LinaKarolina sumnjam da će mi biti tako fino kao i tebi s obzirom koliko se bojim igle
Znači idem na sve prirodno pa kako bude, ako bude baš toliko bolno nek mi daju drogu kakvu hoće
Nas dvije u četvrtak prvi put idemo na ctg, odmah u 8 ujutro s tim da prije moram jesti...
Ines vec na ctg ha?
Mi nista jos do iduceg tjedna i bas se veselim tome.
Kad vidim koliko ostale pišu da cekaju i ostanu u TA....uh
Sto lasnije to bolje. Al i to se razlikuje od grada do grada
Danas sam prezivjela bez velikih bolova, napokon.
Mama da, već, mislila sam i ja da je još rano al dobro... Prvo idem svom ginekologu na ctg (on je u domu zdravlja), po potrebi i kasnije idem u bolnicu na ctg... S obzirom da je prilično temeljit nadam se da neću morati često ići ako prenesem onda idem svaki dan, nadam se da neću, mislim da će mi to biti samo dodatan stres uz iščekivanje kad će
ako je sve oke, onda su kontrole svaki tjedan... ja sam bila prošlu srijedu, i naručena sam opet u srijedu...
isto me stavila na ctg u 36tj al zbog toga jer me boljelo dole tolko da nisam mogla hodati, pa me pregledala cijelu... inače ne vjerujem da bi bila tak rano na ctg-u...
ines, ti moraš jesti prije ctg-a? kod nas piše na vratima da moraš doći natašte (makar ja prošli put nisam), sad nemam pojma dal budem se najela ili ne
Meni su rekli jesti prije ctg-a. Epi mi nije djelovala i dobila sam dolantin, nije mi bilo muka samo osamucenost a bolovi i dalje jaki
Ja cu iduci tjedan kod svog dr dobiti uputnicu za ctg i zadnji uzv. I sad kad se narucim narucim. Necu se zuriti s ctg-om
Ne svida mi se pomisao ni da svaki tjedan idem po toj zimi van
Ja sam odlucila da cu prirodno roditi kao i ova 2 puta osim ako budem primorana da mora biti nesto drugo. Nadam se da nece
Anaheja, nadam se da ce s bakom biti sve ok, vjerujem da sigurno nije lako tako tešku vijest čuti
Napisala si i da nisi puno toga spremila, iako sam planirala, nisam ni ja većinu toga spremila...
Sto se tice ctg-a, meni ga je radila moja gin nakon 30.tt, tako da sam kod nje radila ctg vec dva puta. Zadnji put sam bila prije tjedan dana i rekla mi je da sam kod nje gotova i da od sada samo u bolnicu u TA idem. I to tek između 23.-29.12, a to ce mi biti 15-20 dana do termina...
Pozdrav svim kuglicama, mamicama i mrvicama
Vidim da je jedna buduća mamica napisala da ima nešto kao crijevnu virozu. Tako je i meni bilo, termin je bio 16.11 (rodila 1.11), ni milimetar otvorena malo me kičma bolila ništa posebno jako. Imala sam proljev da sam svakih 15 minuta išla na wc, povraćala (inače stvarno teško povraćam i cijelu trudnoću do tada nisam imala mučnine) i isto sam tako mislila da sam nešto pokupila jer imam seku koja ide u osnovnu. E onda mi je puknuo vodenjak pa sam znala da nije viroza nego to 'prirodno čišćenje' . Tako da bi se ja pripremila ;-) a možda i ne mora biti. Takvo je moje iskustvo.
Što se tiče epi. ja baš nisam sretna s njom , premda ja nisam imala izbora (radi svog zdravlja sam ju morala primiti) trudovi me ni nisu bolili (istina kad sam dobila epi. još su me manje bolili), nisam mogla tiskati radi nje pa su bebu vukli na vakuum (došlo mi je da ih ubijem, doslovno!) tresla sam se ko luđak nakon poroda a oni meni bebu dali, pa je ležao na meni a muž ga držao jer ja nisam mogla i da nisam mogla na noge stat do jutra (rodila sam u 11 navečer) sto se tiče šavova tu je bitna higijena ja sam ih imala 20 pa sam za 3 tjedna mogla normalno sjesti. Bitno je sto vise ih prati i sušiti (ja sam sa fenom) a mame koje mogu dojiti nemojte odustajati jer boli, boli i porod pa što ne bi trebali roditi? Ja nisam smjela dojiti i to mi je jako falilo :-( ali evo imamo 6 tjedana i super napredujemo. Baš je neka vesela i mirna beba hvala Bogu. Držim vam fige da sve prođe kako treba. Nemojte se živcirati ni previše slušati doktore a ni čitati po internetu jer ćete svašta nacitati. Nisu sva djeca jednaka. Naoruzajte se strpljenjem i vjerom pa sve bude bilo super!
Dobro jutroooo!nema spavanjca od 6 ujutro pa sunjam internetom za one besplatne uzorke.zanimljiva je to stvar.bas me zanima koliko ce ih odgovoriti u ovoj nasoj kriznoj drzavi. XD
evo ja u 9 narucena kod doktorice pa mozda i zato nesanica uhvatila.znate,uzbudjenje. :D i meni danas 1.ctg u 35.tj. ali kod moje Dr.
Zelim vam svima lijep dan,javim se kasnije. ♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro pospanci
Ines kada primis svoju bebicu u ruke zaboravit ces da te sivaju..naspram poroda sivanje je macji kasalj..
just smile i ja sam ih bila narucivala i dobila sam samo neku ziraficu za temp. od Novalaca i neke kremice od Avene..svi ostali su rekli da trenutno nemaju bespla uzoraka..tj. ne daju. Skrtci
Sortiraj odgovore
Najstariji