Večer svima.
Kako se kraj blizi ja sve nesvjesnija... Toliko me ti laznjaci izludili,jos sluzavi otisao,kriza i stidne kosti se raspadaju...trbuh se ušiljio...i nista. Postala sam vec flegma na sva ta stezanja...imam osjecaj da necu rodit jos narednih uhahaj.... Kad me strefi ono pravo mislim da sama sebi vise necu vjerovat. 😳
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
gagicamamica i meni je tako točno od riječi do riječi kako si opisala.. ali meni još nije sluzni čep otišao.. trbuh se stalno stišće, stidne kosti komaaa, imam osjećaj da će mi se noge raspast... šetam kao patka
Babygirl ja sam pod epiduralnom noge osjetila cijelo vrijeme samo kao da su utrnule i najnormalnije sam ih micala a isto su mi rekli da zovem cim osjetim bol, anesteziolog me spotao sto nisam ranije zvala Moj porod je ocito bio jako slican tvome, isto sam jako malo pukla i vrlo brzo sam dosla sebi. Nadam se da ce i drugi proci tako dobro.
Lady za dojenje sam ti na bebama odg.
Allegra meni krvarenje jos traje ali je sada oskudno i smede, prva dva tjedna je bilo kao normalna menga tako da mislim da ti je to sasvim normalno. Za konce ti neznam ja svoje nisam vidjela jer nije bilo vanskog sava. Meni je jedna bradavica malo uvucena i mala je i sad nervoznija kad tu treba uhvatiti jer ne uspije iz prve pogotovo ako je puna ali uspije iz druge, trece nekako.. nadam se da cete ipak uspjeti i bez sesirica
znači ne brine sam mene to da nebudem prepoznala lažne/prave trudove... heheheh
blago vama koje ste se riješile mene taman čeka za Božić ili Novu godinu...
tyna24, ti i ja smo u dan razlike... ja isto čekam svaki dan da se nešto pokrene... iako bih više voljela za novu godinu, da sam božić kući...isto strah da neću prepoznat trudove...
Mrkvica meni su bile totalno oduzete, ali da mogu potpisati opet bi imala takav porod, bez obzira što je maximalno induciran.
Rekli su za epi da kao mozes uzasno popucati jer stisces napamet, a na kraju meni bilo super jer sam zbilja bila opustena i nisam silno stiskala kao sto bi stiskala da sam do kraja imala bol. Nikad me ledja nisu zabolila, vrlo malo me zezao taj šavić, a kad je patronažna došla u stan, penjala sam se po stepenicama na kat po nešto i doslovno sam trčala da me žena pitala tko je točno ovdje rodio. S dojenjem nije bilo problema osim tih ragada, ali posto mi je samo mama uz muža bila doma ja sam stvarno luftala cice da zarastu. Meni je jedna bradavica isto uvučena, ali malo ju nategnem ili protrljam pod prstima i tako sam dojila bez sesirica.
Iako da se razumijemo nisam imala od koga dobiti informacije niti o dojenju niti o bolovima u porodu. Svi su rekli ma nije strasno. Meni je bilo, do epi, kao i mom mužu koji se skoro rasplakao jer sam bila baš umrtvljena od tih bolova, ali evo da me sad netko pita sa strane isto bi rekla nije ništa strašno. Ali bi rado da mi je netko rekao za drip, epi, dolantin, sav, i da je bol zbilja 😢😢😢 da se mogu pripremiti da u slučaju indukcije odmah tražim epi. A ne da u onim trudovima potpisujem papire, a ruke mi drhtale uh. Ovaj put nadam se bez dripa i gela i prokidanja vodenjaka do kraja, ali bilo što od toga da bude odmah hoću epi. A ne da mi tek tad vade krv pa da još sat vremena čekam. Joj jedva čekam. Kad dođem na kraju tamo 8 cm otvorena i kazem hocu epi, a oni ma ne mama ne treba vam to. Mislim da se neću na stol popeti bez epi 😂😂😂😂prvo što ću reći može epi, a onda možemo na dokumente i preglede preći 😆😆😆
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji