Ja se lagano pripremam,sutra pregled u TA...nadam se da ce bit nekakvog pomaka Trenutno mi se cini da cu rodit za cca.2-3 mj.
Ja uopce nisam opterecena s tim hoce li na vrijeme ili ne izaci.
Doci ce kada mu bude vrijeme..neka njega jos malo na sigurnom.
A sigurna sam da cemo prekoraciti u drugi mjesec.
Tweety sretno danas, nadam se da nece dugo jako trajati i da ce sto bezbolnije proci.
Lina preslatka slikica kad si spomenula bas sam te htjela pitati pa dobro kolko kompleta posteljine vec imas
Mrkvice za sada imam tri kompleta s ogradicama i baldahinom i jos tri bez ogradice + plahtice.
Jer sada imamo dva krevetica razlicitih dimenzija.
Maloj bebici i ne moras cesto mjenjati posteljinu ali veliki popisanac sada zna i popiskiti kada se pelena prepuni..
Lina jojjj sve s baldahinom? To mi je tako slatko a jel ima ikakvu ulogu ili bas samo ukrasna?
Ja imam tri kompleta koja mi je mama sasila i zasad mi je to cist dosta..
Jel vama malisa spava jos sa vama u sobi ili ce sada u svoju kada dode mali braco?
Ma baldahin nema nikakvu funkciju..ja sam mislila mozda od komaraca zastita ali je samo za ukras na kraju.
Bila sam zapela za njih i eto..neka stoje
Braco ce spavati i dalje s nama u sobi jer jos uvijek se budi nocu i trazi piti,dudu i naravno moju ruku.
Neznam kako ce to biti kada drugi malisa dode..bit ce veselo nocu kada me oboje budu trazili
Bome hoce, ali ti meni nekako djelujes samouvjereno i hrabro pa mislim da ces nekako vec uspjeti hendlati sa dva malca
Tweety jos malo, jos malo
Jos jednom puno srece
uh tweety ne znam kaj je bolje-gore kad znaš ili ne znaš kad će. sretno
danas već drugi dan da plačem ko kišna godina i kad mi netko pokaže mali prst. svašta
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Tweety:neka je sa srecom! ♡♡♡ Mislimo na tebe! Neka Brzo prodje i da se sto prije mazis i grlis sa bubicom svojom. :)
Visnjass: tak je meni bilo prosli tjedan.smirilo se hvala Bogu,napadi hormona.fuj...drzi se! ♡♡♡
Laku i sa minimalno budjenja noc vam zelim!
ovaj moj ludonja i dalje divlja.imam osijecaj kao da valove radi(znate one na utakmici.ueee) xD
to zato sto sam rekla jucer da mi je miran i da se sprema. :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutrooo
Tweety nadam se da je napokon sve gotovo i da se mazis sa svojom buhtlicom..
Visnja sve prolazimo kroz isto.
Od navale panike do euforije i placa..
Moramo se negdje ispucati..nije lako biti trudan.
Sortiraj odgovore
Najstariji