Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    16. Srpanj 2015. 09:12

danas sam prvi put sigurna da sam osjetila bebu,u noći,tolko me lupio da sam se probudila
    i onda je ostao u pozi da sam osjetila brijeg, pa sam ga mazila  i premjestio se
    super je osječaj

visnjass
    16. Srpanj 2015. 09:19

Kako lijepo Tyna24 i čestitam na pišolincu 😊
    Jedva čekam saznati spol iako mi je naravno najvažnije na svijetu da je beba zdrava

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pepita2109
    16. Srpanj 2015. 09:56

Tyna baš mi je drago da ti se tvoj pišulinac javio 
    visnjass razumijem te u potpunosti, spol ni meni nije bitan,ali voljela bih znat 

meni se moja beba i dalje javlja onako nježno lupkajući, a kad mi se naglo počne piškiti znam da se podružila sa mjehurom.. jedva čekam da dođe taj 28.07. da naaapokon vidim svoju bebu..
    kako ste mi vi, kako podnosite vrućine?

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    16. Srpanj 2015. 10:31

nadam se cure, da će vam bebe na idućem uzv raširiti noge
    meni je pogodio i kineski kalendar i ona soda kak smo sprobavale
    i naravno, od početka sam govorila da bude curica, onda sam se jednog dana probudila i rekla 100% bude dečko. i taj osječaj sam imala od onda... hehehe...
    svakak neću kupovati sve plavo, nikad se nezna, kaj ak dođe curica na kraju?

allegrazg
    16. Srpanj 2015. 10:36

curke moje evo i mene
    jučer sam završila kod urologa, jer me ubijala bol s desne strane u leđima i napravi on uzv bubrega i kaže da se taj desni teže prazni, to se zove zastoj u radu, što je normalno za trudnice...užasno sam se uplašila. uglavnom, trebam napraviti i urinokulturu i onda antibiotik ak bu trebalo. onaj brzinski urin kaj rade pokazao mnoštvo leukocita i eritrocita, sad me strah da dok bude gotova ta urinokultura neka bakterija ne naudi bebi.ko je imao kamenac, zna o kakvoj boli pričam..
    idući tjedan idem na pregled, jedva čekam da vidim tu malu pišulju koja mi zaštopava mokraćni kanal

allegrazg
    16. Srpanj 2015. 10:40

Tyna kažu da ak je dečko nema greške, ali sko kažu curica može se dogoditi da su u krivu
    Pepita jesi ti to napisala osmero djece?svaka čast mami
    valjda ni mi ne bumo tak paranoične sa sljedećim djetetom 

Tyna24
    16. Srpanj 2015. 10:44

allegrazg
    znaju oni pogriješiti i u mom slučaju... mojoj kolegici su govorili do kraja trudnoće da bude dečko a rodila je curicu... i onda je bila panika jer ona kupila sve u plavoj boji

Pepita2109
    16. Srpanj 2015. 11:03

Tyna24 ja od početka imam osjećaj da je dečkić, sanjala sam dečkića, kad sam čula za taj kineski kalendar i on je pokazao da je dečkić, sodu sam probala ali se ne sjećam šta je pokazalo  ali šta god da bilo kupovati ću najviše neutralne boje jer se nadamo još jednom bebaču s vremenom, hehe

allegrazg nadam se da će sve biti u redu i da nije ništa opasno, a svaka beštija koja se na vrijeme počinje liječiti nije opasna, držim fige i sama očekujem nalaz sutra 
    da da moja mama osmero djece hehehe 

mojoj bebi je mjehur danas vreća za boks hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

shimmer
    16. Srpanj 2015. 11:14

tyna24, čestitke na dečkiću!  
    još malo pa bismo mogle napraviti neku tablicu da vidimo tko čeka koga 

ja isto prijavljujem neke čudne kretnje skroz nisko.
    definitivno nisu udarci ni kvrge, kao neko komešanje.
    ali isti se osjećaj ponavlja zadnjih par dana, kad ležim i najviše nakon što nešto pojedem ili popijem.
    još se nisam skroz saživjela i valjda čekam pravi kuc kuc 

sutra imam pregled pa na more 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    16. Srpanj 2015. 11:25

shimmer, probaj ležati na leđima,možda i tebe počne gurkati, mislim da ta poza ne odgovara bebi
    kad sam se okrenula na bok, bio je mir dalje

jooooj i ja brojim do mora, idemo 1.8. jedva čekam.
    iduću subotu idem na svadbu, uopče neznam kak da se ponašam, inače smo cijelo vrijeme plesali a sad se nekak ne osudim da nebi bilo previše

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.