Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 12:58

Aleksandra ja svome nista ne govorim..samo narucujem 
    Ima hrpa neiskoristenih stvari od prethodnog malca ali ja ne mogu odoliti 
    Uostalom sveki je kriva sto stalno nesto kupujem.
    Ona mi non stop govori jesam li vidjela ovo na onoj stranici..i tako krene.
    A dobije ponesto i dragi da se ne osjeca zanemareno 
    Mislim da ti je dr. dobro procijenila.
    Je je moj u 35 tj. bio 3100 a roden je s 4030g.
    Za ovoga neznam 

visnjass
    08. Siječanj 2016. 13:47

Evo mene s ultrazvuka, hvala Bogu sve je u redu, ima 3100 ali apsolutno ništa se nije vidjelo na 4D rekao je dr da je prevelik a kad sam bila s 20 tjedana bio je premali
    rekao mi muž kaj nismo išli negdje drugdje makar 100 eura platili
    sad gledam snimke i sve su to nekakve mrlje gdje mi djete izgleda ko vanzemaljac.. katastrofa

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 13:50

A na mojm uzv prije 2 mj.mi je rekla da njen uzv.to nemjeri i pogrijesi 500g +- tako da ja ni procjenu nemam otprilike.sad cu ja baki reci nek zove tu svoju primalju sto radi tam pa ce mozda srediti uzv.daj boze,bas bi voljela znati koliki je. ♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 13:56

Visnjass: nemoj se sekirati.jel rekla da je ok i da dobro napreduje?a i vidi se po kilazi da da,to je bitno.a to sve ovisi kako se okrenu i namjeste.evo ova slika dolje je sa 23tj. Platili jesmo 100€ a  Imamo na ostalim slikama ovu i isto neke cudne facice i pisulinca.ali nama je bilo nakbitnije da nam je pregledala suce,bublege,pjuca... :D i rekla da je prav zdrav. ♡♡♡♡♡ i plodna voda isto utjece na slikice pa mozda i zato izgleda cudno,tak je nama rekla.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 14:04

Sto je termin blize to i plodne vode ima manje pa i slikice postaju mutnije. 
    Moja zadnji put malca nije mogla uslikati a da slika ne ispadne mutna jer se previse ritao.
    A opet te procijene su uvijek +- 150-250g.
    A u bolnici kada sam isla roditi nisu puno ni fulali.
    Moja ga je procijenila na oko 3900 +-160g a u bolnici na 4200 +- 300g
    Sve ovisi o UZV..stariji su netocniji.

Ines24
    08. Siječanj 2016. 14:06

JustSmile nemam ni ja procjenu bebe a prenijela sam  zadnji put mislim da su je mjerili s 36 tjedana i tda je imala 2470 ja mislim... Zadnji uzv mi je doktor radio samo da vidi položaj bebe

visnjass
    08. Siječanj 2016. 14:06

Ima kilazu za taj tjedan, sve je ok, i rekla sam da me muce s gestacijskim a beba nije ni prevelika ni premala kaj se događa kod gestacijskog
    samo smo mu jajca dobro vidjeli  hahaha

evo ja sam probala ucitati slikicu, nadam se da bude ispod.. ovo mi je odlicno i to cu danas naruciti ali nemaju neke uzorke i da mi se bas sviđa pa sam mislila da je mozda tvoja posteljina takva koja mi je bas lijepa
    a jesam zbrljala..

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 14:16

Ovo je bas super s tim navlakama na resetke da vidis bebicu..
    Gdje to ima za kupiti? 
    Iako te navlake su potrebne tek od 6 mj. kada se vrte k'o blesavi..nekako mi krevetic ljepse izgleda..potpunije!

Ja sam zadnji put narucila neke jeftine preko mym-baby shopa ali nisam zadovoljna iako ima lijepih uzoraka.

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 14:32

visnjass: bas je foraa,moja je samo tako za okolo,nema ovoga za resetke.jako mi se svidja to.kada bude veci definitivno mu tako sto kupujem jer i ja i mm smo vrtiguzi sto se tice spavanja.xD da nas netko vidi nekada gledao bi u cudu kako znamo spavati.a od 2 takva bude 1.hhaha,mogu mislit na sta ce to licit.definitivno stitnici za resetke:veliki +

Ines: mi cemo saznati cini mi se pred sam porod Ili kad vec izadje -.-

Ines24
    08. Siječanj 2016. 14:36

JustSmile nas onda čeka iznenađenje pred sam čin 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.