Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    07. Siječanj 2016. 17:23

Haloo haloo kuglice moje. :)
    Mne vam je danas uhvatilo ludilo.ciscenje,spremanje,oribala rernu,peglanje posteljine za malca koja je napokon spremna i za prvu noc kod kuce. :)))) usisavanje,ribanjac wc-a,spremanje ormara i torba za bolnicu i izlazak spremnaaaa.dali je gnjezdjenje ili sta,neznam ali definitivno je nesto cudno.cak sam i muzica natjerala da povisimo madrac od krevetica.svi me gledaju kao ludjaka i kazu da usporim a ja samo cekam sutrasnji pregled kod doktorice I da sto prije prodje dan i noc. xD poslikam kompletic za izlazak malome kasnije da mi kazete jel bi to bilo ok.puse saljem! ♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    07. Siječanj 2016. 17:38

Inače obožavam ljuto i prije trudnoće sam jela ekstra ljuto i to baš onak da mi suze idu i nos curi, sad mi ne paše a maleni je visoko jer mi na desnoj strani gura rebra i dišem kao da trčim maraton. sutra idem na ultrazvuk s obzirom da mi nisu u TA radili a i htjela bi vidjeti na 4d, pa ću znati koliki je i kako se okrenuo. ne znam jel ima baš kakvog smisla ići na 4d u 37 tjednu jer moguće da ćemo samo guzu vidjeti ako se okrenuo ali nema veze, kupila 50% jeftinije preko ponude dana

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    07. Siječanj 2016. 18:33

@JustSmile@,ja se spremam sutra slozit krevetic,posteljinu i robicu za izlazak iz bolnice...sta si sve pripremila od robice ? 
    Visnjass,ja sam cijelu trudnocu vodila u privatnoj poliklinici i na svakom pregledu su mi radil 4D ultrazvuk...imam hrpu slicica s ultrazvuka,cak na jednoj bebach sisa svoj palac.premedena slika..sve se vidi,prcast nosic,male cubice  drzim fige,da se bebach lijepo namjesti za slikanje,da vam ostane koja slikica za uspomenu 

LinaKarolina
    07. Siječanj 2016. 18:50

Visnja i ja sam stalno privatno na 3d/4d..evo zadnji put je bilo u 35 tjednu i sve se lijepo vidjelo.
    Braco nam trepce okicama,belji nam se 

Ja jos za bebaca nisam spremila odjecicu..dvoumim se sto.
    I jos krevetic ceka slaganje..
    Jedino je posteljina opeglana 

Ines24
    07. Siječanj 2016. 19:00

Naš krevetić će se sastaviti kad ja budem u bolnici, a kad dođemo kući pod mojim vodstvom će netko staviti posteljinu  nekako ne želim da pada prašina po njemu, a ovako mogu još dva tjedna...

Ines24
    07. Siječanj 2016. 19:02

Moja se cura ne voli slikati tako da kad god sam išla na 3D pokrila bi se rukicom  a i posteljica je s prednje strane pa je uvijek smetala...

mateica8492
    07. Siječanj 2016. 19:09

ja najviše od toga svega pijem samo vodu jer ništa drugo nemogu podnjet,čak mi i kava smeta koju obožavam.. al najgori dio od toga svega mi je prestat pušit pa eto jedem sve što stignem hehhe ;)

visnjass
    07. Siječanj 2016. 20:43

weeeeeeee  hvala curke, razveselile ste me jer sam negdje pročitala da je beba prevelika pa se ne vidi, dakle, jedva čekam sutra 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

• mama@
    07. Siječanj 2016. 20:56

Hej curke da se i ja javim malo.
    Nisam vam nista opisivala s poroda jer nisam bila prisebna od anestezije.
    Papamo siku i bocicu jer sika jos ne daje dovoljno za ovakvog momka 

Mlijeko lagano nadolazi uz punoooo mog caja i sokova, a i masaze.

Nadam se da se i dalje drzite rasporeda i da brojite sitno.

Ja sutra slavim svoj rodendan 30-ti ovdje u bolnici uz svoju mrvu a u nedjelju sam kuci i ocekujem 'party'
    Puno pusica svima terminusama i cekamo vas

LinaKarolina
    07. Siječanj 2016. 23:30

ooo pa mama onda si ti stvarno dobila najljepsi rodendanski poklon
    Neka ti je sretan rodendan..i neka ti dani u bolnici sto brze produ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.