Dillb javi kakva je rodina radionica, bas me zanima jer sam i sama razmisljala o tome. Jel ti to prvi sastanak sa doulom ili?
pozdrav curke, vidim nema vas, to znači da uživate neka
ja sam se došla potužiti da ja svoju bebicu baš i ne osjećam nešto zadnja dva dana, skroz slabo, i to samo ako onako legnem i čekam i čekam.. mama kaže da ne brinem jer je nisam ni do sad osjećala jako, a kako sam u pokretu da je možda zato i nisam osjetila..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Bok zenice....mi smo 12 sedmica...da li ste vi tad primijetile veci stomacic......moj polako pocinje da se primjecuje.....
Samo što sam se onako fino tužno potužila da ne osjećam svoju bebu, ja sjela onako tužna sa stotinu crnih misli koje su mi prošle glavu i odjednom osjetim nježno lupkanje prvo jednom, pa dvaput i još par puta.. srce mi je sada na mjestu i jedva čekam da mi se počne javljati onako kako spada
Biserova žena i meni se trbuh već tada nazirao sada smo skoro 21tt i trbuščić se fino vidi
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav svima...pepita bit ce da zato jer si u pokretu da je slabije, a i citala sam da je to normalno na pocetku .. ja jos niti nemam neki osjecaj moja strajka cini mi se
meni se trbuh begdje oko 14 15 poceo primjecivati,al bas onaj trudnicki..a sad mi se cini da je veci od drugih sto ih vidim
buffy ma znam samo eto odmah se malo prestrašim, a sada evo lupka cijelo vrijeme, samo što je to toliko nježno za ne povjerovati ali eto valjda je bebica skužila da sam zabrinuta pa se odlučila javiti hehe
još 15 dana do pregleda nikako dočekat
meni ju 12 izgledao napuhnuto, sa 15 se baš nazirao fino,a sada se ne može faliti.. hehe jučer ja i dragi u banci gužvetina, svi sjede i zure u moj trbuh, baš mi bilo neugodno, na kraju se bakica ustala da ja sjednem na što sam uljudno samo zahvalila i zamolila ju da sjedne.. a da ne kažem da je bilo mlađih ali ništa hahah ma ni ne dira me sada mogu stajati još
🙏👸👸🙏❤️
Pepita nema nas jer smo se uvukli u hlad i sutimo .
Drago mi je da ti se bebica odlucila bas sada javiti kad si se pozalila. Moja se uredno javlja kad god se malo opustim ili sjednem. Jos ju ne mogu osjetiti drugi aki ja uredno osjetim.
Biserova zena dobrodosla. Meni se stomak poceo vidjeti oko 12-og tt. Svaki tjedan sve se vise vidi ali nije nista ekstra velik. Ima vremena
mama razumljivo je i sama se skrivam u hladu hehe :) da sada mi je puno lakše kada se javila, a šta ja znam možda moj višak kg i položaj bebe utječu na to koliko ju osjetim..
ništa žene, majke, kraljice uživajte u hladu, i pijte puno tekućine :*
🙏👸👸🙏❤️
Ja sam 13tt i lagano se vidi trbuscic iako je djelomicno i napuhnost kriva ali mi to nitko ne vjeruje :) al preslatko mi je to :)
[/u
Kikica strasno mi je zao...zelim ti puno srece i da se oporavis cim prije.....pepita i ja sam primijetila da kad sam u pokretu uopce ne osjetim bebu a kad se smirim evo nje ili kad pojedem nesto slatko
....meni neka mucnina jcer i danas, mozda zbog vremena a mozda i zbog bebe
...brojim sitno do cetvrtka i pregleda i onda u petak na more
Sortiraj odgovore
Najstariji