Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tweety91
    13. Siječanj 2016. 09:32

Ines, Sonja cestitkeee na bebicama :) sad se mazitee 

[/u

LinaKarolina
    13. Siječanj 2016. 09:39

Tweety sada je tvoj red 
    Mogla bi i tvoja bebica iznenaditi..

tweety91
    13. Siječanj 2016. 09:52

Ja spremno cekam :) al njemu je ocito lijepo u busi 

[/u

Alekssandraa
    13. Siječanj 2016. 12:41

Cure,u cemu ce te vi svoje bebice nosit iz bolnice,kosari ili u onom jajetu ( sjedalici za auto ) ?? Ja sam sad pomalo zbunjena,citala sam po netu,pa svasta procitala...neke bolnice dopustaju jaje,a druge kosaru ? U nekim bolnicama navodno ne daju da se bebach odmah stavlja u jaje,jer nije dobro za kraljeznicu...a po zakonu ono mora bit u autu u jajetu (sjedalici)...jel onda trebam imat kosaru za bolnicu,a jaje za auto...ili ??? Zbunjena sam skroz 

tweety91
    13. Siječanj 2016. 12:53

Mi smo pripremili jaje :)

[/u

visnjass
    13. Siječanj 2016. 12:54

Ines, Sonja čestitam 
    Ines tvoj porod zvuči za poželjeti 

Mi smo se odlučili za košaru i meni je malo čudno stavljati tak malu bebicu u jaje ali mi smo brzo doma.. bolnica 500 metara od kuće

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    13. Siječanj 2016. 12:56

visnjass pa ti i na rukama mozes bebu donijeti doma :D

mi imamo nekih 10ak minuta do bolnice autom i nekako se osjecam sigurnije ako je beba po propisima u jaju.

[/u

LinaKarolina
    13. Siječanj 2016. 12:57

Pa "jaje" je osmisljeno za bebe od 0-12mj.
    Mi takoder bebicu u jajetu iznosimo..sta koga briga u cemu cemo donijeti bebicu kuci.
    Cak je jaje i puno sigurnije nego kosara jer se moze vezati a kosara ne.
    Samo ti bebicu spakiraj kuci u onome cemu si naumila.

Sonja8
    13. Siječanj 2016. 13:14

Drage moje,evo kako je nama tekao porod... Kad smo sinoc oko 19 došli u bolnicu bila sam otvorena 5 prstiju i trudovi na manje od 5 min. Napravili ctg i uzv i predvidjeli veću bebu, oko 4 kg. Odmah su nas odveli u predrađaonu. Vodenjak mi jos nije bio puknut. Nakon sto me gin pregledala, bila je oduševljena kako super napreduje otvaranje i porod. Rekla je da mi zbog velike bebe preporučuje nesto protiv bolova, ali ne epiduralnu jer sve tako lijepo ide pa da ne usporimo porod. Ja sam rekla da ok, oni znaju najbolje. Prekinuli su mi vodenjak (to je bilo oko 22 cca) i tad su trudovi počeli dosta jako. Dali su mi pola doze neke inekcije da mi malo ublaže razdoblje između trudova. Nakon cca sat vremena su me prebacili u rađaonu. Oko 23 su trudovi bili jos bolniji i sve češći, a jos me vise na kraju truda boljelo njeno spuštanje u zdjelicu. Oko 23.30 sam bila otvorena 9 prstiju, jedino sto se ona nije skroz spustila. Smanjili su joj se otkucaji pa su odlučili malo ubrzati stvar. Stavili mi drip (nisam ga tada nis posebno osjetila jer me ionako sve boljelo) i trebala sam tiskati da se cura malo spusti. Porodili su me dva ginekologa i dvije babice, S tim da mi je Jedan morao pritisnuti stomak da izadje. Izgon je bio dosta težak jer je ipak cura velika. Na kraju je uspjela izaći Minuticu prije ponoći. Kad je izašla, nista me vise nije boljelo. Tako sam bila sretna i ponosna. Ja sam jako zadovoljna svime, bili su mi jako dobri, nemam nijednu zamjerku. 
    Dok su mene sivali i ostalo, dragom su dali curku, pola sata ju je nosio, nije mu zaplakala, cuclala si je ruku i gledala ga. Poslije su je dali meni i stavili na cicu i odmah je uhvatila. Cicala je barem pola sata! Prekrasno nesto! Ja nisam mogla zaspati, sto zbog uzbuđenja, sto zbog glupih šavova pa mi ju je na kraju sestra oko 5 donijela jer je frajerica bila gladna! Tako da je od tada sa mnom, fino je papala obje cice i sad Nana...

visnjass
    13. Siječanj 2016. 13:23

Aaaaaaaaa prekrasno Sonja 

mislila sam košaru pa da ju netko drži a prvo sam mislila samo u jastuku kad smo blizu, ma ni sama više ne znam 
    a jaje nam je već u autu pa možemo birati na licu mjesta 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.