meni nepušačici i još k tome trudnici bez problema zapale cigaru i ne pitajući smeta li mi.. 
    dillb slažem se itekako ćemo se naslušati ja sam već sad počela dobivati savjete da bebi nakon mjesec dana dajem kozje mlijeko jer se neće najesti samo od moga a kozje je najbolje,i još neke u vezi odgoja naravno i svašta još, a naravno kad sam rekla da sam do 19tt dobila 4kg buduća svekrva je blenula kao da sam joj rekla 14 xD kao ona je dobila u trudnoći svega 10kg, i uzalud je njoj objašnjavat da nijedna trudnica nije ista, meni je sve otišlo u sise, guzu i malo u trbuh.. ah ah
    s tim da sam sad počela jesti ko luda i sve me strah stati na vagu za 11 dana hahah a prima se na mene jakoooo brzo..
    dulcinela slažem se sa tobom toliko smo htjele bebačice i sada da se opterećujemo kilama je glupo, meni jedino svekrva radi taj pritisak nitko drugi jer se boji da ne budem preedebela tako je rekla hahah a dragi kaže da sam sexy i njemu se sve sviđa,a i ja se osjećam baš sexy hahah jesam umišljena 
    Mia007 dobroooodošla  super si se snašla za crtu, meni je trebalo dva dana hahah 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• mama@
    17. Srpanj 2015. 21:45

Mia007 dobrodosla. Dobro si se dnasla za crtu. Ja sam svoju sto puta ljepila/brisala 
    Ti i ja smo tu sa terminima. Moj je za sada 08.01 . Pratiti cemo se i to mi se svida.
    Pepita hebes to sto sveki blene na kile i sto se boji da ces biti debela kasnije. Briga te. Ako se ti osjećaš sexy i muz te voli takvu, nemas razloga za brigu. Tako i meni moja neki dan kaze da imam velik stomak za 4 mj trudnoce. Ja sam joj samo odgovorila da nikad ne znas, mozda nosim blizance. Onda se pojavio jedan veliki upitnik ? Iznad njezine glave. Hahahaha
    Volim kad  se zamisli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.