Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    07. Siječanj 2016. 23:54

Evo i mojih slicica.ovo sam spremila za izlazak+ cemo biti jos u jastuku i preko deka i u kosaru onu lezecu od kolica.sta kazete?mene stalno muci,nije li pre tanko.uhhhhh.a opet,nebih voljela da mi se preznoji.ma...savjete molim ♡♡♡♡

evo i krevetica.i prekrila sam ga da se neprasi.bolje ovako sada da na vrijeme lijepo slozim neg da kasnije bude panika. :)

Mamaaa:sretan rodjendan ti zelim! Stvarno si dobila predivan poklon! ♡♡♡ :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 08:20

Jutro buhtlice velike i male..

J smile to ti je sasvim dovoljno..pa nece se bebica smrznuti za tu minutu sto ce biti vani.
    Nisam ni ja vise pripremila.
    A kod kuce ces vidjeti kako ce mu biti. Moj se uvijek bio znojio pa sam ga laganije oblacila a za ovoga malca cu jos vidjeti jel' i on ne podnosi vrucinu kao i mama 

Ines?? 

Alekssandraa
    08. Siječanj 2016. 08:32

Jutro curke 
    JustSmile,sve je preslatko  Ja sam slicno pripremila kao i ti,samo sta sam ja kupila mali skafander,slican ko ovaj tvoj plisanac...al je bas skafander s kapuljacom i malim rukavicama  
    Mama,sretan ti rodjendan !!! Sve najljepse zelim 
    Ines,ima li kakvih novosti kod tebe ? 
    Ja sam napokon prespavala cijelu noc,samo sam se jednom probudila,obavila wc i opet nastavila...ah,odkad se nisam ovako dobro naspavala 

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 08:57

Hvala vam zene,sad mi je lakse. :) a sveki kaze da se muz uvijek znojio pa su ga morali stalno presvlaciti.onda i bolje da ne pretjeram ako je na tatu.xD evo ja u kabini kod dr.,ctg prosao,sad pregled pa cekam i pisem vama.meni je bila neka besana noc...budjenje i gledanje u mob u 3,pa 4,pa 5.... -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Alekssandraa
    08. Siječanj 2016. 09:02

JustSmile,javi kak je proslo...i mene u ponedjeljak ceka pregled. Bas me zanima jel ce bit kakvog pomaka

visnjass
    08. Siječanj 2016. 09:17

Jutro 
    ja napokon prespavala noć bez dizanja zbog žgaravice, kod mene očito ima veze sa hranom ili je tako ispalo ne znam samo znam da se za sada neću trpati nego se držati onih 1800 kalorija.

mama sretan rođendan 🎉🎁🎂

JustSmile woooooow zid je mrak, predobra izgleda i posteljina mi se sviđa, daj mi reci s prednje strane zaštita za ogradu je pojedinačna na svaku letvicu ili?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    08. Siječanj 2016. 09:42

Jutro okruglice 

Ništa novo kod mene 

Mama sretan ti rođendan 

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 10:24

Evo meee.kaze clanak prsta.koliko je to uopce?kaze nece to jos...zacementirana cini se a malom se nigdje nezuri....pregled fuj,fuj,zaboravila sam od 7tt kako zna biti bljak...od iduceg petka me TA vidi svaki drugi dan,kze dr.da bolje odem tamo neg da dolazim kod nje,pogotovo ak bude ovakvo vrijeme Pa ak me ikak i ostave,vec sam tamo.

Visnjass: hvala ti! To smo radili mm,ja i prijatelj koji se bavi sa tim air brushem.cijeli zid nam je takav.rekla sam da cu i kada budem baba biti u toj sobi ♡♡♡♡♡

Zastita za krevet je u komadu,tj. imas na slic 3komada kao uloska sto mozes ubaciti kada peres.ja sam stavila ovako na samo 2stranice jer ako stavim i na prednju,nevidim mu glavicu.

visnjass
    08. Siječanj 2016. 10:42

JustSmile stvarno zid je mrak, to još nisam vidjela, kod mene ima boja al opet je nekak klasično. 
    Daj molim te stranicu preko koje se stavljaju slike, zaboravila sam pa da stavim sliku te ogradice kaj bi ja kupila

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    08. Siječanj 2016. 10:49

Jutro drage moje 😘😍
    Ja sam bila jučer u trudnickoj ambulanti, otvorena 2 i po cm, opet mi nije radio uzv, rekao je da nema potrebe jer da je sve uredno, i ctg i ostalo tako da nis od uzv i ne znam dimenzije bebice 😔 ali bitno da je sve ok. Sl. pregled (ako se nesto ne pokrene prije) je opet za tjedan dana, tocno na termin! 
    Mama, sretan ti okrugli 30 😊❤️ Pravi pokloncic je stigao!
    Meni je sutra 32., mozda i meni pokloncic stigne 😍😍😍
    Justsmile, preslatko.... 💝
    Ines, mozda te iznenadi danas 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.