Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dancccci
    12. Prosinac 2015. 22:27

Curke drage evo i mene. Znaci 12.12. u 17:15 je dosao Leon. 3450 i 51 cm. Ne bi vas htjela plasiti, ali znaci...strasno. Nije nesto sto se ne moze izdrzati, ali je uzas. A izdrzite vjerovatno samo jer znate zasto. Kad vam tu mrvu stave na prsa sve zaboravite. Na tren doduse. Ali vrijedilo je. Ja sam vec vikala da ja to ne mogu i da me salju na carski, a one meni e kad vise ne mozete onda znate da je to kraj...i tako je i bilo...tri malo jaca stiska i bebica vam je u narucju. Mudro vam je daju u ruke da se zabavljate dok vas sivaju, tako da to slabo osjetite. Uglavnom meni je sinoc otisao taj cep, malo sam provela noc u blagim trudovima koje imam i inace, ujutro sam peglala kad mi je pukao vodenjak. U 12:15 su me stavili na stol i onda je stigla nasa mrvica 
    Pozdrav svima

Dancccci
    12. Prosinac 2015. 22:31

I da, nisam stigla do anesteziologa... tako da nista od epiduralne. Ali za slijedeci put... ako ga bude, cu to sve puuuuno ranije organizirati. Ne znam kako je zenama koje se nisu otvorile ni malo i kakvo je to mucenje, ne bih ima bila u kozi. Ja sam bila skroz otvorena, sa svojim trudivima. Tek su mi pred kraj dali malo dripa jer nisam imala nagon za tiskanje. A mogu misliti kako je onima sto su od pocetka prikljuceni. Svaka cast mame

Ines24
    12. Prosinac 2015. 22:34

Danci čestitke na bebaču, mazite se i pazite, želim ti brz oporavak 

axia
    12. Prosinac 2015. 22:44

Danci, cestitam vam od srca:) neka malenog prati sreca, a tebi brz oporavak!!

Anaheja
    12. Prosinac 2015. 22:46

Danci, cestitam!! I moram priznat da tvoj porod ne zvuci tako strasno . Boli mora bit . Ili sam samo ja ta koja zamislja da ce odapet od bolova 
    U svakom slucaju, grli i mazi bebaca 

Tyna24
    12. Prosinac 2015. 22:56

cestitam danci,jako ljepo ime ima bebac.drzi se,ozdravi cim prije

LinaKarolina
    12. Prosinac 2015. 23:06

dancccci cestitke na malenom smotuljku
    Sve se moze izdrzati kada znas tko i sto te ceka na kraju.
    Uzivaj u svojoj bebici ..i lijep provod u
    OS rodilistu..

gagicamamica
    12. Prosinac 2015. 23:11

Danci cestitke! Dobro nam dosao Leone! Brz oporavak zelim....

Evo opet laznjaka...menstrualni...al cini mi se ko malo intenzivniji....i trbuh se sav stvrdne i dtui tako 20-30 sec. u nepravilnom razmacima ali od 17 popodne nestaje. Idem probat zaspat... Pa ce se valjda ili smiriti ili pojacati....trece nema. 😁

Laku i mirnu noc okriglicama,friskim mamicama i bebicama. 😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    12. Prosinac 2015. 23:38

Pepita bas lijepo da si se javila, sretno s dojenjem 😘

Hvala svima na lijepim zeljama ❤️❤️❤️ i veeeeelike cestitke danci, moram priznati da je malac dobar datum izabrao hehe 😁❤️🎁💕🎉

Laku noc svima, lijepo spavajte i sto manje pis pauza 😘

Sonja8
    13. Prosinac 2015. 00:09

Dancccci, čestitke od srca na hrabrosti i na malom Leonu. Najteže je proslo i sad samo uživajte zajedno... 
    Puno pusica šaljem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.