Lina:kladionica.haha.ja stavljam glas za sonju,za sada mi ona vodi ka sljedecoj bebici,posto vec broji pa da pokrene lavinu.ajmoooo :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Visnja to ti je sasvim normalno da biljezi kontrakcije..vise nisi sigurna kada ce kreniti
Mene sarafe laznjaci vec danima..pomislim da je gotovo i onda stanu a tako mogu i termin presisati.
Bitno da je tvoj secer dobar i mozes se baciti na slatko
evo stigle mi 2pufies pelene br2 i nivea baby uzorci. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Da,da..Sonja nam je sada sumnjiva
Meni jos nikakvi uzorci nisu stigli...svi skrtare!
Bitno da ja dnevno primam 325 newslettera od svakoga.
Zagrijavanje počelo na najjače weeeee čija god bebica krenula prije želim vam svima porod za poželjeti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Da, kaj se tiče žgaravice, jučer poslala dragog u dućan po 3 stvari; vodu, sol i bademe i kupio je dimljene usoljene bademe
gdje je to iščupao nemam pojma, nisam ni znala da to postoji, bitno da me pitao kakvu SOL treba kupiti
haha joj ti muški
kad me probudila žgaravica to sam prožvakala i zaspala, očito je djelovalo iako su u ovom izdanju prije da izazovu žgaravicu a ne da otklone
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja vam se javljam iz bolnice, jedina sam trudnica koja je prenijela ali kako je počelo i ovdje će me sve prešišati
A možda od muke što sam u bolnici dobijem trudove
Sonja jel se kod tebe pojačalo što?
Ines znaci bilo bi pristojno od ostalih trudnica da ti ustupe mjesto i da se prva porodis
Visnja znam za usecerene..ali USOLJENI bademi?? Pa gdje je to iskopao?
Ako nemas secer od soli ce ti tlak skociti.
Moj malac se tako namjestio da mi nogama zeludac udara pa mi je konstantno mucnina..a ja se najela k'o da mi je zadnje.
Drage moje,meni tako dani lete,brzo mi dode vecer...prebrzo. Sjecam se dana kad sam saznala da sam trudna,kao da je bilo jucer...a sad jos par dana do termina,poroda..eh,tako cijeli zivot preleti u trenu. Bas sam si sad malo nostalgicna,vjerojatno od hormona Pojela sam kutiju napolitanki i odmah se Visnjass tebe sjetila...eto,na kraju je sve dobro sa secerom i mozes jos koji dan uzivat,a toliko te bilo frka
Ines i Sonja,ima li kakvih novosti ? Svakih par sati dodem ovdje da vidim jel ima napokon koja nova bebica i nova mamica koja se rjesila porodajnih muka...
Ines nadam se da ti je ok u bolnici koliko može biti i da imaš ok cimerice da ti vrijeme brže prođe
Mene jučer uhvatilo, ma kaj jučer stalno me hvata ali nisam imala ništa slatko pa kao idem na brzinu ispeći kolač, kak je na brzinu bio gotov još brže je završio u smeću (stvarno sam totalni anititalent za pečenje kolača)
Da, do jučer nisam ni ja znala za usoljene bademe (tlak mi je 110/70 pa mislim da mi sol nije problem osim kaj pijem puno vode a očito se zadržava jer sam otečena) nebi ih nikad kupila jer me uopće ne privlače ali sam se iznenadila, prava su poslastica
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji