Jutro kuglice.
Jos uvijek nas ima da se bor moze okititi nama
Kako Bozic prolazi tako cemo polako ogoliti i bor
Anaheja drago mi je da si odspavala i odmorila se. Drzi se draga.
Pepita lijepo sto se javljas. Pusa tebi i malenoj.
Ja dobro spavam u zadnje vrijeme. Laznjaka nema vec par dana tako da radim po kuci. Zadnje pripreme i tako to.
Kolace sam rijesila, pecenku narucila, francusku kupila. Uh, al sam se umorila hahahahaha
Sutra sam na zadnjem pregledu kod svog gin. Kasnije valjda u TA kao i svi drugi.
Motam priznati cekam samo uzv da vidim koliko mi je bebac jer se opako pomjerio i spustio.
Uzivajte mi u Nedjelji. Idem sad traziti zrtvu da nas pocasti ruckom pa da i to izbjegnem danas
Jutro kuglice i mamice 💕
Anaheja 😘❤️
Pepita, i mi vas pratimo tamo na zimskom bebama 😄😘
Mi smo jucer bili na Adventu, ajme koja guzva, ali je predivno ☺️
Danas tocno 39. tjedana, ne mogu vjerovati da je toliko dugo proslo 🙈
Jutro
Anaheja moja iskrena sucut
Ja isto sinoc pricam nesto sa frendicom i kao koliko jos i tek sam onda zbrojala jos kojih16 dana do termina,ma meni to tako nestvarno djeluje,.....
anaheja mi smo tu uz tebe.. drago mi je da si se uspjela naspavati.. i nemoj misliti da tvoju bebicu tvoja baka neće upoznati jer hoće biti će njen anđeo čuvar..
mama sad se sjećam kako sam i ja imala te lažnjake pa kad su stali imala sam osjećaj kao da nikad neću roditi, hajde pa mogla bi i ti uskoro, vidim da si doslovno sve pripremila
MaliV još samo malooo pa ćeš se i ti maziti sa svojom bebicom
Još malooo drage pa ćemo se sve preseliti na bebe a do tad ćemo vas tu ispraćivati
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Anaheja primi moju iskrenu sucut..i kao sto su cure rekle tvoja bebica vec ima svog andjela cuvara....
Mama do valentinova su nam sve bebice tu
Ja za bozic radim samo francusku. Ostalo sve bake doniraju
MaliV ja ove godine nemogu ici vidjeti i bas mi je zao, nadam se da cemo sljedece godine svi troje u spancir
Hey mamice..
Anaheja sada znas da je baka na nekom boljem mjestu.
Tako je i moj otac preminuo prije nego sto ce se malena roditi pa sam ja uvijek zamisljala da je on morao otici da bi mojoj Sari dao zivot i cuvao je..
Ja sam jucer pocela kititi bor i nisam ga dovrsila..samo sam ga rasirila,umjetni je pa je i to potrajalo..stavila lampice i gotovo.
Muz je rekao da tako dobro izgleda u mraku da ga i ne treba kititi
Sada smo bili u Kauflandu u posljednjem shopingu prije Bozica i jedva sam hodala koliko me dolje bode neki vrag. Imam osjecaj da mali mase rukom mi izmedu nogu.
Imam osjecaj kao da se otvaram a vjerovatno sam zabetonirana.
Moja dr. tek nakon 37 tjedna gleda stanje dolje tako da tek kada krenem na ctg znati cu ima li pomaka.
hej, kuglice moje :)
evo mene u pauzi između nastavka pečenja kolača xD već sam sama sebi dosadna s tim....
ja sam relativno dobro odspavala, ali sam nekako poslana danas... u jednom trenu su me uhvatili lažnjaci u noći, pa me ščopila i panika.... ja za to nisam spremna :(
danas se hvatam biločega samo da ne mislim na porod i trudove :P
u utorak idem u TA opet pa ćemo vidjet koliki smo i što kaže striček doktor... najradije bih da me ostave tam, pa makar i na sam Božić me porodili....
Mrkvica 2 hvala ti na savjetu,do sad uopce nisam imala pohode na bolnice...pa se zato i teze snalazim..sutra ih planiram zvat,pa ću vidjet šta će reć :-D
Anaheja iskrena sućut :-(
Jel ima tko od vas iskustva sa grudnjacima za dojenje ? Počela sam polako kupovat i prat stvari za bolnicu,da ne bi bilo sve u zadnji čas...pa sad ne znam koliko bi kupila tih grudnjaka za dojenje ?
Bila sam u Nami,al su mi nekak cijene previsoke od 170 kn pa nadalje,a žao mi je toliko dat kad ga mozda necu ni nosit..Tražila sam i u Mulleru,tamo su oko 70 kn,al nema mog broja
Aleksandra probaj u H&Mu, ja sam kupila dva (dodju u paketu), 150 kuna... Ovi su bez zice i dosta su udobni, a vidjet cemo poslije :) ima i sa zicom, malo tvrdjih, ali ti nisam sigurna za cijenu
Sortiraj odgovore
Najstariji