Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    14. Srpanj 2015. 10:41

Tyna24 drzim fige da saznas i da sve bude super. Ja sam saznala kad sam bila tako nekako trudna kao i ti pa mislim da bi se trebalo vidjeti.. naravno ako se beba lijepo okrene

dulcinela
    14. Srpanj 2015. 10:43

Drage cure, evo i mene nakon nekog vremena...obavljala sam sve i svasta. Nisu mi bili cervikalni brisevi u redu, to sam i mislila zbog iscjedka. Izolirali mi ureaplasmu i muz i ja smo dobili antibiotik. Vec sam ju imala prije, ali sad evo opet, kad je najmanje pozeljna.  Necu razmisljati negativno, nadat cu se da ce terapija djelovati. Krvne pretrage osnovne obavila, a sljedeci tjedan idem na rani probir, uzv kod svoga doktora i krv.
    Kikica91, isplakala sam se na tvoj post...posebno me pogodio tvoj gubitak i nemas pojma koliko mi je zao. Dok sam rjesavala ovo svoje, bas si mi bila u glavi zbog svoga prvoga gubitka bebe u 16.tj zbog ureaplasme. Ovaj post me doslovno sokirao...Drzi se i ostani jaka, ustanovit cete razlog i bit ces opet trudna uz puno veci oprez lijecnika i bolju skrb. Puno poljubaca ti saljem.
    Dillb, sretno na sastanku s doulom i na pregledu. Sve
    cure koje imate preglede, sretno i javite se!
    Tyna24, kakav je puls? Meni je sve ok cini mi se...

• mama@
    14. Srpanj 2015. 13:06

Visnjasss ja sam bila na uzv u bolnici s 13+2 gdje su mi mjerili nuhalni nabor. E sad ne znam sto tocno misle pod kombinirani pregled jer je meni na uputnici pisalo samo: pregled nad normalnom trudnocom. I da, ja sam se narucivala.
    Pepita nema negativnih misli kod nalaza urina. Mora biti dobro. Ako nista, mora biti bolje no prije. 
    Ja isto idem sutra predati svoj urin na mikrobiologiju na kontrolu.  Nadam se dobrom nalazu ovaj puta i da cu maksimalno izbjeci ljekove za dalje.

Pepita2109
    14. Srpanj 2015. 13:42

mama trudim se misliti pozitivno i šta bude biti će.. moja jedina dijagnoza su povišeni leukociti, nije radio tada daljnje pretrage nego mi je odmah uvalio antibiotike i tek sad nosim mokraću, tako da sljedeći tjedan iščekujeeeem   nadam se da je tvoj nalaz super i da neće ništa više biti potrebno

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    14. Srpanj 2015. 15:05

mama
    Meni na uputnici piše samo UVZ jer ovo drugo ne ide na uputnicu i plaća se oko 300 kn
    Ne znam, vidjet ću kad dođem u zagreb

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

JuicyFruit
    14. Srpanj 2015. 15:30

Visnjass, ja sam ti išla na taj pregled početkom lipnja. Isto mi je na uputnici pisalo samo uzv i ja nisam ni znala da idem na kombinirani probir :-/ Doktor mi ništa nije rekao, inače ne bi ni išla. Srećom, beba je već bila prevelika za test  Naručila sam se mailom dva tjedna ranije, ali sam ja baš tražila da bude 2 tjedna. Vjerojatno je moglo biti i prije.

dulcinela
    14. Srpanj 2015. 16:50

Mama i pepita, nadam se da se vama sve ocistilo i da ce vam sljedeci nalazi biti u redu. Mama, jesi li i ti pila antibiotik kao i pepita? Meni su poviseni leukociti i u krvi i u mokraci plus jos svega necega u mokraci. To je sve sigurno od ove bakterije i valjda ce antibiotik sve ubiti.
    Visnjas, kombinirani probir se sastoji od uzv na kojem mjere nuhalni nabor i od pretrage krvi (nesto oni posebno tu provjeravaju). Buduci da ja idem privatno kod doktora, placam uzv 300 kn, a krv cu vaditi u Breyeru, rekli su mi da je i to oko 400kn, jos cu provjeriti.

• buffy
    14. Srpanj 2015. 17:19

Cure sigurno biti dobri tj.moraju. i ja sam se bila pripremila na lose opet tj da se e coli nije povukla jos uvijek i danas dosli nalazi da je sve super... tako da vjerujem da ce i vama biti 

Mrkvica2
    14. Srpanj 2015. 18:02

Drzim fige svim curama koje ocekuju pretrage ili nalaze da sve bude u najboljem redu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.