Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    08. Siječanj 2016. 11:00

Vidjet ćemo 
    Jedino što sam primijetila da mi se jučer puno puta trbuh stvrdnuo, ali bez boli, jednom ili dvaput je malo bolilo i to je to...

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 11:00

Evo..ovo sam ja pripremila za malca..
    Benkica,hlacice,vestica i carapice te maleni jorgancic koji se pretvara u jastuk i dekica.
    Sasvim dovoljno.

Just smile to znaci da si se pocela otvarati i da si "prohodna" tek za jagodicu prsta..i to je nesto 

Sonja kod tebe ce biti brzo bebica izgleda 

Visnja ajde..barem si se naspavala.
    Kada ti ides vidjeti svoju buhtlicu?

visnjass
    08. Siječanj 2016. 11:26

Sonja kaj se tiče ultrazvuka upravo iz tog razloga sam se naručila privatno. Nestrpljiva sam i želim znati

Lina u 12:30 sam naručena 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 11:34

Lina: I love daaad :))) imam i ja takvu dekicu smedje boje koja se kopca. :))) gdje si nabavila papucice?aaaaa :) ja uzela iz mullera 2dudice i♡mom & i♡dad

znaci kao pocelo je...hehe ;) .ovaj moj bio samnom i kada je cuo dr.i sestru kako pricaju da nece mali jos skoro van,uvjeren je da nece do drugog mjeseca i sad mi kaze nece toliko prigovarati sto volim setat i skitat. :D ovako je mislio da moze svaki tren pa se brinuo. XD

Visnjass: evo link:
    http://tinypic.com

ucitas sliku  kopiras link njihov tu na forum.meni je stalno ta str.otvorena za svaki slucaj da ustreba.
    ma mi ti jakoo volimo planete i morali smo nesto na tu foru napraviti a da bude posebno.kontam da ce malisa uzivati gledajuci kada bude poceo uocavati stvari :)

Ajmooo cure,cekamo nestrpljivo. :))))))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    08. Siječanj 2016. 11:36

eh da,lina: jel rade u TA kod nas uzv?bas me zanimaju mjere mog ljepotana. :)))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 11:36

Ni meni moja nije mjerila malca od 29 tjedna.
    Iduci tjedan kada budem isla na ctg pitat cu je da ga izmjeri.
    Zadnji put sam znala da me ceka momak i pol pa da se i ovaj put pripremim na isto 

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 11:39

J smile ja idem privatno tako da neznam ako se ovako narucis hoce li te primiti.
    Zadnji put kada sam isla roditi i dosla u bolnicu onda me jesu stavili prvo na ctg pa na uzv da ga izmjere..i to pod trudovima nije bilo bas ugodno.
    Jos kada je malca procijenila na 4200..uhh.

LinaKarolina
    08. Siječanj 2016. 11:45

Eh da..carapice sam narucila iz Emporiuma..tamo ima zgodnih i ne pretjerano skupih stvarcica za bebace 
    Uhh..vrijeme je da nesto radim..dosta piskaranja 

Ines24
    08. Siječanj 2016. 11:58

Ja sam uloživa za prst još od pretprošlog tjedna, i prošli tjedan bilo isto 
    Ako dočekam ponedjeljak ići ću vidjeti ima li kakvih promjena, u bolnici mi samo rade ctg

Alekssandraa
    08. Siječanj 2016. 12:14

Meni su u 35 tjednu procjenili bebacha na 2,770 kg...nadam se da ce mi i u ponedjeljak na pregledu napravit ponovno procjenu...moja doktorica misli da ce bit oko 3,500...3,600 kg...sad ne znam koliko su te procjene tocne ...
    Sonja,izgleda da ce to kod tebe brzo 
    LinaKarolina,carapice su predobre  Sad sam bila na stranici od Emporiuma,imaju predobrih stvari  Svasta nesta bi narucila,a dragi se gunđa...vec imamo hrpetinu robice,al ne mogu odolit,kad je sve tak slatko..samo nagomilavam 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.