meni se od prošlog tjedna baš primjeti, do onda sam bila napuhnuta nekva
uživajte
Pozdrav curke, nadam se da ste mi dobro i da ste prezivjele ovaj vruci dan 😊
Biserova zena dobro nam dosla.. moj trbuh se poceo vidjeti tek oko 17. tt ali je zato u zadnja dva tjedna posteno odskocio. Vise se ne moze ne primjetiti.
Pepita vidis kako bebica zna sta mamu pati hehe. Meni se curka pocela javljati bas lijepo, osjetim ju onako ujutro, popodne i navecer kad skupa sa dragim cekam da pocne lupkati. To za gledanje u trbuh je i meni smijesno, ljudi se nemogu suzdrzati pobjegne im pogled redovito 😄
Sinoc smo bili na svadbi i kada je muzika pocela svirati malena me iznenadila lupkanjem jacim nego inace.. bit ce da joj nije odgovaralo hehe
pozdrav drage moje. mi smo jučer guštali sa familijom. sinek je uživao sa klincima, poslije se s tatom kupao skoro sat vremena u bazenu, a onda smo svi kolektivno zauzeli položaj na kauču. sreća pa imamo veliku garnituru.
moja trbušina se ne može ne zamijetiti. nekidan me susjed pitao jel brojim sitno, pa mu je bilo malo neugodno kad sam mu rekla da do kraja listopada ima još dosta.
pepita, doulu sam (na preporuku sestrične) kontaktirala preko facebook stranice. vrlo brzo smo stupile u kontakt, a na "prvom spoju" ćemo vidjeti da li ćemo "kliknuti" ili ću tražiti dalje. u srijedu ću biti pametnija pa me možete pitati ako vas štogod bude zanimalo.
Mrkvica da, baš je nevjerovatna ta povezanost između mame i bebe
Hehe tko zna možda joj se svidjela glazba pa je tulumarila
dillb neka ste se vi nauživali to je najbitnije
da naši trbuščići rastu i rastu weeee
ja ne znam gdje bih tražila jer čisto sumnjam da ovdje u Sinju budem našla doulu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
nisam išla tako daleko u istraživanje, ali sigurna sam da ima doula koje pokrivaju i to područje....
ali, ako možeš - gnjavi mamu! ipak je ona žena sa velikim iskustvom što se tiče poroda.
Jojj cure neznam kak vama ali ja nemogu docekati da nam bebica dode vise Nekako sam uvijek mislila da ce mi gust bit trudna i hvalisati se trbuscicem ali postajem jako nestrpljiva hehe
Pozdrav cure, sutra punim 12 tjedana a vraćam se u zagreb s ljetovanja za tjedan dana, imam uputnice za nadolazeće pretrage pa me zanima da li se treba naručiti za kombinirani probir ili se samo pojavim u bolnici
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
dillb, baš se i ja veselim tvojim sastancima ovaj tjedan
jesi doulu našla preko neke udruge ili poznanika ili?
mrkvica, čitaš mi misli
svjesna sam lude sreće da mi trudnoća zasad prolazi skroz školski i uobičajeno
i kad se uhvatim da mi je dosadno ili da se nešto žalim pomislim kako je curama koje leže po bolnicama radi krvarenja i koječega pa se lupnem i ušutim
u biti me svrbe prsti i počela bih već uređivati kutak za bebu, naručiti ogradicu i posteljinu
pa kolica pa ovo ono. i imam osjećaj da sam sto godina trudna, a ono ni pola
nisam još osjetila lupkanje i gurkanje, ali kad to doživim, vjerojatno će mi biti u glavi "ok, sad sam sve prošla što sam htjela, ajmo u rađaonu!"
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Dillb jedva cekam procitati tvoje dojmove sastanka s dulom, ako ih podjelis s nama ..
Shimmer i Mrkvica u potpunosti se slazem..i ja bi vec sve uredila i da sto prije prodje.. Meni se moja beba jos ne javlja pa me sad i to izluduje
Sortiraj odgovore
Najstariji