Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    18. Siječanj 2016. 20:00

Stigao je nas Filip u 16:29 danas, 3270g i 51cm potpune srece 

Detalje javim kad malo dodem k sebi 

Ljubim vas <3

[/u

@JustSmile@
    18. Siječanj 2016. 20:46

Tweety: cestitaaaam! :) neka je Filipu sretan rodjendan I neka bude sretno dijete! :) bas me zanima kako je proslo,javi kada malo odmoris.puseee vam saljemo nas dvoje! :* ♡

Visnjass: ja i ti sutra nastupamo.bas me zanima sta ce reci cika doktori. :D ♡

Lina: ja danas isto cijeli dan opet...spremam,perem,dizem ves...nista...sad sam kosu oprala,otusirala se,idem cupat obrve...da ako bude nesto sutra, budem svojoj sreci lijepa. :P

Aleksandra: 2prsta.oho,moglo bi to skoro. :)

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    18. Siječanj 2016. 21:15

Aaaa Tweety cestitam!!
    Neka nam je Filip ziv i zdrav..

Nadam se da ti je porod bio kakav si prizeljkivala.

Ja se jos nisam potpuno sredila..na redu su nokti i kosa.
    Ali s obzirom da sam ovaj tjedan u organizaciji rodendana jos ce sredivanje pricekati.

Aleksandra ja sam dosla u bolnicu s trudovima roditi s jedva dva prsta otvorena 

Alekssandraa
    18. Siječanj 2016. 22:12

Tweety,cestitam  Dobrodosao nam maleni Filip !!!
    Visnja i JustSmile,sretno sutra 
    Lina,nek priceka jos dan dva...da se bar psihicki pripremim  Prije dva sata me nesta pocelo sarafit,nekakvo bolno probadanje u trbuhu...panika me uhvatila da su trudovi....al se onda sve smirilo...uff

Ines24
    18. Siječanj 2016. 22:43

Tweety čestitke na dječačiću, brz oporavak ti želim 

Mrkvica2
    18. Siječanj 2016. 22:50

Tweety cestitam na malenom Filipu a tebi brz oporavak zelim. Nadam se da je sve dobro proslo. Uzivajte puno 

visnjass
    18. Siječanj 2016. 23:22

Lina osjetim stezanje ali to mi se čini da se maleni gura a možda je to to.

tweety čestitam i brz oporavak želim 

a kaj se tiče sutrašnjeg pregleda slijedi najgore.. depiliranje, iako to dragi radi to traje, traje i traje
    baš sam bezobrazna  čovjek se trudi a ja vječito prigovaram

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    19. Siječanj 2016. 08:13

Dobro vam jutroooo. :)))
    idem u TA iza 11 i bas sam nestrpljiva.visnjass: kada ti ides? :) hehe,poznato mi je to,on jadan kaze,"pa nezgodno je,bojim se da te ne ozljedim.."a ja njemu: nek,nek,sam ti to obrij,nece nista bit..sad tamo,sad vamo... :D svasta oni zbog nas prodju.srece nase ♡♡♡ nek,nek,nek se celice,jos ih svasta ceka kada djeca dodju.,mi smo macji kasalj. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    19. Siječanj 2016. 10:58

JustSmile ja idem oko 12 jer sam začorila, htjela oko 11 ali opet sam sjedila zbog žgaravice i tek pred jutro zaspala. danas idem u ljekarnu i kupit ću nešto pa ne mogu više ne spavati, pogotovo kad maleni dođe pa bit ću ko zombi, sad još ovo malo dok imam prilike naspavat se pa poslije kako bude

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    19. Siječanj 2016. 12:46

Hellou curke..

Visnja&Smile nadam se da ima pomaka kod vas 

Mene od sinoc drzi stezanje..nista jako ali opet je dosadno.
    Nagovaram malca neka se ne zeza..mora ostati do nedjelje unutra a onda kako hoce 
    Sutra na pregled pa cemo vidjeti sta teta dr. ima za reci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.