Meni je dragi sredio papke. XD bilo je smijeha ali je sve proslo super i zahvalna sam mu na tome.rekla sam mu da ce me i srediti dolje sad prije famoznog pregleda u petak i prije rodilista.(ne buni se ;) ) Jer mi je i to znanstvena fantastika postala zbog stomaka:kao obrijem se a ono na svakom koraku trc',trc' pa dlaka. :/
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
O da, a tek zglobovi na nogama.. navečer spojeni s listovima
A hemeroidi, uopće ne bi pomislila da je to moguće (sorry cure al kad već pišemo i imamo slične tegobe) meni su izašli da je to katastrofa, rascvjetalo se a 3 komada su vani ko pola malog prsta.. prestrašno
probala od najjeftinijih do najskupljih krema, nema pomaka
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
A kantarion,tj.gospina trava protiv hemica?jesi pokusala? i mene pate pa sam kupila za poslije poroda jer ce se 100% pogorsati..
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mama cestitam na malisi a tebi zelim sto brzi oporavak. Stvarno da je bio manji ti bi to odradila u roku keks kako se sve samo pokrenulo. A seka mu je prekrasno ime izabrala
Visnja nadam se da ces nekako uspjeti izaci na kraj s hemicima.. nazalost poslje poroda bi samo moglo biti gore. Ja ih u trudnoci nisam imala ali su na porodu izasli od napora kod izgona ali ti su se hvala Bogu kroz par tjedana povukli..
Just smile meni je friz sredila kozmeticarka a kako me porod uhvatio nespremnu to mi je super doslo, nije bilo najfriskije brijano ali dovoljno malo da me ne briju u bolnici. Ja stvarno skidam kapu ikome tko se uspije pod trudovima obrijati, pogotovo napamet.
Pupak i bradavice su mi jako potamnili u trudnoci. Evo pupak i dalje ko prljav i razvaljen jadan. Nadam se da ce posvjetliti natag a linea nestati..
Mm nije nesto pekmezio bas sto me nema doma ali kada mi je sogorica rekla da je zaplakao kad su mu napokon rekli da sam rodila toliko sam se raspekmezila,ma eto i sad se raspekmezim.. joj ja se poroda stvarno rado sjetim, uopce ne mislim na bol nego te prve trenutke u troje, pa kada sam ju prvi put vidjela.. i uvijek se rasplacem. Bas mi je to nekako posebna uspomena.
Stvarno sto kazete dok si trudan neznas di bi od iscekivanja a kada su tu vrijeme leti.. nama ce za tjedan dana biti 2 mjeseca vec, neznam kad prije.
Ines,Sonja cekamo vase bebicee
Jutro mamice,bebice i okruglice!
Moj malisa papao sad,pa se ukenjo,tak da sam se razbudila dok sam ga sriktala. Inace noc odlicna,budenja svaka 2,5 h.pocica i natrag u kinderbet ga vratim. Reko idem na klokanicu da vidim ima li sto nova?
Mrkvice bas volim cut kad neko kaze da se rado sjeti poroda bez obzira na onu bol i da mu je to lijepa uspomena. Ja se odmah raznjezim...tako i treba,pamtiti samo ono lijepo i to hraniti u sebi.
Idem probat jos malo prikunjati.
Zelim vam svima ugodan dan,a terminusama brze porode. 😀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Mama cestitke na ne tako malom princu. Kao sto kazu cure taj datum je bas bio odredjen za njega. I bas lijepo ime
Jutro okruglice i mamice koje nas još prate
Oko bradavica mi je sve smeđe, pupak nije izbočen ali se smanjio skroz, a s desne strane pupka imam nešto plavo kao modricu, ali ne boli ispod pupka imam strija i to dosta ali ih srećom ne vidim
nokte na nogama sam riješila prije tjedan i po i nadam se da ću uskoro roditi jer se jedva i obuvam a kamoli da njih opet rješavam
Evo mene nakon neprospavane noci, nikako zaspati pa sam sad definitivno odustala od pokusavanja. Nikako se namjestiti, pa na wc, pa zgaravica i tako u krug. Morala sam se pojadati....
[/u
Jutro drage moje
Mama,cestitam na malenoj buhtlici,a Davidu zelim sto ljepsi i laksi zivot Zelim ti sto brzi oporavak i povratak kuci
Ja sam jutros na sto muka... jucer sam se hvalila kak nemam nikakvih simptoma,kao da ni nisam trudna..a danas malo drugacija prica
dragi i ja imali nocas odnos,a ujutro krv na gacicama...sva sam isprepadana,pojavilo se malo i nekakvog krvavog iscjedka...malo mi je blesavo odmah otrcat u bolnicu,pa sad cekam kak ce se situacija dalje odvijat
jel moguce da mi otpada cep il bi se trebala jos vise zabrinut ? :-(
Jutrooo loptice i mamice..
Aleksandra ne trebas se briniti..pri kraju si trudnoce i normalno je da sex moze potaknuti otvaranje.
Meni je u prosloj trudnoci tako stalno bilo i opet sam dosla roditi jedva otvorena.
Ines sta tvoja beba kaze..'oce li to?
Sortiraj odgovore
Najstariji