Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    19. Siječanj 2016. 15:18

Visnja ti laznjaci inace ne bole..ali pravi bole da sve zvijezde izbrojis.

Just smile koja te dr. pregledavala? 
    Inace one koje su u TA nisu i u radaoni..

@JustSmile@
    19. Siječanj 2016. 15:28

Lina:Steta.bas cu je pitati drugi puta.mlada dr.Košuta.bas je super i vidi se da joj nije muka radit nego sve sa nekom pozitivom.

Visnjass:I meni je prosli puta islo do 70i isto nosta nisam osjetila.mozda i taj njihov ctg zna stekat.anas je bio drugi aparat i nista nije pokazo.

eh da, bris negativan. :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    19. Siječanj 2016. 16:01

Da,da..dr. Košuta..ona je i mene prije poroda bila pregledavala i supersimpa je..a i UZV mi je radila i to prilicno precizno.
    Ali ona ti nije u radaoni..a nisu ni tamo lose 

Alekssandraa
    19. Siječanj 2016. 17:06

Tweety,cestitke jos jednom   Svaki put se raznjezim kad citam takve postove ...valjda cu i ja ubrzo, nesto takvog lijepog moc napisat i podijelit s vama 

visnjass
    19. Siječanj 2016. 17:38

Već sam 3 puta bila u TA i još mi nisu radili ultrazvuk 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    19. Siječanj 2016. 17:42

Ma ne sekira me radjaona,ja se vodim po tom kak se ja postavim,takvi ce biti i oni.danas sam od svih osmijeh dobila rekavsi: ugodan dan.i to je vec nesto ;)
    samo sam rekla kako bi bilo bas super da je ona jer je bas draga.bas smo se nasmijali danas da ima vremena,neda mu se jos van i bas mu je lijepo tu gdje je sada a mama se malo seta svakih par dana,bar da izadje iz kuce. Hehe :)

eh da,ako jos netko nezna:sjele su i komplikacije i porodiljna.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    19. Siječanj 2016. 18:18

Just Smile moj porodiljni je vec otisao u posteljinu i ostale drnde 
    Kod mene svako malo zvoni postar..

Sonja8
    19. Siječanj 2016. 19:22

Tweety, cestitke od srca na Filipu, lijepom porodu i sreći koju sad osjećaš... 
    Mamice/cekalice, jos malo 😉
    Pusa od nas dvije 😘

@JustSmile@
    19. Siječanj 2016. 19:34

Heheh,i ja sam danas zadnje sitnice kupila:skarice sa tupim vrhom,cesljice,jos jedan paket kalika na snizenju,sebi jos ulozaka(ima u ntl-u za 3.50kn nesto slicno kao ONA samo ntlova marka),nakupovala sve sto su imali,trebat ce...dio rezija,muzu britvice,bratu dezic,plati t com pretplatu i ostade jos 400kn... odu pare dok se neokrenes :/

lady6
    19. Siječanj 2016. 19:44

Tweety, cestitke! Ostalima, sretno! Jos malo......

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.