Ja mislim da smo mi ovo dobili sa jorganom i jastukom.nisam sigurna.taj dan je bilo snizenje pa smo kupili odmah krevetic,madrac sa memoryem,kolica,posteljinu,stalak za baldahin,ovog plavog plisanca za izlazak I kadicu sveukupno mislim oko 5-6000kn
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ines: heheh,dobro kazes. :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
hahaha..
rekla sam ja dragom da nije iskljuceno da za 5-6 godina pozelim jos jedno
Mislim..imamo vremena da se "zalomi".
Bas sam razmisljala kako bi bilo lijepo jos jednu curicu imati
Ali mislim da nista od toga...
troje mi je sasvim dosta.
Lako je djecu napraviti ali treba ih i odgojiti.
Lina: to dobro kazes.lako napraviti ali treba odgojiti i drzati sve na okupu.a i financije opet sa druge strane.u biti,uvijek sam sve podrzavala.meni i dragom je oduvijek zelja bila oko 5.jer i ja i on obozavamo djecu.e sada...hoce li biti tako ili ne to cemo vidjeti sa vremenom I definitovno biti realni.. :* ♡♡♡♡
Ho ho ho 5 komada?
Ajme..dobri ste
Mislim da bi ste se nakon treceg predomislili
Heheh.vidjet cemo. :P ja stalno tvrdim da ce i sljedeci puta opet biti musko.cak sam i sanjala nekoliko muskih,vec svi odrasli bili i jedna cura.mozda to nesto znaci?! :D
a on hoce skroz dok nedodjemo do curice.da ima kcer mu je zelja velika. Sad se oko toga zezamo. XD ♡♡♡
JustSmile a bebe nova, super, hvala ti
Lina nitko nema ogradice za rešetke tako pojedinačno jer su oni to patentirali i imaju licencu, nema kopiranja tak da..
Da mi se sviđa posteljina kupila bi ali stvarno ni jedna mi ne sjeda
naručila preko wisha grudnjak za dojenje, košarice.. mogu iz nositi na glavi ko kapu a moje cicice valjda +2 ili mršava 3
eto, ako nekome treba, poklanjam.
ja sam zg
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sada sam na fb nasla neku stranicu s posteljinama..
https://www.facebook.com/sartorkids
Ali meni je opet sve to presareno..dok su mi u Malom andelu dosadnjikavi.
Sve sto sam nasla da mi se svida je 120*60 a meni treba 140*70
Za prvu ruku imam posteljinu sto sam kupila ali kvaliteta je bljak.
Kada sastavimo krevetic vidjeti cu sto se uklapa..
Sortiraj odgovore
Najstariji