Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    20. Prosinac 2015. 09:07

Jutro kuglice.

Jos uvijek nas ima da se bor moze okititi nama 
    Kako Bozic prolazi tako cemo polako ogoliti i bor

Anaheja drago mi je da si odspavala i odmorila se. Drzi se draga.

Pepita lijepo sto se javljas. Pusa tebi i malenoj.

Ja dobro spavam u zadnje vrijeme. Laznjaka nema vec par dana tako da radim po kuci. Zadnje pripreme i tako to.
    Kolace sam rijesila, pecenku narucila, francusku kupila. Uh, al sam se umorila hahahahaha
    Sutra sam na zadnjem pregledu kod svog gin. Kasnije valjda u TA kao i svi drugi.
    Motam priznati cekam samo uzv da vidim koliko mi je bebac jer se opako pomjerio i spustio.

Uzivajte mi u Nedjelji. Idem sad traziti zrtvu da nas pocasti ruckom pa da i to izbjegnem danas 

MaliV
    20. Prosinac 2015. 09:14

Jutro kuglice i mamice 💕

Anaheja 😘❤️

Pepita, i mi vas pratimo tamo na zimskom bebama 😄😘 

Mi smo jucer bili na Adventu, ajme koja guzva, ali je predivno ☺️

Danas tocno 39. tjedana, ne mogu vjerovati da je toliko dugo proslo 🙈

20. Prosinac 2015. 09:53

Jutro
    Anaheja moja iskrena sucut
    Ja isto sinoc pricam nesto sa frendicom i kao koliko jos i tek sam onda zbrojala jos kojih16 dana do termina,ma meni to tako nestvarno djeluje,.....

Pepita2109
    20. Prosinac 2015. 11:39

anaheja mi smo tu uz tebe.. drago mi je da si se uspjela naspavati.. i nemoj misliti da tvoju bebicu tvoja baka neće upoznati jer hoće biti će njen anđeo čuvar.. 
    mama sad se sjećam kako sam i ja imala te lažnjake pa kad su stali imala sam osjećaj kao da nikad neću roditi, hajde pa mogla bi i ti uskoro, vidim da si doslovno sve pripremila 
    MaliV još samo malooo pa ćeš se i ti maziti sa svojom bebicom 

Još malooo drage pa ćemo se sve preseliti na bebe a do tad ćemo vas tu ispraćivati 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    20. Prosinac 2015. 11:46

Anaheja primi moju iskrenu sucut..i kao sto su cure rekle tvoja bebica vec ima svog andjela cuvara....

Mrkvica2
    20. Prosinac 2015. 11:53

Mama do valentinova su nam sve bebice tu 

Ja za bozic radim samo francusku. Ostalo sve bake doniraju 

MaliV ja ove godine nemogu ici vidjeti i bas mi je zao, nadam se da cemo sljedece godine svi troje u spancir 

LinaKarolina
    20. Prosinac 2015. 12:28

Hey mamice..

Anaheja sada znas da je baka na nekom boljem mjestu.
    Tako je i moj otac preminuo prije nego sto ce se malena roditi pa sam ja uvijek zamisljala da je on morao otici da bi mojoj Sari dao zivot i cuvao je..

Ja sam jucer pocela kititi bor i nisam ga dovrsila..samo sam ga rasirila,umjetni je pa je i to potrajalo..stavila lampice i gotovo.
    Muz je rekao da tako dobro izgleda u mraku da ga i ne treba kititi 

Sada smo bili u Kauflandu u posljednjem shopingu prije Bozica i jedva sam hodala koliko me dolje bode neki vrag. Imam osjecaj da mali mase rukom mi izmedu nogu.
    Imam osjecaj kao da se otvaram a vjerovatno sam zabetonirana.
    Moja dr. tek nakon 37 tjedna gleda stanje dolje tako da tek kada krenem na ctg znati cu ima li pomaka.

axia
    20. Prosinac 2015. 13:50

hej, kuglice moje :)
    evo mene u pauzi između nastavka pečenja kolača xD već sam sama sebi dosadna s tim....
    ja sam relativno dobro odspavala, ali sam nekako poslana danas... u jednom trenu su me uhvatili lažnjaci u noći, pa me ščopila i panika.... ja za to nisam spremna :(
    danas se hvatam biločega samo da ne mislim na porod i trudove :P
    u utorak idem u TA opet pa ćemo vidjet koliki smo i što kaže striček doktor... najradije bih da me ostave tam, pa makar i na sam Božić me porodili....

Alekssandraa
    20. Prosinac 2015. 14:23

Mrkvica 2 hvala ti na savjetu,do sad uopce nisam imala pohode na bolnice...pa se zato i teze snalazim..sutra ih planiram zvat,pa ću vidjet šta će reć :-D
    Anaheja iskrena sućut :-(

Jel ima tko od vas iskustva sa grudnjacima za dojenje ? Počela sam polako kupovat i prat stvari za bolnicu,da ne bi bilo sve u zadnji čas...pa sad ne znam koliko bi kupila tih grudnjaka za dojenje ? 
    Bila sam u Nami,al su mi nekak cijene previsoke od 170 kn pa nadalje,a žao mi je toliko dat kad ga mozda necu ni nosit..Tražila sam i u Mulleru,tamo su oko 70 kn,al nema mog broja 

MaliV
    20. Prosinac 2015. 14:35

Aleksandra probaj u H&Mu, ja sam kupila dva (dodju u paketu), 150 kuna... Ovi su bez zice i dosta su udobni, a vidjet cemo poslije :) ima i sa zicom, malo tvrdjih, ali ti nisam sigurna za cijenu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.