Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    17. Siječanj 2016. 18:11

Ja se lagano pripremam,sutra pregled u TA...nadam se da ce bit nekakvog pomaka  Trenutno mi se cini da cu rodit za cca.2-3 mj.

LinaKarolina
    17. Siječanj 2016. 18:28

Ja uopce nisam opterecena s tim hoce li na vrijeme ili ne izaci.
    Doci ce kada mu bude vrijeme..neka njega jos malo na sigurnom.
    A sigurna sam da cemo prekoraciti u drugi mjesec.

Mrkvica2
    17. Siječanj 2016. 18:32

Tweety sretno danas, nadam se da nece dugo jako trajati i da ce sto bezbolnije proci.

Lina preslatka slikica  kad si spomenula bas sam te htjela pitati pa dobro kolko kompleta posteljine vec imas 

LinaKarolina
    17. Siječanj 2016. 18:58

Mrkvice za sada imam tri kompleta s ogradicama i baldahinom i jos tri bez ogradice + plahtice.
    Jer sada imamo dva krevetica razlicitih dimenzija.
    Maloj bebici i ne moras cesto mjenjati posteljinu ali veliki popisanac sada zna i popiskiti kada se pelena prepuni..

Mrkvica2
    17. Siječanj 2016. 20:02

Lina jojjj sve s baldahinom? To mi je tako slatko a jel ima ikakvu ulogu ili bas samo ukrasna? 
    Ja imam tri kompleta koja mi je mama sasila i zasad mi je to cist dosta.. 
    Jel vama malisa spava jos sa vama u sobi ili ce sada u svoju kada dode mali braco?

LinaKarolina
    17. Siječanj 2016. 20:15

Ma baldahin nema nikakvu funkciju..ja sam mislila mozda od komaraca zastita ali je samo za ukras na kraju.
    Bila sam zapela za njih i eto..neka stoje 
    Braco ce spavati i dalje s nama u sobi jer jos uvijek se budi nocu i trazi piti,dudu i naravno moju ruku.
    Neznam kako ce to biti kada drugi malisa dode..bit ce veselo nocu kada me oboje budu trazili 

Mrkvica2
    17. Siječanj 2016. 22:56

Bome hoce, ali ti meni nekako djelujes samouvjereno i hrabro pa mislim da ces nekako vec uspjeti hendlati sa dva malca 

Tweety jos malo, jos malo 
    Jos jednom puno srece 

visnjass
    17. Siječanj 2016. 23:50

uh tweety ne znam kaj je bolje-gore kad znaš ili ne znaš kad će. sretno 

danas već drugi dan da plačem ko kišna godina i kad mi netko pokaže mali prst. svašta

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    18. Siječanj 2016. 00:15

Tweety:neka je sa srecom! ♡♡♡ Mislimo na tebe! Neka Brzo prodje i da se sto prije mazis i grlis sa bubicom svojom. :)
    Visnjass: tak je meni bilo prosli tjedan.smirilo se hvala Bogu,napadi hormona.fuj...drzi se! ♡♡♡

Laku i sa minimalno budjenja noc vam zelim!
    ovaj moj ludonja i dalje divlja.imam osijecaj kao da valove radi(znate one na utakmici.ueee) xD
    to zato sto sam rekla jucer da mi je miran i da se sprema. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    18. Siječanj 2016. 06:46

Jutrooo

Tweety nadam se da je napokon sve gotovo i da se mazis sa svojom buhtlicom..

Visnja sve prolazimo kroz isto.
    Od navale panike do euforije i placa..
    Moramo se negdje ispucati..nije lako biti trudan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.