Lulu, dobrodošla! Kaj se tiče poroda u vodi, mislim da to možeš pitati u Vinogradskoj, jer je tamo u jednom boksu bila kada tak da vjerujem da tamo možeš tako roditi. Klistir je i mene plašio, a na kraju ništa posebno, praktički ni ne osjetiš.
Axia, zapravo ne znam kaj da ti kazem... Ne znam kako sam. Mislim da sam u fazi ignoriranja, nalazim si 100 drugih zanimacija da ne mislim ni o cemu.... Danas su starci isli po smrtni list i rjesavat sve kaj mogu pa ce mi javit kaj se dogadja... Mislim da ce mi sinut kaj se desava tek na samom sprovodu... Ali za sada sam valjda ok, ponasam se kao da je isto kao i prije .
A inace, ljepsi kraj trudnoce nisam mogla zamislit. Nikakvih problema. Brzo se umorim i malo spavam, ali inace se stvarno nemam na kaj zalit. Cak su i bh popustile skroz, menstrualni su tamo negdje u tragovima... Odusevljena sam , jedino me muci kaj mi se u zadnjih mj dana uzasno smanjio apetit... Dal je i vama tako?
Mrkvica2 čula sam za te potkošulje za dojenje iz hm-a,navodno da su dobre..Kolika im je cijena ?
Cure,kakav je osjećaj kad imate lažne trudove ? Ja se brinem da necu uopce znat prepoznat trudove...sad me zna bolit kuk,pa me leđa,pa noga...stalno nest..pa kak cu znat koja je bol prava
Ulovila me je neka prehlada,kašalj,nos curi stalno...po noci uopce ne spavam..zeljna sam malo sna,zaspim tek pred jutro,oko 4,5h ...danas mi je točno mjesec dana do termina porođaja,a vec mi je sad dosta
Aleksandra dva komada (crna i bijela) su 150kn a sarene su dva komada 170 il 175kn neznam. Meni su super. A sto se tice trudova prepoznati ces, vjeruj mi. Pravi bole jako i u pravilnim sve manjim intervalima i ne smire se kao laznjaci.
Sto se tice pelena mi smo sa jedinice tek sad presli na dvojku jer mi se cini da joj je malo komotnija.. mislim da vam za pocetak dvojka netreba. Po meni je jako velika razlika iako su jedne od 2-5 a druge od 3-6. Mi smo uzeli bili malo ranije dvojku i bile su joj skoro do pazuha a ono sto se kopca debelo jedno preko drugog jos kad dode pupkic bolje jedinica ipak..
Ctg uredan, tlak isto, ništa drugo nismo radili... Koliko vidim da trudova nema nikakvih, ako se ne varam kad se beba pomakne i ova crta za trudove nešto očita...
Atmosfera se zakuhava....termini se blize... Koja li ce otvoriti novi krug????
Ja bi rado al moj se bebac valjda srami...☺ Ajmo neka neko probije led...😉
Inace danas isto nista nisam radila sto sam planirala...osjecam se koma. Nijedan dan ko danas...leda pucaju doslovce ,donjem dijelu trbuha boli,reze...par laznih onako neugodnih... Jedino se viroza malo sanirala.
Kazu nije posao zec,nece pobjeci. 😁
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
gagica, ako nećeš ti otvoriti, onda bi rado ja, nadam se da će moj mali uskoro odlučiti van
kak osjetiš lažne trudove?? mene jedino bh love, cijeli mi se trbuh stvrdne pa pusti... jel to to? to sam primjetila da mi se dosta puta događa kroz dan..ostalo me ništ ne boli, ništ ne osječam... niti leđa, niti me donji dio trbuha boli..
Ho ho ho
Naravno da nisam do sad bila na pregledu
Malo sam se zaigrala i nisam isla na klokanicu.
Podigla sam novcice od porodiljnjog i sutra po bor i poklone.
Pregled prosao brzinom svjetlosti. Sve je okej, debela sam +10,5 kg, otvorena za 2 prsta tijesno hahaha
Laznjaka nemam kao ni bh vise. I to mi se svida.
Nadam se da ste mi vi sve dobro.
Ja se eto necu gurati preko reda kao neke. Prepustam 39-tjednusama da idu prve
Ines laznjaci su ti kao bh koje bole kao menga. Malo frce i trbuh isto se stvrdne.ponekad cijeli ponekad samo donji dio. Traju po par sekundi do pola minute i u neredovnim su razmacima.
Mam@ zelim ti uspjesan shoping. 😉
Ja sam u srijedu na pregledu u TA. Bas me zanima jel nalaz sto napredovao???
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ines kada imas trudove bebini otkucaji rastu, tako mozes znati npr da dolazi trud, povecavaju se otkucaji pa opet padaju kada prode trud. Iako cesto zene imaju slabo ocitavanje trudova koje ni ne osjete..
Sortiraj odgovore
Najstariji