Juicy evo vec tjedan-dva ne masiram i ne izdajam.. cak je i noc postala podnosljiva, budu cike ko kamen ali taman se probudi da iscica to sve. Mislim da bi ti mozda bilo lakse kada bi cesce dojila, neznam.. ja svoju dojim po danu otprilike svakih dva sata ako spava duze onda vise, a po noci kada se probudi, eto neki dan je odvalila 6 sati u komadu.. jel osjetis kad masiras da si uspjela malo kvrge razbiti?
Tyna skuziti ces, ja sam se isto bojala da necu pa kad me zasarafilo.. zbunio me samo ctg koji te prve nije ocitavao pa sam se pokusala uvjeriti da nisu trudovi Uglavnom kao sto je gagica rekla naglo te zasarafi, bolno je i ubrzo prestane i tako u krug..
Tyna ako i ne skontas isprve kada pocnes dahtati k'o zedni pas znati ces da je to TO
Trudovi uglavnom pocnu kao bh..samo se ucestalo ponavljaju i s vremenom postaju bolniji.
A mozda te iznenadi i puknuce vodenjaka prvo
Ja se samo nadam da ce ovo moje malo cudo izdrzat do kada sam si ja naumila... Sve moze, ali samo neka prodju bozic i nova godina... To ipak zelim provest doma
Axia to sam i ja mislila kako bi bilo super da mi pukne vodenjak..fino se spakiram i pravac rodiliste..tamo mi spice drip i za 2 h sam gotova.
Medutim predomislila sam se..jer lakse je podnijeti 2h vlastitih trudova nego 10 min "dripovanih".
Malecku sam rodila potpuno prirodno a za malenog su mi taman prije izgona dali dripda ubrzaju..i rekla bih da je to bilo najduzih par minuta u mom zivotu..cista agonija.
Neka meni mojih trudova..izmedu sam bar se mogla saliti i pricati a pod dripom nema odmora..samo te pice konjski trudovi.
Svega toga sam ja svjesna, al nije da mogu birat... Samo kazem, ovo bi mi bilo super, jer mi je trenutno najveca fobija da necu uspjet prepoznat pocetak pravih trudova. I jos plus to da cu doc prekasno da dobijem epi, koja mi je svijetlo na kraju tunela ovih dana (nemojte me krivo shvatit, najvece veselje mi stize, znam, al da ne umirem od straha- umirem)
Axia hehe totalno te razumijem. Ja cu na prvi bolić krenuti u radjaonu. Prvo što ću reći vadi odmah krv za epi. Da mi ne bi slučajno rekli da sam se previše otvorila. 😂😂😂😂
Čestitam novim mamicama 💜💜💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji