Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    14. Prosinac 2015. 09:33

Jutro, spavalice!
    Mama, kak ti uspijes spavat od laznjaka? Meni je vec dost, ko zombi sam...
    Anaheja, ja u ovoj za radaonu imam spavacicu, rucnik, bocicu vode, uloske i jednokratne gace. Ostalo je u velikoj. Nek me netjo nadopuni ak mi sto fali...
    Lilany, malena je predivna :)

• mama@
    14. Prosinac 2015. 09:42

Axia jako tesko mogu spavati. Spavam u intervalima kako koja bol popusti. Ili malo.prosetam i tako u krug. Imam osjecaj da me u zoru negdje popuste al onda me sat budi da djecu spremim za skolu i jbg

Kako ti? Jel te drzi isto to?

Tyna24
    14. Prosinac 2015. 09:54

ja sam se danas u noći budila jer sam skužila da me love bh. ili su to bili lažni trudovi? svako malo mi se stvrdio trbuh, i to cijeli. ali me ništa nije boljelo..
    ja jedva čekam da rodim. em su mi gležnjevi naotečeni tak da samo jedne čizmice mogu obuti, em si nemogu čarape obuti, svlačenje hlača mi je nemoguča misija, prsti na rukama naotečeni. joooooj. još malooo, zar ne? nadam se da neću prenositi

axia
    14. Prosinac 2015. 10:03

Mama, i ja tako, zeza me cijelu noc sa kracim prekidima... Dode mi da ustanem i uopce ne spavqm...
    Ines, kao da si mene opisala :) jos malkoc, valjda cemo izdrzati...:)

Mrkvica2
    14. Prosinac 2015. 10:43

Anaheja ja sam sve imala u jednoj torbi i ta torba je stajala u boksu kraj kreveta di sam radala. Kasnije su sestre samo do povukle za nama kad su me vodili na odjel. Ionak mi nis nije trebalo osim vode koju sam si u predradaoni izvadila i mobitel da se muzu javim.

LinaKarolina
    14. Prosinac 2015. 12:11

E sada me vec polako nervira ovo probadanje u podrucju cervixa..prvo sam ignorirala ali sada doslovce moram stati kada hodam jer je osjecaj kao da me netko iglom dolje bode.
    Malac je od samog pocetka uglavljen dolje pa je moguce i da glavicom previse pritisce..ne znam 

allegrazg
    14. Prosinac 2015. 12:24

ne znam ko je od vas pisao,ali i ja se moram izjadati...od toliko silnih savjeta će mi glava eksplodirat. moji su sad najpametniji i ak ih se ne posluša ne valja..dragi se već posvađao s njima i od kad sam došla iz bolnice ne razgovaraju. od savjeta za dijete preko toga di da sušim veš, kako oprati robicu, pazi ovo, pazi ono...naravno ak im se odbrusi, oni su jadni, samo žele dobro, mi smo tvrdoglavi..a svekrva kaže jednom,pa kak hoćemo...umjesto da ona maltretira

Anaheja
    14. Prosinac 2015. 12:32

Meni je prije sat vremena zazvonio telefon... Policija... Baka koja koja ima 86 godina i zivi sama je pala sa kreveta i tamo ostala barem zadnja 24 sata... Ziva je, ali lose i cekaju hitnu da je odvezu u bolnicu... Oni su provalili i netko bi trebao doc sanirat ulazna vrata da kuca ne ostane otvorena... Zivci me izdaju... Baka je u zagorju, ja u zg i sad ne mogu nikako tamo... Starci iz samobora zure da vide kaj se dogadja... I od onda me tako stezu kontrakcije da je to cudo.... Izludit cu.... Stvarno nije moje vrijeme :'(

Morala sam se izjadat... Sorry...

dillb
    14. Prosinac 2015. 12:37

čestitam novopečenim mamicama!!!

žao mi je što su neke imale negativno iskustvo s poroda. zato uvijek govorim da se treba informirati o porodu bez obzira na strah. moj prvi porod nije bio nešto jako traumatičan, ali mi je trebalo godinu dana da ga zaboravim. svaku noć iznova, godinu dana sam ga proživljavala. zato sam se pobrinula da sljedeći put budem spremna. srećom, ekipa je bila dobra, svi smo bili raspoloženi za šalu pa je ostao u dobrom sjećanju.

muke po dojenju... to je sasvim druga tema, ali i to je jedan golemi i naporan posao. bez dobrih informacija, savjeta i potpore - jako je teško.

sretno svima koje to iskustvo trebate doživjeti!!!

shimmer
    14. Prosinac 2015. 12:58

pozdrav trudnice i mame 

hvala što ste me se sjetile i ponadale se da sam rodila, ali evo nisam.
    cijeli prošli tjedan po ctgovima i zadnjim krvnim pretragama.
    osluškivanje svakog simptoma, ignoriranje glupih poruka i pitanja, nerviranje, nespavanje.
    sve kao i kod vas 

danas sam pregledana, ostala otvorena 2cm kao i kad su maknuli serklaž.
    cerviks je kao dosta visoko i glavica. odjednom visoko, a za glavicu su vikali da je spremna za porod. ma 

novost je da mi je doktorica dežurna za vikend pa smo u dogovoru za indukciju, ako plodna voda bude zrela u petak. a do tada šetnje, pranje prozora i parkiranje fićeka.

skroz sam psihički neuravnotežena, sinoć sam proplakala na cijeli frozen dok sam ga gledala.
    svi oko mene su turbo uzbuđeni i nestrpljivi, pa hoće prije božića, pa kad će, ali kad sam spomenula indukciju "jooooj pa kud se žurite, pa neka bude na toplom još malo". pa prekinite mi onda sjediti na glavi.
    budem tužna i nervozna pa se rastužim što sam takva jer je vrijeme adventa i iščekivanja i radosti, a ja kao da čekam izvršavanje smrtne kazne.

čestitke novim mamama 
    pratim vas na onoj drugoj temi i jedva čekam da se pridružim 

anaheja, žao mi je zbog živcirancije. nadam se da nije ništa ozbiljno s bakom. drži se.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.