ajoj gagica, sin ti je zlatooo
mm je prognozirao da ja rodim 27.12. ajde da vidimo dal će pogoditi....
ja bi ipak da se bebač drži datuma uzv-a 23.12
ja vec vidim da cu ja u ovoj rundi odigrati ulogu pepite. sve cete me pre*ebati a ja cu onda krajem godine zatvoriti krug s dva tjedna prenosenja
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
shimmer, držim fige da več u noći rodiš i da nebudeš pepita
al nasmijala me jesi. hahaha
Shimer 😂😂😂 bad se slatko nasmijah...
Ja se nadam da ujutro kad navratim na klokanicu nadem vijest o novoj bebici.👶
Pusa za sve! Idem probat zaspat. 🙈
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Shimmer, bas si me nasmijala . Drzim fige da ipak ne bude tako
Axia, nemoj zaboravit da bez obzira na termin za uzv moras predat papire na salteru... Nadaj se da nece bit guzva jer se i u redu izgubi podosta vremena...
Evo da javim novosti.
Netko me pitao gdje ću roditi pa da odgovorim - u Zadru.
Uglavnom, danas na pregledu kaže Dr - Oooo, pa vi ste oko 4 prsta otvoreni.
Ja happy!!!!
Rekla je da me ne želi slati u rodilište već ćemo čekati da to samo krene, ona vjeruje da hoće kroz dan ili dva. Napravila mi je nekakvo širenje prstima koje je jako zabolilo i rekla mi je da će biti malo krvarenja, ali da ne brinem zbog toga. Također je rekla da to može potaknuti trudove.
Sada me hvataju kontrakcije, podsjeća na BH, ali žešće. Nepravilni su i intenzitet varira tako da ne znam je li bi to moglo biti nešto. CTG nije pokazivao trudove iako sam imala par tih kontrakcija koje se baš nizu očitavale. MM viče da se on pomirio s time da mali stiže poslije Božića i on sada nije spreman - blesavac jedan.
Idući pregled za dva dana. Ako budem još otvorenija tada će me vjerojatno poslati za rodilište. Pomalo sam zbunjena. Nadam se da će trudovi ipak krenuti.
Hvala, anaheja... I ja se nadam da necu dugo cekat.... Jos moram sutra i uzv i pregled, a kod bjih to nekak sporo ide... Nadam se da cu vit gotova do 3 :p
E shimmer, jesi me nasmijala :)
eto mene, opet isti problem.. nadam se da samo paničarim bezveze. u svakom slučaju, dobro da danas idem u TA. čini mi se da onaj iscjedak ovak put nije iscjedak već plodna voda. ne curi jako, ali kad sam se digla u krevetu u sjedeći položaj pošteno sam namočila plahtu. sad pratim, svako malo mogu obrisat malu količinu te tekućine bez boje i mirisa... nadam se da nije predugo čekat do jutra... uf, sad sam se raspisala... jbg, vi ste moj ventil.... javim novosti ako ih bude :* i da, nadam se da spavate
Axia ja stvarno ne znam kako ide plodna voda ali vjerujem da iscjedak nece namociti plahtu. Ako ti do sad nije curilo nista vise i ako nisi otisla u bolnicu, mislim da ti nije dugo cekati do TA ( osim ako se sve pokrenulo) .
Drzim ti fige kako god ispalo.
Ja izgleda samo sanjam svoje scenarije poroda. Ne vjerujem ni sama sebi da sam opterecena time. A ocito da mozak ide brze od razuma
Mama, jos nisam otisla... Probdjela sam noc, a curenje je stalo... Vidjet cu sto ce rec. Na kraju je opet bilo bjelkasto i blago sluzavo... Pucam po savovima, da hoce krenut pa da sam vise mirna...
Sortiraj odgovore
Najstariji