danas sam prvi put sigurna da sam osjetila bebu,u noći,tolko me lupio da sam se probudila
i onda je ostao u pozi da sam osjetila brijeg, pa sam ga mazila i premjestio se
super je osječaj
Kako lijepo Tyna24 i čestitam na pišolincu 😊
Jedva čekam saznati spol iako mi je naravno najvažnije na svijetu da je beba zdrava
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tyna baš mi je drago da ti se tvoj pišulinac javio
visnjass razumijem te u potpunosti, spol ni meni nije bitan,ali voljela bih znat
meni se moja beba i dalje javlja onako nježno lupkajući, a kad mi se naglo počne piškiti znam da se podružila sa mjehurom.. jedva čekam da dođe taj 28.07. da naaapokon vidim svoju bebu..
kako ste mi vi, kako podnosite vrućine?
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
nadam se cure, da će vam bebe na idućem uzv raširiti noge
meni je pogodio i kineski kalendar i ona soda kak smo sprobavale
i naravno, od početka sam govorila da bude curica, onda sam se jednog dana probudila i rekla 100% bude dečko. i taj osječaj sam imala od onda... hehehe...
svakak neću kupovati sve plavo, nikad se nezna, kaj ak dođe curica na kraju?
curke moje evo i mene
jučer sam završila kod urologa, jer me ubijala bol s desne strane u leđima i napravi on uzv bubrega i kaže da se taj desni teže prazni, to se zove zastoj u radu, što je normalno za trudnice...užasno sam se uplašila. uglavnom, trebam napraviti i urinokulturu i onda antibiotik ak bu trebalo. onaj brzinski urin kaj rade pokazao mnoštvo leukocita i eritrocita, sad me strah da dok bude gotova ta urinokultura neka bakterija ne naudi bebi.ko je imao kamenac, zna o kakvoj boli pričam..
idući tjedan idem na pregled, jedva čekam da vidim tu malu pišulju koja mi zaštopava mokraćni kanal
Tyna kažu da ak je dečko nema greške, ali sko kažu curica može se dogoditi da su u krivu
Pepita jesi ti to napisala osmero djece?svaka čast mami
valjda ni mi ne bumo tak paranoične sa sljedećim djetetom
allegrazg
znaju oni pogriješiti i u mom slučaju... mojoj kolegici su govorili do kraja trudnoće da bude dečko a rodila je curicu... i onda je bila panika jer ona kupila sve u plavoj boji
Tyna24 ja od početka imam osjećaj da je dečkić, sanjala sam dečkića, kad sam čula za taj kineski kalendar i on je pokazao da je dečkić, sodu sam probala ali se ne sjećam šta je pokazalo ali šta god da bilo kupovati ću najviše neutralne boje jer se nadamo još jednom bebaču s vremenom, hehe
allegrazg nadam se da će sve biti u redu i da nije ništa opasno, a svaka beštija koja se na vrijeme počinje liječiti nije opasna, držim fige i sama očekujem nalaz sutra
da da moja mama osmero djece hehehe
mojoj bebi je mjehur danas vreća za boks hahaha
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
tyna24, čestitke na dečkiću!
još malo pa bismo mogle napraviti neku tablicu da vidimo tko čeka koga
ja isto prijavljujem neke čudne kretnje skroz nisko.
definitivno nisu udarci ni kvrge, kao neko komešanje.
ali isti se osjećaj ponavlja zadnjih par dana, kad ležim i najviše nakon što nešto pojedem ili popijem.
još se nisam skroz saživjela i valjda čekam pravi kuc kuc
sutra imam pregled pa na more
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, probaj ležati na leđima,možda i tebe počne gurkati, mislim da ta poza ne odgovara bebi
kad sam se okrenula na bok, bio je mir dalje
jooooj i ja brojim do mora, idemo 1.8. jedva čekam.
iduću subotu idem na svadbu, uopče neznam kak da se ponašam, inače smo cijelo vrijeme plesali a sad se nekak ne osudim da nebi bilo previše
Sortiraj odgovore
Najstariji