Bem ti napolitanke
sad je muž morao ić na kiosk, dobro da je kupio neke male da ne drže one od kilu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja opet uopce ne volim slatko...napolitanke pogotovo.
Ali zato ubijam ljuto k'o pomahnitala.
Ovaj malac samo stuca od mojih kombinacija hrane.
Gdje nam je Sonja?
Izgleda da ce kod nje biti,ako vec nije jedna lijepa vijest
Drage moje curke, kako sam brzo došla tako sam brzo i otišla, ali ne doma nego na susjedni odjel
Moja mala čupavica je stigla u 22:35, dugačka 50 cm, teška 2950 g, i to zbilja brzinski, svima vam od srca želim porod kao moj
Oko 19 su počeli trudovi, nepravilni ali u relativno kratkom razmaku, već oko 21 su bili na 40 sekundi i na 2 minute razmaka, molila ih da me pregledaju prije 22, otvorna 9 cm, svi šokirani otkud tako brzo a prije 20 bila na ctg-u, rekli da su trudovi nepravilni
nit klistir nit išta, ušla u rađaonu u 22:15, dok su one papire rješavale ja ih molila da tiskam jer sam zbilja osjetila nagon za tiskanjem, moja curka došla 20 min kasnije
trudovi su bolili, tresla sam se od boli ali nije bilo neizdrživo, a sam porod nije uopće bolio, samo malo neugodan osjećaj prilikom rastezanja, ja bih to opisala kao da kakate veliko tvrdo govno (da oprostite na izrazu
) sve se odigralo tako brzinski da još uopće nisam svjesna što se zapravo dogodilo
toliko od mene zasad
P.S. Mislim da mi je 717 postao sretan broj
Evo da vam se javim brzinski...
Minuticu prije ponoći došla nam je naša cura. ❤️❤️❤️
Sutra detalji. Velika 52 cm i teška 3930! Puno pusa od nas dvije!
Ines, cestitke od srca. Svaka čast! 😘😘😘
Cure, cestitke objema! Neka vase cure prati sreca, a vama zelim brz oporavak...
Sonja tako se to radi, dvije bebe isti dan čestitam i ja tebi na curici, brz oporavak
Oooopaaa..pa Ines stvarno si nas sada iznenadila.
Cestitam na malenoj cupavici!
Sonja i tebi takoder cestitke na velikoj curi..
Izljubite beboline..mazite ih i pazite..i zelim vam brz oporavak!
Just Smile..izgubila bi na kladionici
Ajmo..sljedeca neka stane u red za radaonu..
Ines,sonja; cestitam vam od srca! Odmah dvije bebe u jednom danu.preslatko!uzivajte,grlite se,ljubite,volite i da brzo idete kucama.puno,puno pusa vam saljem! ♡♡♡♡♡♡
Lina: prije nego sto sam vidjela tvoj post,kazem sebi:pfff,nisi pog
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Oso post a da ga nisam zavrsila...:
Pogodila,izgubila na kladionici.nije mi bas neka prognoza.haha :P neka,neka,nek je njima dvijema sve proslo i da su donjeke svoje srecice na svijet zive i zdrave ♡♡♡♡
Zelim vam svima lijepi i suncan dan,da nas jos netko obraduje sa vjestima. :) ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutro,drage moje
Jeeee,napokon su nam dosle bebice !!!!!
Ines,cestitam na malenoj cupavoj mrvici ...stvarno je malena,a presisala si cak i dan termina
Sonja,cestitam na malenoj strucici Cure,vi dvije kao da ste se potajno dogovorile,pa to obavile u jednoj veceri
Zelim vam sto brzi oporavak i da sto prije dodete doma sa svojim bebicama!!
Visnjass,bas si me nasmijala s napolitankama...mi ih kao kupili da imamo kad gosti dodu,al ne stignu gosti doc...ja ih taj cas rjesim,ne mogu odolit
Sortiraj odgovore
Najstariji