Ejjjj drage moje evo mene napokon svojoj kućici, svome mužiću sa svojom princezicom koja je rođena 06.12. duga 51cm, teška 3740grama.. Prije svega velike čestitke novim mamicama Tweety pa stvarno šteta što se nismo srele.. Porod je trebao biti kao tek u pon,ali je doktorica rekla u ned ujutro ma nema se šta čekati i tako, klistir, šetnjica i ja dobila svoje trudove, prvo onako laganini zatim prokidanje vodenjaka i malo manje laganini trudovi, ali ono ništa što i nije bilo neočekivano ionako sam došla roditi ne na plažu i da strah je brzo nestao, jer se pretvorio u strah za moju ljepoticu, naime oni su meni spičili drip kako bi ubrzali stvar, ali ubrzali su samo to da sam došla u fazu izgona svega 6cm otvorena,a malena visoko, brzo su me skinuli sa dripa da pokušaju ponovo sa prirodnim, međutim moj nagon za tiskanjem je bio sve jači, ja sam se tresla kao prutić samo da se suzdržim i na kraju je doktorica zatražila da mi daju dolantin i da ako se za sat vremena ne otvorim na carski, ajme drage moje ja sam taj papir za carski potpisala sa osmjehom na licu, ne znam koliko je sati bilo kada su me napokon odveli u salu ali malena je došla na svijet 22:35 dobila je pusicu od svoje mame, a mene je njena ručica pomilovala po licu, svi su bili super od rađaone, do sale,ali odjel babinjače katastrofaaa, no nije ni važno ja sam doma sa svojom bebicom i nadam se da će nam sada malo napokon krenuti sve.. Mlijeka imam na izvoz, još učim koliko podoji trebaju trajati, koju sisu dati, mala je sisavac veliki, i prava maza.. u bolnici me bila počela i depresija hvatati, ali Bogu hvala na mojoj Babygirl
Drage moje bliži nam se spisak sve više kraju hehe stžu bebiceeeee
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepitaa evo nam i tebe drago mi je da ste napokon doma i da ti i muz uzivate sa malenom. Nadam se da depresiji sada nema ni traga i da si dobro
joj pepita, baš sam si danas mislila kad ćeš se javiti!!!! super da si se riješila, jel te boljelo poslje carskog? još boli? šteta da su te mučili prvo, bolje da su te odmah na carski stavili i gotovo...
uživajte, mazite se i pazite
Pepita ..drago mi je da ste dobro i da si hrabro prosla kroz sve.
Ljubi i mazi bebicu i uzivajte u svakom trenutku
curke, a jel moguče vaginalnim pregledom osjetiti bebinu glavicu? meni je zadnjih 2x kad me pregledala rekla da osjeti glavicu nisko, (a zacementirana sam još)
pa kak može napipati glavicu ako je još i sluzni čep između? hm
Pepita, drago mi je da ste konacno doma. Ali bas su te mogli i malo spasit tog cijelodnevnog mucenja...
Tyna, ne znam.... Ali meni je isto rekla nesto u stilu da je prst do ovoja i glavice... Sto god to znacilo i kako god to napipala...
Pepita baš sam se sad pitala jeste stigle doma, reko idem provjeriti jesi se javila
MaliV sretan rođendan
Sad kako se bliži termin i kako vidim ove priče s poroda malko me hvata panika... Moram to nekako u glavi riješiti sama sa sobom da me ne uhvati kad počne porod...
Ines moze napipati glavicu jer je beba nisko..tj. spustila se u zdjelicu pa je i pritisak bebine glavice veci na cervix.
Naravno da je ne moze doslovno napipati ali preko ovojnice moze.
I da..kada dode dan D vjeruj mi da strah sav nestane..samo zelis da sve bude gotovo brzo i da bebica bude dobro. Opusti se i uzivaj
MaliV sretan ti rodendan!
Hej okruglice i velike i male 😘
MaliV sretan ti rođendan! 💝 🎁
Pepita, čestitam na bebici i na dolasku kući! 🍼🎉
Čestitam i svim okruglicama kojima možda nisam!!
Lillany, baš mi je žao što si tako doživjela porod i sve što ti je trebalo ostati u najljepšem sjećanju... 😖 To bi stvarno trebao biti trenutak za doček bebice na svijet,a nikad ne znaš kako će proći. Ja imam samo riječi hvale za doktore na sv.duhu i za sestre i sve ostale u rađaoni. Ali ove na babinjačama su mi stvarno za ispljuskati. 😬 Nit pokažu dojenje,nit pomognu kad ti poslije carskog daju bebu u krevetić a ti je digni..ha ha.. a ni sebe ne mogu pomaknuti pa se ti brate snađi. 😠
Ali doma je ipak bolje. Patronažna mi je super,bila je već 2 puta ovaj tjedan,a doći će opet. I šogi mi je došla pokazati dojenje. To je vrlo teško i bolno u početku. Mi smo samo zahvaljujući njima uspjeli i sad nam ide ko da smo veliki 😄
Lilany, nadam se da si bolje. Zao mi je sto si imala stresno i neugodno iskustvo na porodu i u rodilištu, ali vjerujem da se za naše mrvice sve isplati. Samo hrabro, ovdje ti sve šaljemo puno pozitivne energije
Pepita, pa evo i tebe napokon! Drago mi je da ste dobro i da je sve prošlo ok na kraju (iako su te mučili pola dana ) sad uživajte doma, mazite se i
MaliV, sretan ti rođendan, nadam se da je dan lijepo prošao i da ce vecer proći jos ljepše
Svima vama i ostalim okruglicama puno pusica šaljem!
Sortiraj odgovore
Najstariji