Visnja ja sam rupurut zvakala bez imalogriznje savjesti. Nisu to neki lijekovi sad teski, uostalom nebi ih doktori preporucali da su tako stetni. Ja sam morala svaki dan piti terapijy za epilepsiju (4tablete dnevno) i jos ih pijem svaki dan iako dojim i malena je zdrava.
Lina i meni su na pamet pali zglobovi, jos sama sebe uvjeravala da je nemoguce da ista cujem iz trbuha
Lina kako se gleda plodna voda meni nisu ni vodu gledali ni ne znam kolki je maleni
Mrkvica imala sam gastal doma a noćima nisam spavala nego muku mučila i muž me znao nagovarati ali ne.. na kraju pročitala da trudnice uzimaju taj rennie pa reko stvarno više dosta, moram se naspavati.
ma ja sam inače paranoja teška
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja plodna voda se gleda tek kada si otvorena..amnioskopom.
Maleni aparitic ti gurne i tako gleda.
Pa bila si na 4d i tamo ti je maleni bio procijenjen na 3100 ako se dobro sjecam..
Je, je Lina u pravu si, samo kaj je to bilo skoro prije 2 tjedna pa me zanima sigurno ima već 3500
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pa racunaj da dobivaju oko 200g tjedno znaci oko 3500..bas tako
Lina,jos ces ti nas sve presisat Meni isto nisu jos gledali plodnu vodu,a u pon.sam bila otvorena za 2 prsta...jel boli to ? U petak opet idem na pregled,mozda ce bit nekog pomaka...jer trenutno imam osjecaj da necu tak skoro rodit.
JustSmile,kakva je situacija kod tebe ? Kad imas ponovno pregled ?
Aleksandra ne boli pregled samo je malo neugodan..a ovisi i koliko je tvoja dr. njezna..
I ja se osjecam kao da necu jos barem dva mjeseca roditi ali eto vidis..pregled kaze drugacije.
Cim se plodna voda pocinje mutiti to je to
Svi cemo se onda u par dana pratit,cini mi se kako je krenulo. :)
Svima bebice lijepe bucmaste,hehe,kontam ni da moj nezaostaje,jedva cekam saznat.
Aleksandra:sutra kontrola pa cemo vidjeti sta kaze.ja se svaki puta ponadam a muz i dalje tvrdi da se nece nista dogoditi ni sutra... -.-
ni meni nije jos gledala vodu.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Okruglice mantram vam malo da se bebice odluče van da nam mamice nastave praviti društvo, iščekujemooo vaaaas
Lina pod mućenje plodne misliš na mliječnu vodu ili???
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jutro curke
Da,da Pepita..blago je mlijecna pa eto..pokrece se nesto
Justsmile & Aleksandra ima li kod vas kakvih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji