Tweety cestitam i brz oporavak ti zelim
Ostale drzite se jos malo je ostalo
Evo malecki spava pa da vam se javim malo :)
Porod je prosao vise manje supeer. Dobila u ponoc gel na koji sam super odreagirala pa mi nisu drugu turu ni davali, ujutro dosao doktor, anesteziologica dala epiduralnu i onda su moji trudovi stali pa su ukljucili drip. Moram reci da je epiduralna zakon pred kraj su mi poceli naponi, a nisam bila jos dovoljno otvorena pa je bilo jakooooo bolno usprkos epiduralnoj, ali je dosla teta anesteziolog i dala mi neku dobru drogu pa sam ja zaspala i probudio me doktor sa recenicom "now you can start pushing". Brzo nakon toga je nas Filip bio na meni i mazili smo se sljedecih 2 sata :) Sve u svemu, prekrasan porod. Rezali me jesu malo i danas se stvarno osjecam ko da me netko prebio, ali kad vidim ovu svoju spavalicu pored sebe nije mi bitna bol. Zaljubila sam se na prvi pogled, a i moj suprug takoder. I neizmjerno mi je drago sto je bio samnom i sto je dozivio taj trenutak rodenja vlastitog djeteta
[/u
tweety čestitaaaaaaaam
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Tweety prekrasno!
Vesele me lijepe price s poroda.
Mazite se i pazite..te brz oporavak i povratak kuci vam zelim
tweety prekrasno
evo mene s pregleda
zatvorena ALI bilježe se inicijalni trudovi
kaj to znači? pitala me dr jel osjećam trudove reko ne,
kontrola za tjedan dana
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
tweety: jos jednom:cestitke!!!! :))) znaci nisi se puno namucila.:) neka hvala Bogu. Uzivajte,papajte,grlite se,volite se i polako samo. ♡♡♡♡
Evo mene iz TA,jos uvijek zatvorena,pomaka nikakvog,trudova ni jedan,ctg super i to je to.opet sam zaboravila pitati za uzv ali to cemo iduci puta(ako se sjetim-hahah) iduci pregled u cetvrtak Za 2dana.
Visnjass:ima li kod tebe stogod novoga? :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Visnja to su ti te kontrakcije koje bi trebala osjetiti..ali mozda ti stvarno ih brkas sa protezanjem bebaca
Just Smile taj tvoj sigurno ceka da bude vodenjak u horoskopu
Bapske price kazu da decki uvijek kasne..iakonsam primjetila da je vecina bebica ovdje dosla kasnije bile cure ili decki..
Visnjass:tek sada vidim da smo pisale u istoj minuti pa nisam vidjela da si se vec javila.ma to su ti laznjaci kontam.
Lina:i ja kazem.nece jarca :D hahah
bas me zanima sta ce tebi reci sutra.e,a dr.je predivna.uh sta bih dala da ona bude na porodu.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
cestitke na momcicu tweety! ljubite se i mazite
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
haha JustSmile u isto vrijeme smo pisale
ne znam kaj bi rekla, kad me pitala jel osjećam pokazala mi je papir od ctg-u i rekla to su trudovi, idu do 70 a ja niš ne kužim a inače cvilidreta, prag tolerancije na bol užasno nizak, cvilim i kad imam žulj tak da mi niš nije jasno jer su cure govorile da već na 60 dobro boli, možda sam ja neki fenomen pa me niš nebu bolilo
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji