Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    visnjass
    13. Srpanj 2015. 17:28

Ljetne se već trebaju rodit.. s obzirom da smo sve tu 'friško' trudne mislila sam da su pojedine nedavno bile na tom pregledu pa se sjećaju kako to ide.. ma nema veze, kako bude bit će

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Tyna24
    13. Srpanj 2015. 18:27

i ja sam ga odbila, pa isto neznam kak to ide...

• buffy
    13. Srpanj 2015. 18:34

Takodjer ne znam nista o kombiniranom..
    Uzivam i ja u trudnoci al jedva cekam period priprema i kupovine svega jer mi se ovako jos cini nestvarno...

Tyna24
    13. Srpanj 2015. 20:39

ja jedva čekam pregled u srijedu, več si nisam vidjela bebicu mjesec i pol
    samo smo slušali srce kako kuca

Mrkvica2
    13. Srpanj 2015. 21:19

Visnjass nisam ni ja bila ali bila mi je frendica prije god i pol u petrovoj i narucivalo se.. sad neznam, a i odgovor im je uzas stvarno.

dillb
    14. Srpanj 2015. 08:12

joj buffy... kad vidim nešto na sniženju - teško mi je odoljeti. pogotovo ako vidim nešto za što znam da će mi trebati. srećom imam jako puno stvari od prvog sina, ali ipak mi je slatko kupiti nešto novo i za ovog drugog. 

JuicyFruit
    14. Srpanj 2015. 09:31

Evo mene direktno s pregleda, sve je super i lijepo napredujemo 
    I doktor se nije predomislio, i dalje je curica  Rekao je da idemo na more i kupamo se i sunčamo i uživamo, pa ćemo ga i poslušati 

Pepita2109
    14. Srpanj 2015. 10:16

buffy znam kako ti je, ja si napravila već cijeli spisak hahah  i srećom šta se tiče kupovine svemu mogu odoljeti zasad heheh

juicyfruit drago mi je da je sve super u redu i nadam se da ćete se ti i tvoja curica fino okupati, odmoriti i na uživati  

ja taman došla iz grada prije nekih pola sata, nosila urin za urinokulturu još samo sutra pa čekati nalaze i ne znam zašto,ali imam loš osjećaj šta se tiče nalaza, nadam se da me osjećaj vara hehe

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    14. Srpanj 2015. 10:37

juicyfruit, baš mi je drago, nek bude i dalje sve oke..
    ja se isto nadam da ću sutra saznati spol
    mislim da bi se sad več moglo vidjeti, ako bude pokazao/la

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.