Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    21. Prosinac 2015. 20:03

meni su ti lazni trudovi zbunjola..valjda zato jer od 20-t i nekog tjedna imam bh kontrakcije pa sad ako i jesu lazni,mislim da su kontrakcije.

axia
    21. Prosinac 2015. 20:10

evo i mene... mama, baš sam se pitala di si zapela... drago mi je da su se boljke smirile....
    što se dobrovoljaca tiče, mogu ja preko reda?  evo baš se s dragim dogovaram, sutra ću im na pregledu reć da bi ja ostala xD
    usput, anaheja (ili netko tko je bio), bila si na uzv u petrovoj. kud se to ide, jel se drže rasporeda naručivanja? ja sam naručena u 10 pa me zanima jel se dugo čeka, jel da dragog pošaljem u šoping ili ne :)
    meni su se boljke isto smirile, nisam umorna unatoč nespavanju i napokon sam završila kolače :D sutra krećemo čistit (ako me ne porode xD)

Ines24
    21. Prosinac 2015. 20:37

Mrkvice onda je to to, vidim da kad bebini otkucaji porastu i kod mene se ta crta povisi, doduše sve je to malo...

Evo ja se dobrovoljno javljam da bih preko reda  ali moja se tvrdoglavica ne da van, iako se ja trudim i šetnjom i parkingom fićeka al ništa  možda joj zamirišu kolači ili pečenica za Božić 

Anaheja
    21. Prosinac 2015. 21:17

Axia... Uzalud ti narucivanje. Ja sam uvijek dosla jedno 20ak min prije termina i cekala bar 45 min. A uzv ti je dolje u podrumu....

Tyna24
    21. Prosinac 2015. 21:20

axia, ines, nema guranja prek reda prvo ja

prvo sam se bojala da za Božić i te praznike nebudem u bolnici, a sad mi je taaaak svejedno. ako i budem, super! nebi htjela prenositi, jer onda pregledi svaki dan.,vrtanja.. uf... mislim da ću poludit onda

axia
    21. Prosinac 2015. 21:33

Anaheja, thnx :)
    Tyna, ajde, necu se gurat... Jako... Al ajde onda pozurite :) vec nam je red za neku bebu :)

Tyna24
    21. Prosinac 2015. 21:37

ma ja ga isto nagovaram, al kad mu je ljepše plivati očito

axia
    21. Prosinac 2015. 21:40

Mali tvrdoglavci :) a da samo znaju koliko pusica ih ceka kad nam dodu... :)

Ines24
    21. Prosinac 2015. 21:42

Tyna ti prva, ja ću onda za tobom 

gagicamamica
    21. Prosinac 2015. 21:50

I meni je sad svejedno kad bude samo da krene...
    Jedino bi zbog starijeg sina htjela da ipak Bozic budem doma ili bar Bozicno jutro. 
    Prisloni se on na trbuh i kaze "ajde braco van da smo na Bozic svi zajedno,al nemoj na Bozic da ja i tata nebudemo sami."...😍😍😍😍  

Koja god cure...samo da krenemo...onda nam nema kraja...festa za festom.💪😉

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.