Noćas sam sanjala kako mi Sonja šalje poruku da joj je pukao vodenjak i da ide roditi, a ja si razočarano mislim kako će i ona prije mene
Kod nas i dalje sve isto
Sutra ujutro idem na ctg pa možda odmah ostajem u bolnici, doktorica mi je rekla da cu do utorka roditi otvorena za prst, plodna voda mlijecna i to je to
visnjass: ma kontam da moze i neka teta sivalica to napraviti?kao da oni moraju znati. :P mislim da sam vec te zastite negdje vidjela jaaako davno,kada sam jos manja bila,unutra je kao neka spuzva a vani ona, ne guma nego kao na prematalicama sto je.lako ga i dezinficiras i sve,definitivno kad bude potrebno cu si dati napraviti.pa kad budem,javim cjenu. :)
Lina: i ja imam takav veci krevetic ali mi je i plahta odgovarala za ovaj 160.je da je malo napeto ali uspjela sam ugurati.ova posteljina pase pa kontam da je i ona za te dimenzije.nrmam pojma.a i ovako i onako imam jos puno posteljine sto sam nadobijala od mame koje je cuvala pa ce se lako mjenjati a te su i vece.jedino smo kupili ovu sada da bas bude novo novo za prvi puta. :D ♡♡♡
Ines: bas mislim na tebe i vidim opet nista.
Ja se naspavala,bome evo do sada,jos me budi svekrva da ne moram nista praviti jer ima sarme koju je odledila.ma milina.gdje ces bolje. Hehe :)))))
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
I mi smo odrapili do sada i još bi ali moram u ljekarnu po tablete za štitnjaču.
JustSmile
Ma naravno da ne moraju oni znati nego mislim da ih nigdje necu naci sluzbeno, u nekom ducanu il tak
Naravno, javi za cijenu
Lina i ja imam poplon vecih dimenzija i to 3 komada (sve dobila) isto moram paziti kolika je posteljina
Ines, Sonja drzim fige da sve ide po planu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Jutro, kuglice. Jos ste mi sve u komadu? Mi zeljno cekamo dolazak pojacanja...
Sonja, sretan ti rodendan. Zelim ti brz i lak porod, kad za njega dode red, i zdravu i zadovoljnu djevojcicu. Sve ostalo ce se posloziti i uskoro postati manje bitno.... Pusa
Dobar vam dan moje dame
Sonja..sretan ti rodendan i neka ti buhtlica sto prije bude u narucju!
Sada sam napokon i svoj ormar sredila..imam dvije kutije odjece doslovce nove i s etiketama koje ne nosim ili ne stanem u nju i sada razmisljam kome je dati.
I ja sam vidjela vec negdje takve slicne ogradice samo na nekom stranom sajtu..ali toliko sam toga preguglala da vise i ne znam gdje sam sto vidjela.
I krevetic sam narucila iz Latvije eh onda znate da njuskam svuda..
Ines onda znaci u utorak festamo na klokanici
Kazem danas dragom da brojimo jos 19 dana a pita on mene kako se ja osjecam..
Rekoh kao da nece za 190 dana jos
Sonja sretan rođendan, da bebica dođe što prije
Lina ako je vjerovati doktorici onda da
Ja se osjećam kao da sam u 7. mjesecu trudnoće, samo što mi trbuh smeta kad se obuvam
Meni trbuh ne smeta..tu i tamo zapnem s njim
Jedino sto vidim da se spustio i sav je uzak i spicast.
Jucer odem u Billu i blagajnica me pita koliko jos..rekoh 3 tjedna.
Kaze ona pa kako to da se ne gegam a jos sam i u visokim petama?
Pa rekoh trudna sam ne nesposobna
Hvala vam puno drage moje, nadam se da ce biti tako kako ste napisale ❤️
Axia, ma brzo vam se mi sve pridruzimo tamo 😊 redovito vas čitam i upijam informacije
Ines, evo u utorak mozemo zajedno 😉
Ostale kuglice, puno pusica vam šaljem! 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji