Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    06. Siječanj 2016. 10:51

cestitam mama@ na komadu od momka! slicnih je gabarita kao i moja balerina 
    nadam se da ste vec zajedno 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

@JustSmile@
    06. Siječanj 2016. 12:17

jeeeeee :) evo i mog stickera napokon nakon dugoo dana pokušavanja -.- . bilo je do imena.stavila sam @ umjesto smajlica i eto,odmah upalilo. =)))))))
    kod mene u pećnici miriši punjeni lungić malo podliven vinom (tako ga smijem) ;P i jedva ćekam da bude gotov,sline mi već cure.xD
    želim vam lijep dan!  

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Ines24
    06. Siječanj 2016. 13:45

Lina moja beba neće van još  sad sam jela ljutog ajvara, možda ju to potakne na izlazak 

Dođem jutros na ctg, sestra kaže da legnem, ležim ja tako 15 min, nje nema, ona zaboravila na mene, onda sam ju otišla pronaći, obavila ctg, čekala još pola sata da doktor vidi nalaz, sve u redu... Al to čekanje baš psihički ubija, a od sutra sam svaki dan na ctg-u dok ne rodim  zbilja se nadam da će beba požuriti

LinaKarolina
    06. Siječanj 2016. 14:17

Ines ja cijelu trudnocu ubijam ljuto i jedino sto mali stuca od toga..drugog znacaja nema.
    Kad se rodi trazit ce feferone a ne mlijeko 
    Ma brzo ce ti bebica doci..njeni dani su odbrojani 

Ines24
    06. Siječanj 2016. 15:48

A ja pokušavam sve nešto novo ne bi li ju istjerala van ali ne da se 

MaliV
    06. Siječanj 2016. 16:16

Kuglice moje, nadam se da ste sve dobro, tu i tamo vas malo pohvatam, ali mali sef je zahtjevan, pa ne stignem puno 😄 Ali vidim da je mama rodila i to pravog decka, lijepo nam se oporavi i uzivajte, a vi ostale terminuse, pozurite se, pa da se ujedinimo na Zimskim bebama ☺️ 

Pusa svima 😘❤️

Alekssandraa
    06. Siječanj 2016. 16:45

Ja sam danas sva isprepadana,jedva sam se primirila malo  Bilo me strah da cu tokom dana jos i u bolnici zavrsit,pa smo nabrzaka otkitili bor,usisala sam kucu,oprala podove i obrisala prasinu...bas kad se vratim iz bolnice da me ne doceka kuca u neredu  sad mi se cini da ce bit jos par ciscenja do mog odlaska u bolnicu...situacija se primirila  Danas sam napokon do kraja spremila torbe za bolnicu,sluzbeno ih zatvorila...da ne bi bilo jos kakvog iznenadenja ko jutros 
    Ines,sad si ti na redu  cekamo i tvoju bebicu

visnjass
    06. Siječanj 2016. 17:25

JustSmile nisam probala gospinu travu, bit će red i to kupiti
    kaj se tiče depiliranja, obrezivanja papaka, mazanja hemiča, stavljanja vaginaleta, ušpricavanja aloe vere u 'kokicu' (niš to ne pomaže, i dalje imam iscjedak i gljive ) meni sve dragi napravi.. samo mi navečer poslije tuša veli; ajd na grabu
    haha kao da sam auto pa servis
    to nam je jedini seks  a jadan on pored mene.. od kad sam zatrudnila ni jednom iako je cijela trudnoća ok ali mene strah i to je to

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Ines24
    06. Siječanj 2016. 17:35

Javlja li se tko da bi preko reda? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.