Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    21. Prosinac 2015. 11:18

andidu, supatnice, daj pet 
    ja vec sad idem svaki drugi dan na ctg, ne znam sto se mijenja kad prenesem. pogotovo s obzirom na blagdane ovaj tjedan. 
    o setnjama necu ni pocinjati, ljudi se krste kad me vide da grabim sa stomacinom preko grada. sinoc smo parkirali ficeka. mogla bih pokusati pronaci svjezi ananas, citala sam da ima nesto sto moze potaknuti trudove.

a sto se putovanja tice, mi planiramo popodne do osijeka na advent. isto nam je 80ak km udaljen. ima na autocesti dovoljno okolnih mjesta iz kojih moze doci hitna ako me ulovi, bas ce biti pustolovina 
    tako da ines, samo naprijed!

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

MaliV
    21. Prosinac 2015. 11:33

Dobro jutro, svima... Ni ja se nisam naspavala, bas je bila neka burna noc...

Prijateljica mi je javila da je rodila jutros, na sv.Duhu, kaze da su bili dobri prema njoj, jedino sto su odugovlacili s epiduralnom i na kraju ju nije dobila, pa kaze da je umrla od bolova skoro. Ali sad se mazi sa svojom mrvicom, to je najvaznije 💕

Ines, ako si na zadnjem pregledu bila zatvorena i sve ostalo je ok, ne vidim zasto bi sad tjednima camila doma.. I ja sam oko 37. isla u bosnu, put od 5 sati i bili smo dole tjedan dana, nista ti ne bi trebalo biti, samo uzivajte u zadnjim danima i setaj se sto vise ☺️

Cure koje imate preglede danas, sretno 😘

Shimmer sad ce to brzo, ja si stalno tako mantram, ali isto nemam bas neki filing... Ali eto malo me utjesilo sto mi se prijateljica javila sinoc, njoj je termin bio 4 dana nakon mog, a eto krenulo joj odjednom, bez najave, otvaranja, icega ☺️

Andidu, ako smijem pitati gdje ces roditi?

Sonja8
    21. Prosinac 2015. 11:58

Dillb, hvala na savjetu za pampersice, onda cu tako 😊 
    Imam jos jednu nedoumicu...sto mislite, je li dosta bebicu za izlazak obuci u bodic dugih rukava, odijelce i onog čupavog medica, kapica na glavicu i u jastuk... (Mislim da onda s tim jastukom nece moći u jaje 😳) ili ipak da je stavimo i u Skafander pa bez tog jastuka pa u jaje???

Tyna24
    21. Prosinac 2015. 12:16

dillb, meni šogi nedavno rodila... trebat će samo 15 pampersica... ja sam prije spakirala cijeli mali paket (bijelih) ali sam ih uzela van i stavila 15...

ja sam za izlazak po 50-ti put promjenila kombinaciju. prije sam i ja imala medu pripremljenog, sad sam ga zamjenila s skafanderom...
    znači imam : body dugih rukava, štramplice, plišano odjelce, skafander, kapica, dekica, jaje.

Tyna24
    21. Prosinac 2015. 12:17

ma... ja sam isto... nije za dillb, nego za tebe sonja ovo kaj sam napisala

MaliV
    21. Prosinac 2015. 12:31

Ja sam pripremila bodic dugih rukava, hlacice, carapice, majcicu , kapicu i plisano odijelo. Dekica s kojom cemo ga pokriti u autu u as. Muz ce prije malo zagrijati auto i to je to, parking je odmah ispred bolnice a doma izlazimo u garazi, valjda se nece jadnicak smrznuti... Mene je nekad vise strah da mu ne bude pretoplo 😄

A pampersice smo isto uzeli bijele, jedan paket 1 i jedan 2, to je za doma, za bolnicu su rekli da ne trebamo nositi.

Sonja8
    21. Prosinac 2015. 12:36

Tyna 😉
    Ma ni ja ne znam s tim izlaskom...ja cu svašta pripremiti pa cu na kraju u rodilištu odlučiti sta cu joj obuci! ☺️ Spremila sam i dekicu i Skafander i tog medeka...

tweety91
    21. Prosinac 2015. 12:37

Ines idi bez straha ak ti je s trudnocom sve ok :) i mi smo prosli tjedan isli u Njemacku u nabavu zadnjih sitnica i nije bilo nikakvih problema. Uzivaj samo u ovim zadnjim tjednima ;)

Ja sam za izlazak pripremila bodi dugih rukava, stramplice, plisano odjelce i kapicu. I imam onaj skafandercic sto pase u jaje pa cu ga u to jos staviti do auta. Tko zna kakvo ce vrijeme biti u 1.mjesecu :)

[/u

Ines24
    21. Prosinac 2015. 12:54

Onda nema dvojbe, idemo sutra 

Ja sam za izlazak pripremila dugi bodić, plišano odjelce na tregerčiće, preko još majčicu, čarapice i jaknicu koja je više jesenska, ove zimske što imam su velike, a i skafanderić, imamo i kapicu, stavit ćemo ju u autosjedalicu i pokriti dekicom, mislim da se tih par sekundi vani neće smrznuti... A ako se nastavi ovakvo vrijeme bude joj i vruće 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.