Sonja sretan ročkas
Lina u visokim petama hodaš
ja sam dobila hobit stopala, noge mi ne idu ni u razgažene kućne papuče
i zglobovi su mi se spojili s listovima.. a nos ko babura, sva sam otečena
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sonja happy B-day
Ines držim fige da je doktorica u pravu, moj doktor nije bio hehe ja 2,5 prsta otvorena, voda mliječna i lažni trudovi i nula bodova heh...
Čekamo vas, i čitam vas stalno samo uz ovu buhtlicu jedva se javim i na novoj našoj temi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Imam srece da niti u jednoj trudnoci nisam oticala.
Lakse mi je hodati u visljim petama..
U patikama sam nesposobna i zuljaju me.
Kupila dvoje i eno ih u redu za deportaciju.
Eventualno mogu balerinke.
Moja dr. se svaki put krsti kada me vidi
Hvala cure jos jednom na čestitkama ❤️
Meni je trbuh i dalje ful visoko gore...
Lina, svaka čast na peticama, ja ih ne nosim ni kad nisam trudna...uvijek u patikama, čak i na poslu 😳
A sad se osjećam kao Visnjass, hobitasto 😊
Pepita nemoj mi nadu ubijati još ako me ostavi u bolnici sutra tko zna koliko ću dana tamo provesti
Ines ..Zasto bi ostala ako porod nije blizu?
Mislim..blizu ti je.
Ali ako mozes biti kod kuce zasto ne bi bila..eventualno ako ti je bolnica daleko pa da se ne gnjavis svaki dan s pregledima.
Pa to je tvoj izbor..
Sonja,sretan rodjendan !!! Sve najbolje zelim :-) Nek ti bebica dode sto brze i bezbolnije
Visnjass,kakve tablete pijes za stitnjacu ? Meni je na pocetku trudnoce dijagnosticirana hipotireoza i pijem svaki dan euthyrox od 25 mcg-a.Malo mi je povisen TSH,al kao nis pretjerano
Ines ne vjerujem da ćete ostaviti bezveze, mene su ostavili jer sam puno prenijela.. i ne želim ti ubiti nadu, samo mi je fascinatno kako doktori prognoziraju kao da sve znaju, moj je rekao krenut će kroz dva dana, a prošlo skoro 2 tjedna, samo kod mene je bio problem i taj što se malena nije mogla spustit daj Bože da samo da nitko ne čeka koliko i ja, iako mi je to sada sve smiješno hehe
Lina Svaka čast na potpeticama, ja ih ne nosim ni ovako hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ines, gledala sam malo vasu tablicu.. pa ti i ja smo iz istog grada :)
Sortiraj odgovore
Najstariji