Žgaravica na najjače, na rubu bljuvanja i tak cijelu noć i onaj osjećaj kad jedva čekaš da svane, da dođe jutro..
idem dobrovoljno na onu dijetu od 1800 kalorija jer mislim da mi je ovak lijepo noćas bilo od žderačine
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Dobro vam jutro zimsko!
Ovaj snijeg je poludio.
I on je GMO jer su pahulje velicine jabuke.
A ja jos nisam sve pokupovala...grrrrr!
Aleksandra nakon poroda ces tek biti pod utjecajem hormona..zato uzivaj dok mozes
Ines sretan ti dan termina!
Visnja,probaj tezu hranu jest preko dana,a za veceru nes laganijeg...mene su isto mucile zgaravice,najela bi se pizze il cevapa navecer i onda jedva noc prezivjela Nekak me ta hrana s vremenom popustila,pa su i problemi prosli...sad si navecer pojedem griz s kakaom il jogurt i neki mali sendvic...il hrpetinu voca
Ove zime sam pojela voca na tonee...
LinaKarolina,nadam se da ce se poslje poroda ti hormoni kod mene smiriti...jer ce me proglasit neuracunljivom i nestabilnom osobom hahaha
Ines,ima li kakvih novosti kod tebe ?
Kod nas isto snijega,cijela brda,a ceste neociscene...ludilo Danas sam planirala u banku,ljekarnu i u ducan...al nekak mi ovi vanjski uvjeti nedozvoljavaju
Dočekala sam termin a i sunce al očito se ni to mojoj bebi ne sviđa, već je sad zahtjevna nema nikakvih pomaka, osim ako iznenada što ne uhvati...
Što se tiče hormona, ja sam prilično miroljubiva sad u trudnoći, gora sam bila u pms-u al nekako si mislim da bi me poslije poroda moglo puknuti
Ines dan je dug...jos svasta moze biti...Ide to kad krene😉 uglavnom zelim ti da bude ubrzo.!
Kuglice uživajte u ovom lijepom suncanom zimskom danu.... 😘
Lina cim malo okopni trk u zavrsni shoping. 😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Torba za rodiliste je sluzbeno zatvorena.
Jedino ova s bebinim stvarima jos nije..premisljam se sto ponijeti.
Sad sam vidjela zgodni skafander za kupiti pa bi i njega..ehhh!
Moram muzica odvesti u shopping..do sada sam sve preko neta narucivala..vrijeme je da njega ugnjavim. Treba nam jos madrac,pelene svih vrsta i kozmetika.
Ines navijamo za tebe...mozda vec nocas nesto krene!
ja sam ovdje nova i imam jedno pitanje koje me muči
u 6tj trudnoće sam i ginekolog mi je rekao da misli da nosim blizance
jedno srce kuca ali u drugom se nevidi plod več samo vrečica pa dali je mogće da su blizanci??
Totalno neraspoložena, umorna i iscrpljena a žgaravica ne popušta a imam posla ne znam kud prije. stvari za bolnicu na jednoj hrpi na podu jer ne mogu naći adekvatnu torbu (šoping, nema druge)
Aleksandra danas sam u kazni jest ću s jelovnika kaj sam dobila jer ja očito ne znam normalno jesti i bar navečer se iskontrolirat
Ines navijam da krene što prije
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Mateice ja sam u prvoj trudnoci bila u slicnoj situaciji.
Ako su blizanci ne mora znaciti da ce im u isto vrijeme i srceko poceti raditi..jos je rano.
Meni je isto jedno naknadno pocelo kucati ali je drugo prestalo i rodila sam predivnu curu..sto ne znaci da ce i tebi biti isto.
Ako su blizanci neka su zivi i zdravi
Hvala vam na podršci curke navijam i ja da krene
do ponedjeljka je još prihvatljivo čekati, ali poslije mislim da ću izluditi
Da probam s pranjem prozora, kažu da je dosta njih nakon toga rodilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji