dobroo vam jutroooo! :)))
tweety: nadam se da je gotovo i da se mazite.cekamo da se javis! ♡♡♡
Aleksandra: sretno danas! I od tebe cekamo detalje sa pregleda. :) ♡♡♡
Ja opet, nestrpljivo cekam sutrasnji dan...heheh. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Tweety čekamo da nam se javiš kako se fino maziš sa svojom bebicom
sretno okruglice, jooooš maaaalooooo sve vas je manje za ispratiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Alekssandra, evo da napokon odgovorim kako smo 😊
Moja curka je super, jako dobro dijete, fino Papa, spava, kaka, malo plače i Preslatka je ❤️
Jos u bolnici su me boljele bradavice jer mi ih krivo uhvati i s tim sam se mučila, ali spasili su me leptirići za bradavice od aventa. Predobra stvar, ona odlično jede, a mene nista ne boli! Oduševljena sam time!!!
Jučer joj je otpao pupkic, lijepo izgleda.
Danas nam dolazi patronazna pa cemo se mozda kupati 😊
Meni se krvarenje dosta smanjilo, i to jos u bolnici, jedino sto me od jučer boli na mjestu jednog šava. Mozda me uložak iziritirao ili tako nesto.
Sve u svemu, nama je super, lijepo smo se snašli i uživamo u svakoj sekundi ❤️
Pozdrav svima 😘
Javite kako su vam prošli pregledi!
Tweety? 😍
Baš ludilo od hormona, jutros se nisam dala iz kreveta jer bi se mazila, takvi izljevi ljubavi ko nikad u životu, muž više ne zna kaj očekivat, inače vrištanje i ak je upalio svjetlo a meni ne paše.. bože sačuvaj
tweety nadam se da je sve ok i da se maziš s bebicom
JustSmile mi sutra u TA
po mojem kak je meni još 2 tjedna sigurno niš al od kud ja znam kak to treba bit.. bumo vidli
Aleksandra sretno danas
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Visnja i ja se osjecam k'o da mjesecima jos necu roditi.
Ali tako ti je uvijek pri kraju..sto se bolje osjecas kraj je blize
Ja sam se narucila na pregled u srijedu..trazit cu da ga izmjeri jer vec dugo nije.
E danas sam se naradila..pousisavala i boga i vraga po kuci..pomicala namjestaj..da me dragi vidio zabetonirao bi me..ali se zato takvi poslovi rade kada sam sama.
I opet me nije niti jedna kontrakcija uhvatila..sto je porod blize sve su rijede
Tweety?
Lina ja ni nemam pojma kako izgledaju te kontrakcije i čitala sam da su normalne i sve cure su pisale o njima a ja ne znam kaj bi mislila. kod mene nema pripreme nego kad krene-krene ima da se ukakim od straha i panike
a dobro, bar mi onda neće trebati klistir
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pozdrav cure
Ja nikako da se danas javim...obavila sam pregled u TA,cekala cca.3h,nikad gotova...guzva za poludit. Otvorena sam za 2 prsta,ctg uredan i za cetri dana ponovno kontrola. Sad malo krvarim nakon pregleda...
Sonja,bas mi je drago da ste ti i tvoja bebica super ...sva sam se rastopila i raznjezila kad sam citala tvoj post.
Tweety,kako je proslo ?
Visnja pa to ti je ono stezanje sto osjetis u trbuhu..ako si primjetila
Aleksandra pa otvorena si 2 prsta..znaci bit ce nesto ovih dana
Lina,nadam se da hoce Samo da sve prirodno krene,samo od sebe...al moze jos pricekat nocas i sutra..Sutra se i ja moram bacit na ciscenje kuce i peglanje vesa,pa kad to obavim....onda moze i mali navalit
Sortiraj odgovore
Najstariji