Hvala svima na lijepim cestitkama.
Nije uzv puno fulao. Taman je.
A mali je presladak.
Sinoc mi kcer u zadnji tren promjeni misljenje za ime tako da se sad zove David
U nedjelju smo kuci i jedva cekam. A muzicu falim nenormalno. Malo malo pa smrca
Valjda i kod njih hormoni prorade.
Ines ja sam jucer bila na ctg i pregledu. Nista nije bilo otvorenije nego prije 3 tjedna. Trudova ni u tragovima. A sutra dan se sve desilo.
Drzim ti fige draga terminuso. Neks ti sve okej prode i sto prije naravno.
Cekamo te
David :) lijepo ime. ♡
Joooj,ja sada isto mislim da ce ovom mome tesko pasti boravak u bolnici.sav se zagubi kada me nema cijeli dan a kamo li 3 ili vise kako ce biti..ha,izdrzat ce,moraju. ♡♡♡
Ines: da,da...sad ce to brzo...mora se nastaviti novi baby boom xD ;) ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
mama čestitam
neki dan sam gledala tablicu, čini mi se da su dečki prešišali curke ili su izjednačeni, sjećam se da su na početku cure uvjerljivo vodile
ma kakva dijeta, pogotovo kad sam vidjela da mi je šećer ok, samo ću prije profila pripazit da mi nalaz bude ok da me još ne spremi u bolnicu
da li se nekome još ovo dogodilo, pupak mi je skroz potamnio, a oko bradavica smeđe kao da sam zmazana
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Moj dragi je vec sada izgubljen..uvijek smo skupa a sada ce jos ostati i sam s malcem od godinu dana..eee to ce mu biti avantura
Visnja nekome potamne bradavice u trudnoci..a pupak je i meni sav nategnut i taman..
Hormoni cuda rade..
Visnjass: meni je oko bradavica,tj.cijele aureole odavno smedje,smedjecak se i ovaj moj cudi kako mogu biti tako tamne.desna je dobila strija okolo pa ju zovem zebra,dok lijeva apsolutno nista strija. -.-
Pupak je izgledom bas cudan.uvlaci se,izvlaci kako se mali krece a okolo njega je po meni izgledom kao tamna mrlja,rastegnuta koza vise sa lijeve strane.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Haha, da i ja opišem svoj pupak...taman i izbočen, bradavice velike i smeđe, a po cicama smeđe fleke 😳...nasred trbuha linija. Ispod pupka si nis ne vidim! Gleznjevi lagano nateceni... ❤️
Mama, prekrasno ime 😊 a to da falis dragom, u to sam sigurna. Teško je njima bez nas 😍
Ines, ma i mi cemo brzo, mozda i isti dan ☺️ Tako je i prošli mjesec krenuo babyboom!
Gledam trbuščić i razmišljam...brzo cu je upoznati! I sve ce biti drugačije...sve ce se vrtjeti oko tog malog bića ❤️❤️❤️
Ah...pusa svim kuglicama i mamicama koje nas prate jos uvijek 😘
Hehehe..moje grudi opet nisu ni tamne niti zebraste ali su zato bradavice pune nekih sitnih kvrzica..uzas!
I da..ceka me jos jedan izazov! Sredivanje noznih papaka!
E to je vec egzibicija
Mama čestitam!! Dobro nam dosao Davide! Sretno ti djetinjstvo...
Znaci treci val je krenuo...atmosfera se zahuktava....jos malo pa su svi vani. 😊😉
Lina ovo dobro kazes...s buhtlicama vrijeme leti a dok su u busi nikad ih dočekat...
Tvog dragog ceka bas avantura. 😉
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji