U ponoc?
Zasto bas tada?
Ali ajde..sutra napokon imas svoju bebicu u rukama
Tako su odlucili :) meni je svejedno, bitno da malac nije jos predugo unutra. Danasnji dan provodim tak da zurim u sat
[/u
Tweety weeeeee stiže još jedna bebicaaaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Sonja,kak ste ti i bebica ? Kako napreduje oporavak nakon poroda ?
tweety: neka je sa srecom. Javljaj nam se kada uzmognes. :))) mislim na tebe a nikako stici do moba.
mi smo jos u komadu,nista novog osim zestokog rastezanja mog momka danas.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lina: tek sada vidim fotkicu.jeste li mi lijepi.jaoooo,raspekmezila sam se.koliko je tu star bio? :)))))) sreca malaaa. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
A tu je bio desetak dana tek
Sto je vrijeme proletilo.
Jedva cekam da ovog malca mazokarim
Izgleda da cemo mi na kraju biti cimerice u sobi
Ali zelim ti da ne preneses..sto manje stresa to bolje..
Hehe,i meni se sve cini. :D :P ako nam je sudjeno,neka
:) ma,ja sam se pripremila psihicki da ce zakasniti,neznam,od pocetka kao sto sam znala da je muško tako i sada znam tj. imam osjecaj da ce minimalno par dana poslije krenuti.fino je njemu tu unutra a i kad gledas,nitko nemoze tocno nikada reci kada je zacece bilo Pa mu mozda jos i nije vrijeme. :)
samo sto osijetim da mu je tjesno i da se gura i zelim ga vec jednom vidjeti i zagrliti i poljubiti.uhhh.♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji