Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    13. Prosinac 2015. 01:41

Danci cestitam na malenom Leonu. Ipak su nam oni bolovi donjeli bebicu  

A ovo za epiduralnu se slazem, ja sam vec rekla da skidam kapu zenama koje sve to stojicki same izdrze satima.. ja sam vec luda bila kada je bilo vrijeme za epi, a kada je popustila prije druge doze sam plakala neka prestane. Mimozica  ali i za drugi uzimam epi bez dvojbe.

Dancccci
    13. Prosinac 2015. 01:55

Za porod se slazem, svi kazu da je idealan za prvorotkinju. Ali meni je bio sve samo ne to. Hvala vam... saljemo puse 

Anaheja
    13. Prosinac 2015. 04:12

Opet ja prijavljujem nespavanje... 
    Probudila se ic na wc i nista vise od spavanja. A znam da me ceka jos mj dana takvog bezrazloznog mucenja... Hvala mom organizmu, ali mogu je ne spavat i bez neke posebne pripreme za to .

Gagica, ako se ne oglasis u ujutro znat cemo gdje si 

MaliV
    13. Prosinac 2015. 09:01

Dobro jutro 🌤
    Anaheja nadam se da si zaspala kasnije jos malo 😄 

Gagica jesi nam jos u paketu ili? 😁🎁

Evo kako nama zenama nikad nije dobro... Vi se zalite na bolove i laznjake, a ja se brinem jer ih nemam 😂 Samo bh, ali na njih sam se vec navikla, cak sam od puste zelje da se nesto krene pokretati, sanjala da mi je ispao cep, pa sam ujutro bila razocarana kad sam skuzila da nije 😄 jedino sto se malac smirio, zadnjih par dana je bas miran ko bubica

Anaheja
    13. Prosinac 2015. 09:52

MaliV, samo ti uzivaj u tome kaj se nemas na kaj zalit . Vjeruj mi i ja se smatram sretnom jer su sve moje smetnje minorne. Krizobolja, lagani bh, malo menstrualnih i nespavanje su za mene premija naspram toga sto cujem od nekih. Tako da, samo opusteno 

Uspjela sam na kraju zaspat, ali na sat vremena... Bila sam budna od 3 do pola 7...

LinaKarolina
    13. Prosinac 2015. 09:58

jutroo!

Mali i ja sam sanjala da sam se odcepila
    Ja imam jos vremena ali bas me zanima zasto ja nemam bh..u prethodne dvije trudnoce su me hvatale pri svakom radu ili naporu..sada bih mogla maraton otrcati bez po muke.
    Svejedno voljela bih da me malac hoce iznenaditi ranije

Nema nam Shimmer vec par dana..da nije nju bebica iznenadila?

• mama@
    13. Prosinac 2015. 10:12

Dancccci cestitam ti od srca. Vjerujem da je bilo tesko. Svima bude. Al vidim da si izdrzala to onako 'muski'. Nemoj se uvjeravati u drugacije. Mali je izabrao fini datum a i ime. Prekrasno ime ima. Uzivajte, odmarajte se i mazite se. Nek je sve lose iza vas. 

Drage moje. Mislim da mi je cep vani, barem dio ako ne sve.
    Laznjaci su jucer bili kratki i slabi i mali se ponovno fino javlja i lupka mamu.
    Jedino sto preko noci me vise drze, valjda jer sam u jednom polozaju.
    Wc necu ni spominjati. Trcim do njega doslovno svakih sat vremena a izade kap ili dvije. Zakljucujem da se spustio. I stomak mi je u spic skroz.

Ma necu vam vise dosadivati sa svojim opisima.  Sebe zivciram

Pepita Dobrodošla natrag

gagicamamica
    13. Prosinac 2015. 10:18

Hello. Jutro svima... Evo mene jos 2u1. Sad sam se probudila. Osjecam se kao zgazena....😔 
    Cijelu noc me podmuklo frkalo....u jednom casu sam mislila to je to idem....a onda opet zaspala...
    Evo jutros opet malo frce, kriza mi se raspadaju...doslovce...ko da nisu moja. 
    Nadam se da sve ovo mirisi na dan "D". ☺ 

Ugodan dan svima zelim... 😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Tyna24
    13. Prosinac 2015. 10:20

a kak skuzite da imate lazne trudove? Ja sad niti bh kontrakcije ne osjecam a prije su me stalno lovile...sad mi se bebac tak namjesti da mi je tvrdi trbuh...

lady6
    13. Prosinac 2015. 10:23

Cestitke novim mamicama! Svatko ima svoje iskustvo poroda ali isplati se svaka bol za maleno bice. Mene je stvarno bolilo svih 10 sati ali me drzalo da cu ugledati svoju malu princezu. I stvarno smo mi zene jake! Na zalost s mobitela pisem pa ni ne stignem sve citati. Hocemo imati novu temu zimske  bebe? Cure, u koji polozaj stavljate bebu spavati? I jeste koristile vec aspirator? Ima koja od vas sterilizator za mikrovalku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.