Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    09. Siječanj 2016. 10:32

Noćas sam sanjala kako mi Sonja šalje poruku da joj je pukao vodenjak i da ide roditi, a ja si razočarano mislim kako će i ona prije mene 

Kod nas i dalje sve isto 

Ines24
    09. Siječanj 2016. 10:52

Sutra ujutro idem na ctg pa možda odmah ostajem u bolnici, doktorica mi je rekla da cu do utorka roditi  otvorena za prst, plodna voda mlijecna i to je to

@JustSmile@
    09. Siječanj 2016. 10:52

visnjass: ma kontam da moze i neka teta sivalica to napraviti?kao da oni moraju znati. :P mislim da sam vec te zastite negdje vidjela jaaako davno,kada sam jos manja bila,unutra je kao neka spuzva a vani ona, ne guma nego kao na prematalicama sto je.lako ga i dezinficiras i sve,definitivno kad bude potrebno cu si dati napraviti.pa kad budem,javim cjenu. :)

Lina: i ja imam takav veci krevetic ali mi je i plahta odgovarala za ovaj 160.je da je malo napeto ali uspjela sam ugurati.ova posteljina pase pa kontam da je i ona za te dimenzije.nrmam pojma.a i ovako i onako imam jos puno posteljine sto sam nadobijala od mame koje je cuvala pa ce se lako mjenjati a te su i vece.jedino smo kupili ovu sada da bas bude novo novo za prvi puta. :D ♡♡♡

Ines: bas mislim na tebe i vidim opet nista.

Ja se naspavala,bome evo do sada,jos me budi svekrva da ne moram nista praviti jer ima sarme koju je odledila.ma milina.gdje ces bolje. Hehe :)))))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

visnjass
    09. Siječanj 2016. 11:10

I mi smo odrapili do sada i još bi ali moram u ljekarnu po tablete za štitnjaču.
    JustSmile
    Ma naravno da ne moraju oni znati nego mislim da ih nigdje necu naci sluzbeno, u nekom ducanu il tak
    Naravno, javi za cijenu 

Lina i ja imam poplon vecih dimenzija i to 3 komada (sve dobila) isto moram paziti kolika je posteljina

Ines, Sonja drzim fige da sve ide po planu 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

axia
    09. Siječanj 2016. 11:17

Jutro, kuglice. Jos ste mi sve u komadu? Mi zeljno cekamo dolazak pojacanja...

Sonja, sretan ti rodendan. Zelim ti brz i lak porod, kad za njega dode red, i zdravu i zadovoljnu djevojcicu. Sve ostalo ce se posloziti i uskoro postati manje bitno.... Pusa

LinaKarolina
    09. Siječanj 2016. 11:36

Dobar vam dan moje dame 

Sonja..sretan ti rodendan i neka ti buhtlica sto prije bude u narucju! 

Sada sam napokon i svoj ormar sredila..imam dvije kutije odjece doslovce nove i s etiketama koje ne nosim ili ne stanem u nju i sada razmisljam kome je dati.

I ja sam vidjela vec negdje takve slicne ogradice samo na nekom stranom sajtu..ali toliko sam toga preguglala da vise i ne znam gdje sam sto vidjela.
    I krevetic sam narucila iz Latvije eh onda znate da njuskam svuda..

Ines onda znaci u utorak festamo na klokanici 

Kazem danas dragom da brojimo jos 19 dana a pita on mene kako se ja osjecam..
    Rekoh kao da nece za 190 dana jos 

Ines24
    09. Siječanj 2016. 11:52

Sonja sretan rođendan, da bebica dođe što prije 

Lina ako je vjerovati doktorici onda da 
    Ja se osjećam kao da sam u 7. mjesecu trudnoće, samo što mi trbuh smeta kad se obuvam 

LinaKarolina
    09. Siječanj 2016. 12:07

Meni trbuh ne smeta..tu i tamo zapnem s njim 
    Jedino sto vidim da se spustio i sav je uzak i spicast.
    Jucer odem u Billu i blagajnica me pita koliko jos..rekoh 3 tjedna.
    Kaze ona pa kako to da se ne gegam a jos sam i u visokim petama?
    Pa rekoh trudna sam ne nesposobna 

Sonja8
    09. Siječanj 2016. 12:09

Hvala vam puno drage moje, nadam se da ce biti tako kako ste napisale ❤️
    Axia, ma brzo vam se mi sve pridruzimo tamo 😊 redovito vas čitam i upijam informacije
    Ines, evo u utorak mozemo zajedno 😉
    Ostale kuglice, puno pusica vam šaljem! 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.