Lady: hvala.svi smo nestrpljivi da vam se napokon svi pridruzimo tamo.pratimo se i tamo i vamo.i mi smo uz tebe! drzi se! ♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutroooo kuglice! Sto je ovo,nema nikoga od jucer pa se odmah zapitam ima li stogod novog?gdje ste mi?kako ste?jel bila dobra noc? ♡♡♡
visnjass:jesi li sredila zgaravicu?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lina: sretno danas! :))))) ♡♡♡♡
Jutrooo
Just Smile od tebe prve ocekujemo kakve vijesti..ako te Aleksandra ne prestigne
Ja tek popodne na pregled..sada ce me prvi puta gledati jesam li otvorena.
E da..cujete li vi ikada kao neko pucketanje u trbuhu?
Onako kao neki skljoc..
Nisam to u prethodnim cula..ali navodno da bebina pluca su spremna pa bebica puse baloncice
Lina: Nece taj jos skoro,cini se meni.hehe.a opet,tko zna. :P
Daa,i znas da sam se bila malo zabrinula.kada sjedam vecinom se cuje pa sam mislila da ga jadnog pritiscem.ali nije.eto.moja beba puse unutra.hahah,neka ga onda.zabavlja se bar. :P
Mene je oduvijek zanimalo sto je to pucketanje nisam jos cula to da beba puse baloncice hehe
Evo i mene,jos uvijek sam u jednom komadu Napokon se nocas donekle naspavala,cak ne pamtim kad sam spavala 8h u komadu...Jucer planirala veliko ciscenje i spremanje,pa na kraju nis nisam obavila...al zato sad startam i palim usisavac
Citam vas i javljam se kasnije kad rjesim cijeli popis stvari koji imam za obavit...
Lina,sretno na pregledu,cekamo izvjestaj
Mrkvice prvo sam mislila da to ja pucketam i moji zglobovi
Nasla sam neki clanak da je to "pucketanje" zapravo dobro jer su se bebici razvila pluca pa moze ispustati baloncice.
E sada jel' to istina ili ne tko zna.
U prethodne dvije trudnoce to uopce nisam cula.
Nije njima ni dosadno u trbuhu onda
Pozdrav okruglice i mamice
Lina sretno danas, baš me zanima kaj će ti reći jer smo terminuše
JustSmile muku sam mučila do 4 ujutro i onda sam napokon pokleknula i uzela Rennie i u sekundi je žgaravica nestala, nevjerojatno
cijelu trudnoću se ustručavam piti bilo kakve lijekove ali stvarno više nije bilo za izdržati
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Evo mene s pregleda
Otvorena za prst,plodna voda blago mlijecna..
Mali nemiran na ctg-u pa u petak ponoviti..dr. kaze izgleda da se igra pupcanom jer mu otkucaji naglo skoce i procijenjen je na 3700g
Sortiraj odgovore
Najstariji