A vidis,kad sam ja svojima rekla da ide u as tj.jaje,svi se snabdjevaju...kako tako,nisam normalna,ide u jastuk pa u kosaru,onako kako je prije bilo...i ne kontaju...tako da je moj glas protiv svih ishlapio negdje i ici ce u kosari...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aaaa..Sonja..odmah zacmizdrim ..kazem ja da porod nije nesto traumaticno vec predivno iskustvo ma koliko god bolilo.
Visnja ti stavi malca gdje god mislis da mu je ljepse i udobnije.
Pa i ja sam prvu curku u jastuku samo donijela..
Just smile zato sam ja curku u jastuku donijela jer su me bili izludili da to tako mora biti.
Po njihovom je beba do druge godine trebala biti u jastuku..uzas!
Ovi klinci idu gdje i kako ja kazem!
Lina ti već znaš i možeš otpilit a mi koje rađamo prvi put mislimo da će nam netko nekaj pametnije reći od onog kaj mi mislimo kad nemamo iskustva i naravno dođe do toga da svatko svoje priča na kraju ne znaš kaj i kak
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
čestitke ines i sonja!
drago mi je da ste imale nestresne porode i držim fige da i oporavak bude ekspresan.
ljubite svoje paketiće i uživajte
po listi su nam sljedeće tweety, tetka, just smile
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Meni sva sreca nitko nije imao potrebu davati savjete po pitanju izlaska iz bolnice, svi se vise brinu kako cemo mi sami hendlati sve :) pa im valjda nije ni proslo to kroz glavu.
Da, lista preostalih se smanjila. A ja se osjecam kao da cu biti trudna vjecno :D
[/u
Visnja nije to do prvog djeteta vec do drugog braka
Prva svekrva se petljala u sve a njen sincic je uvijek bio na njezinoj strani a drugoj se ne dam! Naucila sam ih sve poslati u 3pm..a i mom dragom je isto drugi brak pa i on sve otpili.
Naucis s vremenom tko i sto je vazno!
Doduse i ova sveki mi ima jezicinu ali je sretna sto uopce ima unuka i sto ce dobiti jos jednog..
Sonja:tek sada vidim da ti je isto porod prosao super i pozitivno hajde neka je.bas mi je drago.i zbog tebe i zbog ines :))) sada samo nek papaju curke,vi se koliko mozete sada odmorite i oporavite. ♡♡♡♡♡♡
Ajmoo,tko je sljedeci?
Moj momak danas neki razbacan.kvrge setaju po cijelom stomaku,da se zapitam kako moj stomak moze izdrzati jos i toliko istezanje. O.O
fino se najela lazanja i idem sjest,kako sam sjela a ono laznjak zasarafio da sam morala stisnuti kauc.ufff.osjecaj kao grc koji steze i neznas gdje bi se okrenuo da prodje.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
oho JustSmile da nije pravi?
moj štuca već duže vrijeme da mi ga je sve žao
Lina i ja sam pružila jezičnu, jednostavno se sada ne mogu suzdržat, uglavnom muž je uvijek uz mene i na mojoj strani bila ja u pravu ili ne, ako misli da nisam u pravu onda mi na to skrene pažnju tek kad sekrva ode
najgore kaj živimo vrata do vrata
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji