Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    19. Siječanj 2016. 22:32

Lady: hvala.svi smo nestrpljivi da vam se napokon svi pridruzimo tamo.pratimo se i tamo i vamo.i mi smo uz tebe! drzi se! ♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    20. Siječanj 2016. 08:23

Dobro jutroooo kuglice! Sto je ovo,nema nikoga od jucer pa se odmah zapitam ima li stogod novog?gdje ste mi?kako ste?jel bila dobra noc? ♡♡♡
    visnjass:jesi li sredila zgaravicu?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    20. Siječanj 2016. 08:24

Lina: sretno danas! :))))) ♡♡♡♡

LinaKarolina
    20. Siječanj 2016. 08:47

Jutrooo 

Just Smile od tebe prve ocekujemo kakve vijesti..ako te Aleksandra ne prestigne 

Ja tek popodne na pregled..sada ce me prvi puta gledati jesam li otvorena.

E da..cujete li vi ikada kao neko pucketanje u trbuhu?
    Onako kao neki skljoc..
    Nisam to u prethodnim cula..ali navodno da bebina pluca su spremna pa bebica puse baloncice 

@JustSmile@
    20. Siječanj 2016. 08:52

Lina: Nece taj jos skoro,cini se meni.hehe.a opet,tko zna. :P
    Daa,i znas da sam se bila malo zabrinula.kada sjedam vecinom se cuje pa sam mislila da ga jadnog pritiscem.ali nije.eto.moja beba puse unutra.hahah,neka ga onda.zabavlja se bar. :P

Mrkvica2
    20. Siječanj 2016. 10:11

Mene je oduvijek zanimalo sto je to pucketanje  nisam jos cula to da beba puse baloncice hehe

Alekssandraa
    20. Siječanj 2016. 10:36

Evo i mene,jos uvijek sam u jednom komadu  Napokon se nocas donekle naspavala,cak ne pamtim kad sam spavala 8h u komadu...Jucer planirala veliko ciscenje i spremanje,pa na kraju nis nisam obavila...al zato sad startam i palim usisavac  Citam vas i javljam se kasnije kad rjesim cijeli popis stvari koji imam za obavit...
    Lina,sretno na pregledu,cekamo izvjestaj 

LinaKarolina
    20. Siječanj 2016. 10:38

Mrkvice prvo sam mislila da to ja pucketam i moji zglobovi 
    Nasla sam neki clanak da je to "pucketanje" zapravo dobro jer su se bebici razvila pluca pa moze ispustati baloncice.
    E sada jel' to istina ili ne tko zna.
    U prethodne dvije trudnoce to uopce nisam cula.
    Nije njima ni dosadno u trbuhu onda 

visnjass
    20. Siječanj 2016. 14:41

Pozdrav okruglice i mamice 

Lina sretno danas, baš me zanima kaj će ti reći jer smo terminuše 

JustSmile muku sam mučila do 4 ujutro i onda sam napokon pokleknula i uzela Rennie i u sekundi je žgaravica nestala, nevjerojatno 
    cijelu trudnoću se ustručavam piti bilo kakve lijekove ali stvarno više nije bilo za izdržati

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    20. Siječanj 2016. 17:47

Evo mene s pregleda 
    Otvorena za prst,plodna voda blago mlijecna..
    Mali nemiran na ctg-u pa u petak ponoviti..dr. kaze izgleda da se igra pupcanom jer mu otkucaji naglo skoce i procijenjen je na 3700g 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.