Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    21. Prosinac 2015. 04:51

Dobro vam jutro drage moje, ne mogu zaspati vise pa sad bauljam internetom 😳 Nadam se da vi bolje spavate..
    Lulu, dobro nam došla, i meni je termin 14.1. 😉 
    Anaheja, mi se nekako pratimo s tim spremanjem stvari...i ja sam ovih dana skoro sve riješila, sutra kupovina stvari koje nam fale pa da i to spakiram... Posteljinicu sam oprala, ali krevetić jos nije sastavljen, rekao je dragi da ce on to srediti dok smo mi u rodilištu... 
    Koliko pelena i koje ste spakirale za rodilište? 
    Pozdrav svima i posebna pusica mamicama koje pratimo i na drugoj temi 😘

shimmer
    21. Prosinac 2015. 05:56

sonja evo i mene 
    budna od 5:20, a zaspala u 1:20.
    pa da se propucas.
    jos mi muz na godisnjem pa ekstra pazim da ga ne probudim.

kod nas se ne nosi nista za bebu u rodiliste pa ti nisam od pomoci s pelenama.

a ova mala neman u meni kao da namirise cim mi noge dotaknu pod. i evo je sad se proteze, cini mi se da ima pet nogu koliko kvrga pravi.

nisam napisala izvjestaj s pregleda. gledala mi je plodnu vodu, mlijecna je. nije nista boljelo jer sam otvorena 3cm pretpostavljam. joj kad joj nisam rekla da odmah jos malo procacka ili prokine vodenjak kad je vec dolje  malo me psihicki sustize ovo sve, ne znam kako ostale finalistice 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Anaheja
    21. Prosinac 2015. 07:11

Ja sam vecinu noci bila budna... Ovako lose nisam spavala.... Ne pamtim... Zaspala sam tek u pola 6 i sad me u 10 do 7 probudio alaram... Skoro sam iz koze iskocila...  Bit ce zanimljiv danasnji dan...

Sonja, ja planiram rodit u petrovoj. A dillb je kad je rodila, rekla da osim stvari za osobnu higijenu tamo nista ne treba imati sa sobom... Tako da ti ni ja nisam po tom pitanju od neke koristi...

Nadam se da su ostale bile uspjesnije sa spavanjem nocas 

• mama@
    21. Prosinac 2015. 07:29

Jutro.
    Bas i nismo nesto uspjesnjiji sa spavanjem od vas.
    Budna od 4.25 , malo zaspem pa se okrecem zbog kukova i tako.

Cekam vrijeme za pregled. Ne ocekujem neke informacije bas al eto.
    Mozda me usreci i kaze da nisam zatvorena. Eto, barem to.

axia
    21. Prosinac 2015. 07:46

ja cijelu noć hodočastim na klokanicu u potrazi za budnim trbuščićem :) zaspala sam pred jutro, oko 4 i maloprije se digla... stalno mi se vrti ona "nitko nije lud da spava..."
    mama, sretno danas, čekamo izvještaj....
    sonja, nažalost niti ja ti ne mogu pomoći vezano za pelene. ja sam samo svojoj mrvi za izlazak pripremila (to moramo donjet) pampers premium 1 (3-6kg). (čula sam da nisu sretni kad im se donesu mpp...)
    shimmer, iskreno se nadam da neću dočekat termin jer mije već sad dosta, ne toliko izički koliko psihički... mogu samo misliti kako je tebi nakon svega....
    anaheja, kako si?
    svima vam želim lijep dan, bez obzira na loše prospavanu noć....

Sonja8
    21. Prosinac 2015. 08:41

Jao, koliko nas je budnih bilo...stvarno bi trebale neki brži oblik komunikacije smisliti da se usred noći podupiremo 😉
    Ja sam zaspala oko 6 ipak, a sad se probudila jer imam vježbe za trudnice u 9.30. I ja moram na pregled ovaj tj u TA. Ma sto se pelena tice, mi valjda trebamo donijeti par komada nekih...a kako sam nakupovala sve mpp i tetre, kupila bih neki manji paket...axia, pampers vel 1, kažeš? Zelene ili bijele? 
    Dobro jutro svima i ugodan početak tjedna 😘

axia
    21. Prosinac 2015. 08:48

Sonja, Bijele sam uzela

Ines24
    21. Prosinac 2015. 09:44

Jutro drage okruglice 
    Napišem cijeli roman i slučajno obrišem 
    Što se spavanja tiče nikad nisam bolje spavala  od 23 do 8, 9 kako koji dan  na wc idem jednom ili nijednom... Prije sam doduše spavala do 11, ali moram priznati da sam sad puno odmornija 

I ja danas na ctg, nadam se da će mi dok reći i da sam se počela otvarati... Svima sam rekla da ću noćas roditi da do Božića budemo doma, ali ne da se beba, njoj je lijepo unutra  dogovorile smo se da sada mora pričekati da prođe Božić da se obe fino najedemo 

Dragi i ja smo mislili sutra otići malo do Zadra, da vidimo kakav je tamo advent i malo prošetati dok nam još curka nije došla, imamo nekih 80-90 km do tamo, ali me frendica razuvjerava da nije pametno ići da ne rodim putem  imate li vi koji savjet što napraviti? Ne mislim sad do poroda sjediti u kući i iščekivati kad će...

Mrkvica2
    21. Prosinac 2015. 09:53

Dan nespavalice 

Sonja ja sam u kufer bila strpala mali paket pampersica bijelih vel 1. Nisam znala koliko ce trebati.. uglavnom to je paket od 30 komada mislim i ako ti ne stane nemoj nositi sve. Neznam koliko sam tocno u tri dana potrosila ali tako male bebe ni nemoras cesto presvlaciti, doma to postane cesce puno.

Ines zasto nebi otisli.. cisto sumnjam da ces se zbog puta poroditi. Mozda ti bude samo teze podnjeti put zbog sjedenja tog.. a imas jos 18 dana do termina..

Shimmer ajme pa sutra je termin, aa kad prije  Nadam se da ce trudovi vec veceras 

An-di-du
    21. Prosinac 2015. 10:20

Ja isto grozno spavam. I da, evo, službeno prenijela. Sada CTG svaki drugi dan. Zadnji put nije bilo promjena što se pregleda tiče. Kako idem privatno nemam pojma kako će to biti s plaćanjem. Nadam se da mi neće naplaćivati svaki. I nemam pojma što ćemo za ove dane kada su praznici i hoće li me slati u bolnicu na CTG.
    Jučer sam toliko hodala i trudila se i svašta nešto i samo bi mi BH kontrakcije postale učestalije, ali od trudova ništa. Svi bolovi se nekako umire kada se napokon uspijem namjestiti u krevetu negdje oko 4 sata. A gledam tu torbu na podu za rodilište i primjećujem kako se na njoj od stajanja već nakupilo prašine.

Vidjet ćemo što će Dr danas reći.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.