I da, na prvoj dozi epiduralne su mi rekli da zovem kad počnem osjećati nešto. Ja sam ih zvala onog trenutka kad sam počela osjećat noge 😂😂 ne kad sam počela bolove osjećati. I nije me nitko gledao dolje, samo anesteziolog u prolazu pitao treba li, ja rekla treba. Koja milina. Nikakav izgon nisam osjetila, mislim da sam mogla pjevati Zvončići zvončići. Eh kad se sjetim 😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
bok mamice i buduće mamice!
evo da se i mi malo javimo...trebalo mi je da iščitam sve što ste napisale dok nisam bila na forumu.čestitke svim novim mamicama!
mi se još uvijek lagano uhodavamo, otpao nam je pupak i mazimo se i pazimo.
dojenje me još uvijek muči,jer su mi bradavice koma,pa se cikimo na šeširić...valjda bu ih razradila,pa da uspijemo i bez.
cure koje ste rodile vaginalno i bile rezane, nakon koliko su vam otpali šavovi? skužila sam da me peku kod mokrenja...odlazak na wc mi je još uvijek noćna mora, a mjehur kužim da je pun, ali još nemam osjet ko prije kad ga praznim nego to samo teče iz mene...i još to krvarenje,jučer i prekjučer već lagano smeđe, danas opet krv...jel to tak normalno?
allegra sto se tice dojenja, ako su ti bradavice u ragadama svakako mazi kremicom (ja sam osobno koristila Purelan jer ga nije potrebno ispirati) i cice na zrak. Sto vise hodati bez grudnjaka da se osuse. Bebu kod podoja prvo malo kao zezati sa bradavicom po ustima kako bi sto vise otvorila u usta jer joj gotovo cijela bradavica mora uci u usta. Nadam se da ce boljke uskoro proci i da ce vam dojenje biti uzitak bez bolova, rana itd. Sto se tice rezanja, nisam rezana i imala sam samo šavić tako da ne znam bas oko toga svega, ali ovo za mokrenje ako si imala kateter nekome zna kasnije biti otežano, ali ubrzo prođe. Ja sam krvarila 6 tjedana. Baš krvarila svih 6 tjedana. Još dva tjedna poslije toga samo iscjedak. Nadam se da sam ti makar malo pomogla. Drži se i uživaj sa bebicom. 💜
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Axia u Vinogradskoj. Gdje ti trebaš roditi?
Axia sretnooo, sitno još 😘😘😘
pratim temu i kao uvijek lijena sam tipkat, ali evo moram napisati da sam toliko naučila od vas ovdje. ja sam 38+1, brojim sitno da moje prvo "čudo" izleti vani... moram priznat da čitajući iskustva s poroda i kako je kraj blizu da me panika sve više hvata, a baš sam se "cool"držala svih 9. mjeseci i govorila kako me nije strah, kako je sve to prirodno, no trema počinje činit svoje... od prošlog tjedna idem redovito na ctg i iskreno rečeno panika me hvata!! jedva čekam da sve prođe, pa da napišem i ja neki pozitivni post o svom porodu.... vjerujem da se sve to zaboravi ali eto valjda je i ovaj strah prirodan...
babygirl, hvala na savjetu. nemam regade nego kako su mi rekli u bolnici, bradavice su vam nezahvalne za dojenje... sitne su i jedna je uvučena tak da joj i na šeširić ide teže s tom
Sortiraj odgovore
Najstariji