Visnja..mislim da kod zgaravice ne pomaze dijeta.
Evo ja je tek sada u trecoj trudnoci uopce nemam.
Da ne kazem da jedem grah,sarmu,kobasice i masti i kruha u 10 navecer i sve mi mora biti ljuto.
Sada kuham cobanac..ubijam zestoko a od zgaravice ni ž!
Mislim da je to do polozaja bebe i koliko je visoko smjestena.
Cim je visoko lakse udara u zeludac..
linakarolina-hvala na odgvoru jer prepala sam se da nešto nije uredu
al eto očito imam sreču pa prva trudnoča pa odmah dvoje hehhe
samo me iskreno strah svega toga što dolazi ;)
hej, okruglice moje :S kako mi se držite?
ines, a da probaš zavijese skinut? :D
cure moje, ja sam prije 100 godina objavila na ovoj temi sliku sa hzzo-a sa redosljedom kojim se obavlja prijava djeteta i predavanje kojekakvih zahtjeva. dal je možda koja od vas to saveala? jer ja svoj original nikako ne mogu naći.... :(
Axia preslatka bebica
Post je sada tesko naci ali nadam se da ce ti ovo pomoci..
https://gov.hr/moja-uprava/obitelj-i-zivot/roditeljstvo/prijava-rodjenja-djeteta/326
Mateice..biti ce sve ok..nekim bebicama se tek oko 8-9 tj. vidi srce
Axia poslala sam ti u poruci nešto što sam ja screenshotala, ne znam jesi to ti objavila ili netko drugi preko moba sam pa ne znam ovdje sliku staviti
I mene zgaravica mucii i jedino kaj mi koliko toliko pomaze trenutno je da spavam poviseno :) cim legnem kak spada peceee za poluditi
[/u
Axia kada odes u opcinu, bar je nama tako bilo, dobijes papiric sa svime sto dalje trebas u pojedinoj instituciji (mup,hzzo itd) a za opcinu trebas samo otpusno pismo mislim, ako i to.
Sto se tice zgaravice meni nije presta la niti kada se beba spustila, trbuh mi bio u gacama a zgaravica pece ko sam vrag. Dok sam trudove imala imala sam i zgaravicu, cim sam rodila ko rukom odnesena je nestala.. nijednom vise se ponovila nije. Tako da visnja jos malo.. znam da je gadno (povracala sam od nje pa te razumijem) ali prestati ce.. probaj kupiti rupurut ili rennie. Meni je pomoglo bar toliko da mogu zaspati a djeluje odma. I ako slucajno pijes normabel meni je od njega jos gore bilo pa sam odustala (dobila ga zbog kontakcija)
hvala sad manje brinem..
neznam kako vama al ja imam užasne bolove u trbuhu i mučnine neznam više ni sama kako si pomoć a to je tek početak.. ako netko ima neki savjet bila bih zahvalna ;)
Cure, hvala. Nije ono sto sam ja slikala ali pomoci ce. Zapravo me zanima, prijavili smo malu, dobili dokumente, oib, sad moramo rijesot zdravstveno. Mm tvrdi da to ide preko firme, ja da moramo ic na hzzo. Tko je u pravu??
Sortiraj odgovore
Najstariji