Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    12. Siječanj 2016. 12:13

Trebali bi kladionicu otvoriti cija ce beba prije..Ines,Sonja ili Tweety 

Prema prognozi tete doktorice Ines bi trebala danas roditi 

Sonja8
    12. Siječanj 2016. 12:21

Drage moje, mi ipak otišli u rodilište, pregledali me i stavili na ctg, otvorena i dalje 2.5, kontrakcije su bile dosta slabe pa su me poslali doma. Da dodjem ako se pojača. Sad pratim na aplikaciji trajanje i učestalost trudova...na cca 7 min se javljaju po 40-ak sekundi. Nisu jaki pa smo jos doma... Vidjet cemo kako se situacija bude razvijala...kad se pojačaju idemo Nazad 😉
    Ines, mozda danas bude nas dan ☺️

Ines24
    12. Siječanj 2016. 12:22

Danas je teta doktorica rekla da bi me u petak porodila, ali ne znam zašto silom ako neće biti potrebe  dotad ću se nadati da se bebi neće svidjeti bolnička hrana pa će odlučiti van 

Ines24
    12. Siječanj 2016. 12:37

Mogle bi me i Sonja i Tweety preskočiti  hajde cure, kad krene jedna i mi ostali ćemo 

LinaKarolina
    12. Siječanj 2016. 12:39

Sonja drzimo fige da bas danas tvoj bebac odluci razveseliti mamu 

Ines mozda se do petka nesto i pokrene..ma da ako nema razloga za porod zasto na silu..
    A s druge strane sada znas kada je definitivno kraj 

Ines24
    12. Siječanj 2016. 12:49

Ako je kraj tad  čekat ću da vidim što će drugi doktori reći...

tweety91
    12. Siječanj 2016. 13:24

Hahaha ocito jedna beba mora pokrenuti lavinu :)))

[/u

Alekssandraa
    12. Siječanj 2016. 13:50

Cure sretno  Drzim fige da sve brzo i sto bezbolnije prode !! Sretno !!! 

visnjass
    12. Siječanj 2016. 14:08

Evo mene napokon, uglavnom nalaz od GUK profila super  jjjeeeeeee a tak me bilo strah i na kraju krajeva moj kućni aparatić za mjerenje šećera je više očitavao nego kaj stvarno je. tak da je taj dio riješen 
    cerviks zatvoren ali na ctg-u zabilježen 1 kontrakcija  kaj to znači?  da može svaki čas počet ili je to normalno da tak bude još 2 tjedna do termina, otkucaji od malenog 145/min 
    valjda je skakao cijelo vrijeme 
    na pregledu je spominjala glavu i da zato imam pritisak, jel moguće da je napipala? i da, opet dobila vaginalete 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    12. Siječanj 2016. 15:03

Ines: ma nek te je ostavila,mozda sada samo krene i prije petka.oce to tako. :))

Sonja:oo,cini se da se nesto priprema,hajde hajde,prati i javljaj. :)

Visnjass: toooo,bitno da je sve dobro,bzvz si se sekirala.ma,sada uzivaj I cekaj kraj po mogucnosti bez zgaravice  ♡ :))
    meni uvijek  na ctg-u ocita makar 2neka truda ali su laznjaci pa me nebrine i bas tada kad on udari to ocita.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.